Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu günkü menu
Sabah
2 porsiyon peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates
5 zeytin
Çay

Ara ogun
1 porsiyon karpuz rezene çayı

Öğlen
7 yemek kaşığı biber yemeği
4 kaşık erişte
5 kaşık yoğurt

Ara öğün
1 kucuk kase yoğurt
1 porsiyon karpuz

Aksam
Bonfile li salata

Ara öğün
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük kase yoğurt içine 1 kayısı yarım şeftali

Spor 45 dakika Leslie
Su 3 litre
Akşam şekersiz kahve de içtim

Dunku menum
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
3 siyah zeytin
Kk beyaz peynir

Aksam
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye

Arada
turk kahvesi

Su 2 lt
2 kupa kirazsapi aclik otu karisimi cay

Spor
30 dakika zumba
8 dakika cardio dans

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim salam
Kk peynir
3 zeytin
1 tatli kasifi fıstik ezmesi

Arada
Turk kahvesi
3 hurma
2 kuru kaysi
5 6 bade
Daha sonra
1 kucuk kase yogurt

Aksam malesef cok gec oldu dsarida islerimiz vardi bi turkh firsat olmadi cokda actim cokda yuruduk malesef saat 9 da aksam yemegimi yedim sabahi cok merk ediyorum sporumuda gunduz yaptim
5 kofte
4 parca soslu tavuk
1 sise zero

Su 2 lt
2 kupa kirazsapli aclik otlu cay

Spor
1 mill leslie
11 dakika zumba
8 dakika gobek icin egzersiz
4 dakika bacak egzersizi

morordek morordek

Iyi aksamlar hanimlar ben geldimmm:KK76: kimler var bakim eskilerden el kaldirsin :KK25:
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem var :emir_bebek: gecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..:kahve:
He bu arada hezeyan5381 hezeyan5381 arkadasim olur selam canim:KK71: ikimizde yeni dogum yaptik :KK5:

Iyi aksamlar hanimlar ben geldimmm:KK76: kimler var bakim eskilerden el kaldirsin :KK25:
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem var :emir_bebek: gecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..:kahve:
He bu arada hezeyan5381 hezeyan5381 arkadasim olur selam canim:KK71: ikimizde yeni dogum yaptik :KK5:
Hoşgeldin beybisi

Merhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Hoşgeldin tekrardan :)
Istersen bu sabah kendi tartınla tartılıp bildirimini yap ona göre ilerleyelim. Hedef kilonu da yazarsan onu da kaydedeyim. Menulerini de yazmaya başlamışsın zaten, süper :)
Ben takım kaptanıyım bu arada. 28 yaşındayım 16 aylık bir oglum var :)
Yaaa krakerim gelmiş hosgelmis :KK19:
Ikinci bebeğin de doğdu demek sağlıkla büyüsün kuzu :KK200: kız mı erkek mi?
Tabi ki aramızda her zaman yer var sana :KK200: hadi sen de bu sabah bildiriminle başla o zaman :)

Günaydın kızlar..:KK3:
Günaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok
Hoşgeldin canım..:KK19: Diyetisyene gidiyorsun diyet listene sadık kalıp istikrarlı bir şekilde devam edersen en kısa sürede hedine ulaşırsın..:KK31:

Merhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Tekrardan aramiza hoşgeldiniz yeni doğum yaptığınız için doyetsiyen eşliğinde vermeniz çok güzel

Bu günkü menu
Sabah
2 porsiyon peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates
5 zeytin
Çay

Ara ogun
1 porsiyon karpuz rezene çayı

Öğlen
7 yemek kaşığı biber yemeği
4 kaşık erişte
5 kaşık yoğurt

Ara öğün
1 kucuk kase yoğurt
1 porsiyon karpuz

Aksam
Bonfile li salata

Ara öğün
1 dilim tam tahilli ekmek
1 büyük kase yoğurt içine 1 kayısı yarım şeftali

Spor 45 dakika Leslie
Su 3 litre
Akşam şekersiz kahve de içtim
Menunuz çok güzel

Hoşgeldiniz aramiza

Günaydın Ballar ;)
öncelikle izin öncesi kilom 73,5 ile izne ayrılmışım 74,1 ile dönüş yapıyorum özür dileyerek +600 gram ile.
bir hafta da aslına bakarsanız 1 kilomu güzelce verdim keske en azından 2 kilo vereydim de -500 geleydim neyse nasip kısmet.

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari
dün ki menüm

sabah bir adet şekersiz türk kahvesi 1 adet soda 750 ml su bunu rutinleştirdim resmen

öğlen 12:30 salatalık domates zeytin peynir hünnap yumurta ceviz

ben ekmek tüketmiyorum dememe gerek yok sanırım..

akşam 18:30 : bir servis kaşığı erişte bolca salata 3 adet köfte

toplamda 2,5 litre su
spor:yapamadım eşim ve oğlum geldi bonusta kayınvalide ortalık her yerde bolca ev topladım daha da bugün de toplarım ortalıkta bir sürü ıvır zıvır var.

Back
X