Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek Kaptanım yettim suana kadar kilo veren bi tek ben varım heralde bende az verdim diye nasl yazicam dye dusunuyodum nese

Son cuma bildirimim 68.5
Bgunku kilom 67.9
Fark -600

Bunada sukur dun heo dsaridaydim dugun hazrliklari var bizde alisverise gittik yediklerim abarti degil cok yuruduk cok yoruldum bi onceki gunde safprotein tabiki yine yapamadim ama dengeli yedim genede sabah arti gelmistim dunle telafi ettim ama yine 67.9 asagya inemedim nese onumuzdeki maclara bakicizzz:rapci:

morordek morordek Kaptanım yettim suana kadar kilo veren bi tek ben varım heralde bende az verdim diye nasl yazicam dye dusunuyodum nese

Son cuma bildirimim 68.5
Bgunku kilom 67.9
Fark -600

Bunada sukur dun heo dsaridaydim dugun hazrliklari var bizde alisverise gittik yediklerim abarti degil cok yuruduk cok yoruldum bi onceki gunde safprotein tabiki yine yapamadim ama dengeli yedim genede sabah arti gelmistim dunle telafi ettim ama yine 67.9 asagya inemedim nese onumuzdeki maclara bakicizzz:rapci:
Tebrik ederim Didemcim, çok güzel vermişsin :KK9:

Son cuma bildirimim 68.5
Bgunku kilom 67.9
Fark -600

Tebrikler canım bence hiç az değil çok güzel kilo vermişsin..:KK9::nazar:

Hanımlar bu hafta da nota alıyoruz maalesef, görünen durum o. gonulll gonulll ve Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaldı ama onların da yüzdeyi kurtarabileceğini sanmıyorum :(

İkinci notamız oldugu icin de sarı karta dönüsüyor. Haftaya ilk 3'e girip bu sarı kartı hemen sildirmemiz gerek. Menü puanlamaları ve cezalar geri geliyor. Bayramda da puanlayacaktım ama 1-2 kişi dışında menü yazan olmayınca çok anlamsız oldu. Menü yazmayana da ceza vereceğim artık.. Burası aktif olmayınca kilo verilmiyor gördügünüz gibi, artık bunu anlamışsınızdır diye düsünüyorum...

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun rintcim güzel menüler bekliyoruz :KK200:

Saglık olsun canım
Mezuniyetini de şimdiden tebrik ederim :KK200:
Sağol canım benim. İnşallah asıl hedefimle yine döncem. Bu defa daha sıkı sarılcam spora diyete.
Burası bana çok şey kattı. Çok güzel arkadaşlar kazandım. Kimi zaman derdini dinleyecek kimseyi etrafta bulamazken burda birbirimize dert ortağı olduk. Destek olduk. Herkese bu bağlamda çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Sizleri seviyorum. Ayrılmıyorum en yakın zamanda döncem inşallah tekrar
:KK36::KK36::KK36::KK36:

Sağol canım benim. İnşallah asıl hedefimle yine döncem. Bu defa daha sıkı sarılcam spora diyete.
Burası bana çok şey kattı. Çok güzel arkadaşlar kazandım. Kimi zaman derdini dinleyecek kimseyi etrafta bulamazken burda birbirimize dert ortağı olduk. Destek olduk. Herkese bu bağlamda çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Sizleri seviyorum. Ayrılmıyorum en yakın zamanda döncem inşallah tekrar
Yaa böyle ayrılır gibi yazma duygulanıyorum :KK42:
Diyet spor yapmasan da muhabbet için gel en azından. Biz de seni çok seviyoruz :KK200:
morordek morordek gec kaldım bugun. 63.3 kılom
Gönülcüm süper vermişsin sen de tebrik ederim :KK9:

Bende çok seviyorum burayi herkezi bağımlılık yapiyor yillar önce zayiflayif mezun olduğumda gruptan çıkmıştım okadar guzel dostluklar kurmustumki aglamistim gruptan çıktığıma
Günaydın herkese
Bugün 55,4ü gördüm çok mutluyum 55lere inebildiğim için:)
56,3tüm 2hafta önce -900 %1,59 iki haftalık, 2e bölersek %0,79
Tebrik ederim canim

Nasıl fark ediyor değil mi kilolu ve kilosuz? En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarım :KK200:

