Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Menü-Spor ve Yüzde Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Liste Birincisi :sampiyon:

Eki Görüntüle 2187074

Bu haftanın menü spor ve yüzde birincisi @0zlem :KK9:
Listedekileri motive etmek amacıyla artık listede olup en çok kilo vereni de yazacağım: @violin35 tebrik ederim canım o kilolarda olmana rağmen çok iyi vermişsin :KK9::nazar:

Hedef listesi de yukarıda. Tek bir Allah'ın kulu hedefini yakalamış o da @hedef38beden onu da çok çok tebrik ediyorum :KK9::KK9:

Haftaya için hedefleri alayım hanımlar
Sabit gelmek gibi bir hedef istemiyorum demiştim, bu haftaya için de geçerli. Biraz daha toparlanmamız lazım. Hala yeterince aktif değilsiniz, menüler yazılmıyor. Sonuç da gördüğünüz gibi. Biraz daha gayret, haydi bakalım :KK73:
Kaptanım ben bu kadar ekmekli bir menü olmamıştı hedefi bilmiyorum ama 76.9diyeyim 600 gr fena değil

Diyetisyenimle görüşmelerim cuma öğlenleri olacak bugünki tartı sonucu çok parlak çıkmadı maalesef sonucum
morbid obez olmama az kalmış:sinirli::sinirli::sinirli: BKİ şu anda 33,1 şuan obez durumundayım kilom ise 77,5
kızlar sizlerin desteğiyle eminim gidecek bu kilo
diyetisyen bu haftanın çok önemli olduğunu hiç bir şekilde kaçamak yapmadan devam etmem gerektiğini ona göre kg fazlalığımın ne kadar sürede gideceğini belirleyebilecğini söyledi şimdilik hedefimiz 6 ay

Şahnur’cum güzl başlangıçların olsun. Hep birlikte başaracağız buna eminim. Yeniden hoş geldin diyelim.

Ben de daha önce ballı findik ezmesinden alıyordum a101 e geliyordu efsane bir tadı var onun da üzerinde şeker yok yaziyordu

Biliyorum onu da çok sverim ama onda bariz şeker var. Bal da şeker demektir zaten. Pazarlama için yapılan küçük kelime oyunları... :)

Sabah
1 yumurta 30gr peynir
Domates 4 zeytin 2 dl çavdar ekmeği
Öğle
100 gr ızgara tavuk
2 kaşık bulgur pilavi
1 bardak ayran
Ara
1 küçük elma
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
6 kaşık pazı yemeği
1 dl ekmek
Ara (1 şeftali olacak)
Spor
Yürüyüş
14300 adım bunun 8000 i tempolu
Su 3 lt

Şahnur’cum bu senin 1 haftalık diyet listen mi? Yani 1 hafta boyunca her günün aynı mı olacak? Bazı diyetisyenler 15 günlük veriyor ya onun için soruyorum.

toplight toplight

Şahnur’cum bende egzamamdan dolayı aylarca ekmek, pilav, makarna...vs yemedim. Sanırım vücut alıştı böyle beslenmeye ve şu an bu şekilde beslenerek pek de kilo veremiyorum. İznin olursa menünü kullanmayı deneyebilir miyim? Seninle birlikte daha da motive olurum sanırım. Ancak şu et olayını ne yapacağız bilmiyorum. Şarbon meselesinden dolayı hayat ne kadar zorlaştı bir anda. :( Allah korusun hepimizi... :( Zorunlu vejetaryen olacağız sanırım....

Bende kore dizisi hastasiyim
Empireski
Go family book
49 days
Ve bir litre goz yaşı buda japon dizisi
Beni en çok etkileyenler bunlar oldu
Ben teeee yıllar yollar önce boys over flowers izlemiştim. En son da geçmişten bugüne gelen bir prens mi ne vardı komedi onu izlemiştim. Çocuklardan vakit kalmıyor valla alt yazı takip etmeye. Onların o tepkileri, şirinlikleri çok hoşuma gidiyor. Uzaylı onlar uzaylı, karar verdim. :KK48::KK48: Erkeği de Kızı da güzel arkadaş.

ben pek kore dizisi seyretmem yerli malı askeri ve mafya izlerim polisiye de izlemem :KK70:
ama dün dikkatimi çekti iki bölüm izledim değişik geldi the greatest marriage var dikkatimi çekti onu izleyecem galiba boşluk bulursam :KK70:
benim nick 2008 de ssangyong ta çalışacaktım kore ana fabrikasında o zamandan geliyor
Heeeee sen iş sebebiyle yani. :-) Neyse yine de mesain olmuş, Kore sever sayabiliriz seni de :KK48:

Ben de severim Kore dizilerini ama uzun zamandır izlemiyorum. Film ve dizi seçimi olayını tamamen eşime bıraktım son zamanlarda.

