- 29 Ocak 2017
- 4.472
- 8.543
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.881
Günaydın Kızlar 56,3çıktım bugün -200yani, aslında biraz daha beklesem daha az çıkardım da işlerim vardı hemen kahvaltı etmem gerekti %0,35
morordek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo iyice kanka oldunuz yahu
Evet aslında baya verdin Sibelcim, mezuniyet hakkın da var ama listede olduğun sürece benim sopalarıma maruz kalacaksın üzgünüm :)senden değil benden kaynaklı ördeğim birsey veriyor bana yemiycem diyorum zorluyor ceza alıyorum diyorum canga severim her bakkala gittiğinde annemde alalım diyormus getiriyor en sevdiğinden diye yiyemem diyorum ceza ip atlamali diyorum. niye yemiyon göbeğim kuculsun diye diyorum .o yüzden canım ama sayende 10 kilo verdim valla eşimde inanmıyordu aferim diyo geçen ağırlık alırken artık profesyonellige gidiyorsun diyor.
Hahaha ya cok sevimliymisBenim kızımda yediklerimi elimden alıyor :)))) Bugünfancynancy gördü. 3 yaşı yeni doldu ama ebem gibi herşeyime karışıyor; Bugün bir kurabiye yiyecektim, “Hayır o şekerli onu sen yiyemezsin!!!” deyip elimden alıyor. “Anne!sen ekmek yemeyeceksin di mi!? Sana yasak asla yiyemezsin.” Ayy valla ne yapacağımı şaşırdım :)))))
Günaydın Kızlar 56,3çıktım bugün -200yani, aslında biraz daha beklesem daha az çıkardım da işlerim vardı hemen kahvaltı etmem gerekti %0,35morordek
Eki Görüntüle 2180307
79.6 geldim canlarim oh be kurtuldum 80lerden yine
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar58,2/57,5/-700g/%1,2
Kaptanım dün sabah geldiğim kiloyla gelsem süper olurdu ama bu sabah adetim başladı. Ben de beklemeden tartıldım.
Günaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
1.29 canim yuzden hatta 1.30 diyebiliriz.gayet guzel. TebriklerGünaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
Harikasın canımGünaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
Tebrikler canım çok iyi gitmiş.Ben de 700 gr vererek 5li kilolara merhaba dedim
60.1/59.4/0.7/%1.16
Tebrikler canım - 700 çok iyi58,2/57,5/-700g/%1,2
Kaptanım dün sabah geldiğim kiloyla gelsem süper olurdu ama bu sabah adetim başladı. Ben de beklemeden tartıldım.
Aynen öyle oldu valla pamukcuğum, iyi de oldu.Bugünfancynancy ile baya bi eğlendik. Adeta çocukluğumuza dönmüş gibiydik :)))) çocuklar eğlensin bahanesiyle çaktırmadan kendimizi parka götürüp bisiklet sürdük aslında. Yalan mı ama???
fancynancy Hahahahah :)))
Evet evet yaaa, benim kız hiç karışmaz hatta anne lütfen benim için ye diye ısrar eder. Sizin çocuklar bu konuda süperlerBenim kızımda yediklerimi elimden alıyor :)))) Bugünfancynancy gördü. 3 yaşı yeni doldu ama ebem gibi herşeyime karışıyor; Bugün bir kurabiye yiyecektim, “Hayır o şekerli onu sen yiyemezsin!!!” deyip elimden alıyor. “Anne!sen ekmek yemeyeceksin di mi!? Sana yasak asla yiyemezsin.” Ayy valla ne yapacağımı şaşırdım :)))))
Saati 10 lira bisikletin canım.Öyle artık tüm parklar VC 1 lira .
bisiklet kirası ne kadarmış merak ettim .güzel orası yürüyüş alanı falan büyük
Evet ördekim, iyi de oldu. Bu yakada çok arkadaşım yoktu. Herkes Avrupa yakasında kaldı, aynı zamanlarda da çoluk çocuk olunca görüşmek daha da zor oldu. Tabi telefonda görüşüyoruz o ayrı ama birlikte vakit geçirmek gibi olmuyor. Esra’yla kafalarda süper uyunca, çocuklar da anlaşınca güzel olduOo iyice kanka oldunuz yahune güzel aslında burası sayesinde güzel bir dostluk oluşmuş
![]()