O zaman seni listeye ekliyorum karabibercim tebrik ederim

Tebrik ederim canım
Mezun ediyoruz seni değil mi? :)
Çok teşekkürler kaptanim gruba geri girdiğim icinde çok mutluyum
günaydınlarr

canım bende de sedef vardı en son 2. doğumdan sonra bütün vucudu sarmıştı 3 ay ışın edavisi gördüm allaha şükür 4-5 senedir iyiyim stres çok önemli bir de bende emzirdiğim için ilaç kullanamamıştım çok zor yaaa

karabiberim muhteşem olmuşsun eminimn gene muhteşem olacaksın inanıyorum ben sana

yaa bende pis boğazım hamileliklerimde 30-20 kg aldım hamile olunca şaftım kayıyıor:sinirli::sinirli:
Çok sağol canim benim bu arada geçmiş oksunn

Ben çok korkuyorum hamile kalınca çok alırsam diye :110:

O zaman günaydın diyorum ördekim gözümü yeni açtım henüz :KK76:
Bende hamileliklerden çok korkmusumdur 30 kiloyla kapatıyorum hep
Canım benim bütün vucüt bu şekilde idi
Off ne acimisti benim kizimin sinif arkadasininda böyle gitmediği cildiye kalmadi adanada hangi bölüme gitmesi lazim canim
Şaka gibi karabibercim. Efsana değişim olmuş.

Ördeğim +100 geldim. İçim dışımda protein oldu ama bu kadar gönderebildim.
Ama bu sefer hep beraber basaracagiz canim

Kardelelen321 mezuniyetin kutlu olsun kesinlikle kopma burdan zaten kopamaxsin bağımlılık yapıyo.
Kilo veren arkadaşlar Tebrikler ..
nota içinde Üzgünüm ama önümüzdeki hafta daha iyi olur herkes bitirir tatili o zamana düzen oturur.
Sağol canım kopamam gerçekten de. Daha uzunca bi yolum var. 60 a ulaşmak istiyorum. Ondan sonra da misafir olarak gelirim muhabbete..

Bugün spor yapasım yoktu televizyondaki zayıf kızları görünce bu kararımdan vazgeçtim.Hemen bir kahve içip spora başlıcam..:KK6:
Bu hafta ben de spora asilicam. Zayiflari gorunce insan gaza geliyo gercekten de
Burasi bana da cok iyi geldi gercekten. Keske daha aktif katilim olsa. Bu aralar cok durgun burasi. O zaman daha da faydali olurdu bence.

Hedefim 55ti canım 55olup mezun olmak istiyorum:) biraz daha idare edin beni :KK70:
Tam alıştım sağlıklı beslenmeye mezun olunca kopmaktan korkuyorum bir iki haft daha bildirim yapayım da otursun, aynı zamanda spora başlıyorum bu hafta sıklaşmam lazım

Tebrik ediyorum @beyazinci , azmin zaferi güzeldir eminim. Ama bence de kopma hemen. Zor veriliyor ama çabuk alınıyor kilo. Biraz koruma yap bence de...

@fancynancy Ortim sen neler yapıyorsun? Ekspres yapsak mi 1 hafta?:kk77:

Ya Özlem yine bir ekspress grubu yapsak iyi olacak. Kimler dukan express yapmak ister yazsın bakalım. Haftaya başlayalım. Ferah şu an tatilde. Dönsün onu da bakıma alacağım kendimi de. :)))) :D Haftaya başlayabiliriz bence. Evet, express yapmak isteyenleri görelim ???

günaydınlarr

canım bende de sedef vardı en son 2. doğumdan sonra bütün vucudu sarmıştı 3 ay ışın edavisi gördüm allaha şükür 4-5 senedir iyiyim stres çok önemli bir de bende emzirdiğim için ilaç kullanamamıştım çok zor yaaa

karabiberim muhteşem olmuşsun eminimn gene muhteşem olacaksın inanıyorum ben sana

yaa bende pis boğazım hamileliklerimde 30-20 kg aldım hamile olunca şaftım kayıyıor:sinirli::sinirli:

Şahnur’cum ışın tedavisini egzamada da uyguluyorlarmış ancak benim kökten biteceğine pek inancım olmadığı için uygulatmayı düşünmedim. Gerçekten kökten çözüm mü? Ben yüzeysel toparladığını ve mutlaka sonrasında bir yerden yine çıkacağını düşünüyordum oysa ki ?

