Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20180817_084915.webp

79.6 geldim canlarim oh be kurtuldum 80lerden yine

Biz @balpamuk la gezmelerdeydik evlere dağılınca perte çıktık kaptanım :KK48::KK48:
Oo iyice kanka oldunuz yahu :KK48: ne güzel aslında burası sayesinde güzel bir dostluk oluşmuş :KK200:
senden değil benden kaynaklı ördeğim birsey veriyor bana yemiycem diyorum zorluyor ceza alıyorum diyorum canga severim her bakkala gittiğinde annemde alalım diyormus getiriyor en sevdiğinden diye yiyemem diyorum ceza ip atlamali diyorum. niye yemiyon göbeğim kuculsun diye diyorum .o yüzden canım ama sayende 10 kilo verdim valla eşimde inanmıyordu aferim diyo geçen ağırlık alırken artık profesyonellige gidiyorsun diyor.
Evet aslında baya verdin Sibelcim, mezuniyet hakkın da var ama listede olduğun sürece benim sopalarıma maruz kalacaksın üzgünüm :)
Benim kızımda yediklerimi elimden alıyor :)))) Bugün fancynancy fancynancy gördü. 3 yaşı yeni doldu ama ebem gibi herşeyime karışıyor; Bugün bir kurabiye yiyecektim, “Hayır o şekerli onu sen yiyemezsin!!!” deyip elimden alıyor. “Anne!sen ekmek yemeyeceksin di mi!? Sana yasak asla yiyemezsin.” Ayy valla ne yapacağımı şaşırdım :)))))
Hahaha ya cok sevimliymis :KK200:
Günaydın Kızlar 56,3çıktım bugün -200yani, aslında biraz daha beklesem daha az çıkardım da işlerim vardı hemen kahvaltı etmem gerekti %0,35 morordek morordek

Eki Görüntüle 2180307
79.6 geldim canlarim oh be kurtuldum 80lerden yine

Günaydın
63.9 geldım bugün. Bayramda gerı almam ıns zar zor verdıgım kıloları.
morordek morordek

58,2/57,5/-700g/%1,2

Kaptanım dün sabah geldiğim kiloyla gelsem süper olurdu ama bu sabah adetim başladı. Ben de beklemeden tartıldım.
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar
İnşallah güzel bir yuzdemiz olur bu hafta

Günaydın kızlar bu eksiler inşallah beni tolere eder :( ben sabitim artı bile bekliyordum aslında hiç kaçamak yapmadım ama doğru düzgün sporda yapamadım oğlum beni zıplatıyor bugünlerde ne kadar istesemde halim kalmıyor inanın.dün 1de uyuduk sabah yine 6.30da uyandı nasılda enerjik anlamıyorum:(

Günaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
1.29 canim yuzden hatta 1.30 diyebiliriz.gayet guzel. Tebrikler

Bugün fancynancy fancynancy ile baya bi eğlendik. Adeta çocukluğumuza dönmüş gibiydik :)))) çocuklar eğlensin bahanesiyle çaktırmadan kendimizi parka götürüp bisiklet sürdük aslında. Yalan mı ama??? fancynancy fancynancy Hahahahah :)))
Aynen öyle oldu valla pamukcuğum, iyi de oldu. :KK76::KK76:

Benim kızımda yediklerimi elimden alıyor :)))) Bugün fancynancy fancynancy gördü. 3 yaşı yeni doldu ama ebem gibi herşeyime karışıyor; Bugün bir kurabiye yiyecektim, “Hayır o şekerli onu sen yiyemezsin!!!” deyip elimden alıyor. “Anne!sen ekmek yemeyeceksin di mi!? Sana yasak asla yiyemezsin.” Ayy valla ne yapacağımı şaşırdım :)))))
Evet evet yaaa, benim kız hiç karışmaz hatta anne lütfen benim için ye diye ısrar eder. Sizin çocuklar bu konuda süperler :nazar: benimki de bana kıyamıyor herhalde :KK48:

Öyle artık tüm parklar VC 1 lira .
bisiklet kirası ne kadarmış merak ettim .güzel orası yürüyüş alanı falan büyük
Saati 10 lira bisikletin canım.

Oo iyice kanka oldunuz yahu :KK48: ne güzel aslında burası sayesinde güzel bir dostluk oluşmuş :KK200:
Evet ördekim, iyi de oldu. Bu yakada çok arkadaşım yoktu. Herkes Avrupa yakasında kaldı, aynı zamanlarda da çoluk çocuk olunca görüşmek daha da zor oldu. Tabi telefonda görüşüyoruz o ayrı ama birlikte vakit geçirmek gibi olmuyor. Esra’yla kafalarda süper uyunca, çocuklar da anlaşınca güzel oldu :nazar:

Back
X