- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.341
Arkadaşlar haftaya herkesten en az 10kg bekliyorum gördük yapilabiliyormus![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha haftaya herkes mezunArkadaşlar haftaya herkesten en az 10kg bekliyorum gördük yapilabiliyormus![]()
Rintcim bu hafta menülerinde lütfen karbonhidratı azaltmaya çalış. Zaten artıdasın, makarna sarma kurabiye tahin marmelat hiç yakışmıyorMenüm
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez 1tk kuşburnu marmelat
3 zeytin domates 1 dilim ekmek şekersiz çay
Ara yarım muz
Öğlen
4 yk makarna
Akşam
6 etli yaprak sarma
Ara
şekersiz filtre kahve 1 kurabiye
Bol su
10 dk yoga
1 saat yürüyüş
Cikilatacanavari
morordek
Aynen canim hafta sonu yeyince hafta ici vermek çok zor oluyorGünaydın kızlar haftasınu diye salmayalım dikkat edelim, sonra haftaiçi eksi gelmek zorlaşıyor, baştan sıkı tutalım
Bende kilomu bugunde paylasacaktim dünle ayni çıktı kilom 78Eki Görüntüle 2184418 Günaydın arkadaşlaaaarrr. Dün spordan sonra içtiğim çorba ödem yaptı sanırımBu sabah 64.4’üm.
Şimdi kahvaltı yapacağım. Kahvaltım peynirli omlet ve çay.![]()
Haklısın kaptanım ama porsiyonları küçük tutuyorum. Ekmek de günde en fazla bir dilim. Bu ara benim oğlan kh ile besleniyor resmen pilav, makarna ve ekmek sadece başka şey yemiyor, benim yemediğimi de asla yemez garip huyları var. Sarmada pirinç çok çok azdı. Menülerimden biliyorsun normalde işlenmiş şeker tüketmiyorum şeker ihtiyacını sabahları 1 tk tahin pekmez karşılıyordu ama dün dayanamadım.Ahaha haftaya herkes mezuntakımı da kapatırız artık zirvede bırakalım
Rintcim bu hafta menülerinde lütfen karbonhidratı azaltmaya çalış. Zaten artıdasın, makarna sarma kurabiye tahin marmelat hiç yakışmıyor![]()
Ahaha haftaya herkes mezuntakımı da kapatırız artık zirvede bırakalım
Rintcim bu hafta menülerinde lütfen karbonhidratı azaltmaya çalış. Zaten artıdasın, makarna sarma kurabiye tahin marmelat hiç yakışmıyor![]()
Ayy ne güzel olur bi anda gidiverse bida gelmeseHatunun yatısını kurbanlık niyetine kesmişler geçen hafta deseneCikilatacanavari
Kız benim simitleri alsak 3 4 kilo. 1 2 de göbek. İç bacak falan derken 10 kilo çıkarırız, sen bistüri al gel buraya kol bacağa gerek kalmadan halledelim şu işi
Gerçi ben gelsem daha iyi olur, sen bizim evden daha steril bir ortam bulabilirsin zannımca
Yaaa ben bu tartilara bayılıyorum benimki bi bozulsa hemen bunlardan istiyorum şu rengin tatlılığına bakın bi yaEki Görüntüle 2184418 Günaydın arkadaşlaaaarrr. Dün spordan sonra içtiğim çorba ödem yaptı sanırımBu sabah 64.4’üm.
Şimdi kahvaltı yapacağım. Kahvaltım peynirli omlet ve çay.![]()
Günaydın
Paylaşım alanında 14 kilo veren arkadaş mevzuusu enine boyuna konuşulmuş. Yaptığı bence de çok sağlıksız. Her neyse olan oldu Bahar gelince son sözü söyler zaten.
Bu arada hedef kilosunu belirtmeyenler bana yazsın. Gruplama işine de biraz daha sonra girelim diyorum.
Afiyet olsun canim tabagin cok guzel gorunuyo