- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.681
İnşallah canımaynen benide canim
hosgeldin canim insallah istedigin kiloya hemencik ulasirsin bizler burada senin destekciniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımaynen benide canim
hosgeldin canim insallah istedigin kiloya hemencik ulasirsin bizler burada senin destekciniz![]()
Hoşgeldin beybisiIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem vargecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..
He bu aradahezeyan5381 arkadasim olur selam canim
ikimizde yeni dogum yaptik
![]()
Hoşgeldin tekrardan :)Merhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Yaaa krakerim gelmiş hosgelmisIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem vargecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..
![]()
Hosgeldin uzun olsun kalıcı olsun sağlıklı olsun canımGünaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok
Günaydın bende merakla bekliyorum PisicikleriGünaydınlar
Haydi bakalım güzel bildirimlerle gelin insallah pisiciklerim![]()
Hosgeldin canim aramizaBu arada kurallarinizi okudum kabul ediyorum
Hoşgeldin canım..Günaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok
Tekrardan aramiza hoşgeldiniz yeni doğum yaptığınız için doyetsiyen eşliğinde vermeniz çok güzelMerhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Menunuz çok güzelBu günkü menu
Sabah
2 porsiyon peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates
5 zeytin
Çay
Ara ogun
1 porsiyon karpuz rezene çayı
Öğlen
7 yemek kaşığı biber yemeği
4 kaşık erişte
5 kaşık yoğurt
Ara öğün
1 kucuk kase yoğurt
1 porsiyon karpuz
Aksam
Bonfile li salata
Ara öğün
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük kase yoğurt içine 1 kayısı yarım şeftali
Spor 45 dakika Leslie
Su 3 litre
Akşam şekersiz kahve de içtim
Hoşgeldiniz aramizaIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
![]()
Emin adımlarla yürüdükten sonra uzun sürsün sorun yokGünaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok