Tebrik ediyorum
@beyazinci , azmin zaferi güzeldir eminim. Ama bence de kopma hemen. Zor veriliyor ama çabuk alınıyor kilo. Biraz koruma yap bence de...
Ya Özlem yine bir ekspress grubu yapsak iyi olacak. Kimler dukan express yapmak ister yazsın bakalım. Haftaya başlayalım. Ferah şu an tatilde. Dönsün onu da bakıma alacağım kendimi de. :))))

Haftaya başlayabiliriz bence. Evet, express yapmak isteyenleri görelim ???
Şahnur’cum ışın tedavisini egzamada da uyguluyorlarmış ancak benim kökten biteceğine pek inancım olmadığı için uygulatmayı düşünmedim. Gerçekten kökten çözüm mü? Ben yüzeysel toparladığını ve mutlaka sonrasında bir yerden yine çıkacağını düşünüyordum oysa ki ?
Hahahah çok alemsin :)))) ama iyi motivasyon. Ben görsem bile yerimden kıpırdayamıyorum bazen tembellikten :))))
Çok tebrik ederim
@kardelelen321 ancak buradan kopmanı tavsiye etmem. Arada bir ses ver hem bizde özleriz.
Önceden bir ara fotoğraflı paylaşım yapardık hatırlarsan Şeyma’cım. Görsel her zaman motivasyon açısından işe yarıyor bence. O dönem violin aramızda değildi ancak böyle deneyebiliriz. Bazen porsiyonlarımızın görselini paylaşıyorduk. Tartıdaki ölçümlerimizi de görüntülü atıyorduk bence gayette motive edici oluyordu. Yine böyle yapabiliriz. Hemen herkes tatilini bitirdi sayılır. Yavaş yavaş toparlanacağımızı düşünüyorum. Şeyma’cım listeye henüz giremesem de benim rumuzu da listenin altına iliştirebilir misin rica etsem... Takip açısından benim için de motivasyon olurdu
Bu sabahki kilom: 64.5 yine dukanın dalgalanmalarından nasibimi aldım bu sabah. Dün 64.00 dım ve diyetimi de asla bozmadım. Neyse bu akşam spora gideceğim sabaha nasıl uyanırız bakalım. :)