Bugün spor yapasım yoktu televizyondaki zayıf kızları görünce bu kararımdan vazgeçtim.Hemen bir kahve içip spora başlıcam..:KK6:

Hahahah çok alemsin :)))) ama iyi motivasyon. Ben görsem bile yerimden kıpırdayamıyorum bazen tembellikten :))))

Çok tebrik ederim kardelelen321 kardelelen321 ancak buradan kopmanı tavsiye etmem. Arada bir ses ver hem bizde özleriz.

Bu hafta ben de spora asilicam. Zayiflari gorunce insan gaza geliyo gercekten de

Burasi bana da cok iyi geldi gercekten. Keske daha aktif katilim olsa. Bu aralar cok durgun burasi. O zaman daha da faydali olurdu bence.

Evet maalesef öyle

Nasıl artırabiliriz katılımı sizden de fikir alalım kızlar?

Önceden bir ara fotoğraflı paylaşım yapardık hatırlarsan Şeyma’cım. Görsel her zaman motivasyon açısından işe yarıyor bence. O dönem violin aramızda değildi ancak böyle deneyebiliriz. Bazen porsiyonlarımızın görselini paylaşıyorduk. Tartıdaki ölçümlerimizi de görüntülü atıyorduk bence gayette motive edici oluyordu. Yine böyle yapabiliriz. Hemen herkes tatilini bitirdi sayılır. Yavaş yavaş toparlanacağımızı düşünüyorum. Şeyma’cım listeye henüz giremesem de benim rumuzu da listenin altına iliştirebilir misin rica etsem... Takip açısından benim için de motivasyon olurdu:olamaz:

Bu sabahki kilom: 64.5 yine dukanın dalgalanmalarından nasibimi aldım bu sabah. Dün 64.00 dım ve diyetimi de asla bozmadım. Neyse bu akşam spora gideceğim sabaha nasıl uyanırız bakalım. :)

Önceden bir ara fotoğraflı paylaşım yapardık hatırlarsan Şeyma’cım. Görsel her zaman motivasyon açısından işe yarıyor bence. O dönem violin aramızda değildi ancak böyle deneyebiliriz. Bazen porsiyonlarımızın görselini paylaşıyorduk. Tartıdaki ölçümlerimizi de görüntülü atıyorduk bence gayette motive edici oluyordu. Yine böyle yapabiliriz. Hemen herkes tatilini bitirdi sayılır. Yavaş yavaş toparlanacağımızı düşünüyorum. Şeyma’cım listeye henüz giremesem de benim rumuzu da listenin altına iliştirebilir misin rica etsem... Takip açısından benim için de motivasyon olurdu:olamaz:

Bu sabahki kilom: 64.5 yine dukanın dalgalanmalarından nasibimi aldım bu sabah. Dün 64.00 dım ve diyetimi de asla bozmadım. Neyse bu akşam spora gideceğim sabaha nasıl uyanırız bakalım. :)
Ekliyorum hemen Esracım
Görselli paylaşım güzel fikir, imkanı olanlar menülerinin fotolarını paylaşsınlar o halde. Değişik egzersiz videoları vs de paylaşılırdı eskiden, onları da paylaşabiliriz denk geldikçe. Elbet birilerine faydası olur diye umuyorum :KK6:

Ekliyorum hemen Esracım
Görselli paylaşım güzel fikir, imkanı olanlar menülerinin fotolarını paylaşsınlar o halde. Değişik egzersiz videoları vs de paylaşılırdı eskiden, onları da paylaşabiliriz denk geldikçe. Elbet birilerine faydası olur diye umuyorum :KK6:

Teşekkür ederim. Etkili olacağına eminim. Hem kayıt altında tutmak açısından da görsel daha etkili oluyor. Sabah tartımı görsel olarak paylaşacağım burada. Özellikle yeşil çaylar paylaşılsın :)) yeşil çay çok etkili oluyor yağ yakımında. Hemen hemen hepimiz kahveciyiz burada. Ben kahve içmekten yeşil çay içemiyorum bazen. Ama görsel olursa hepimize hatırlatır, bırakmayız kendimizi.

Back
X