Bugün keyif günüm. İzin verdim kendime. Yağmurda bisiklete bindik uzun uzun. Şimdi kahve ve kitap zamanı.
Ay maşallah valla. Bayılıyorum sizin bu senkronize hallerinize. Nazar değmesinnn. :nazar: Kociş benle bisiklete bincek he, peeehhh. Kahve bile içmiyoruz biz. Sevmez. Ama ben onu çok seviyorum, öyle seviyorum. Sıkıntı yok :KK37:

Menü
Sabah
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 porsiyon peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Ara yoğurt

Öğle
7 kasikBamya yemeği
5 kaşık makarna
5 kaşık yoğurt
Yarım kase çorba

Ara öğün
Buğday çimi marmelati şekersiz 1 kaşık yogurt

Aksam
Bezelyeli et yemeği 100 gram kadar
1 kase çorba
Bol salata
4 kaşık yoğurt
Ekmek yok

Ara yoğurt meyve

3 litre su
45 dakika zumba

toplight toplight

Şahnur’cum bende egzamamdan dolayı aylarca ekmek, pilav, makarna...vs yemedim. Sanırım vücut alıştı böyle beslenmeye ve şu an bu şekilde beslenerek pek de kilo veremiyorum. İznin olursa menünü kullanmayı deneyebilir miyim? Seninle birlikte daha da motive olurum sanırım. Ancak şu et olayını ne yapacağız bilmiyorum. Şarbon meselesinden dolayı hayat ne kadar zorlaştı bir anda. :KK43: Allah korusun hepimizi... :KK43: Zorunlu vejetaryen olacağız sanırım....
Canım tabi ki kullanabilirsin değilse eklermiyim hatta beraber devam edelim bana söylediği menünün %60ı karbo %12-15 i protein kalanı sebze ve süt yoğurt olacak dedi ve son dönemde güya ekmeği kesmiştim ondan kg veremiyorsun dedi

Merhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Aramıza tekrar hoşgeldin şekerim. Buradaki herkes çok şeker çok tatlıdır.
Bende kendimi tanıtayım arkadaşlarıma da hatırlatayım :KK48::KK48::KK48: 38 yaşındayım. 5,5 yaşında kızım, 2,5 yaşında da oğlum var. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler. Şimdilik ev hanımıyım ama bazı girişimlerim var. Mesela 2.üniversiteye başlıyorum. Açık öğretim tabii ki, başka türlü vakit ayıramam. Çocuklarla oturup çalışıp bitiririm artık. Kişisel gelişim ve meditasyon konularında araştırmalar ve dersler almaya başladım. Artık büyüdüler ve büyümeye devam edecekler, bende hayatıma kaldığım yerden devam etmeliyim. Kilo sorunum var, daha önce hiç olamamıştı ama çocuklardan sonra nurtopu gibi bir 20 kilo fazlam da oldu. :olamaz: Verdim aldım, verdim aldım. Artık verip almamayı planlıyorum. Veeee buradaki desteği arasam bulamam. Büyük bir nimet. Takım arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ve öpücükler :KK15:

Iyi aksamlar hanimlar ben geldimmm:KK76: kimler var bakim eskilerden el kaldirsin :KK25:
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem var :emir_bebek: gecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..:kahve:
He bu arada hezeyan5381 hezeyan5381 arkadasim olur selam canim:KK71: ikimizde yeni dogum yaptik :KK5:
Tekrar hoşgeldin o zamannnn :KK25:

Günaydın Ballar :KK66:
öncelikle izin öncesi kilom 73,5 ile izne ayrılmışım 74,1 ile dönüş yapıyorum özür dileyerek +600 gram ile.
bir hafta da aslına bakarsanız 1 kilomu güzelce verdim keske en azından 2 kilo vereydim de -500 geleydim neyse nasip kısmet.

morordek morordek fancynancy fancynancy @Cikilatacanavari
dün ki menüm

sabah bir adet şekersiz türk kahvesi 1 adet soda 750 ml su bunu rutinleştirdim resmen

öğlen 12:30 salatalık domates zeytin peynir hünnap yumurta ceviz

ben ekmek tüketmiyorum dememe gerek yok sanırım..

akşam 18:30 : bir servis kaşığı erişte bolca salata 3 adet köfte

toplamda 2,5 litre su
spor:yapamadım eşim ve oğlum geldi bonusta kayınvalide ortalık her yerde bolca ev topladım daha da bugün de toplarım ortalıkta bir sürü ıvır zıvır var.
Bitti mi göbecikler? :-)

hezeyan buğday cimi marmaleti :KK57: ilginç
ördekcim bende sabah başlıyorum güzel öğle idare akşamları sapitiyorum :KK61:
haftaya 61.7 diyim hedef yarın menü yazcam diye sartliyim yoksa yok diyet miyet başa sardım yine diyet modundayım diye hep yemek düşünüyorum geleli alışverişede gidemedim malum tatil dönüşü hastalıkları el ayak hastalığı ve galiba kızda idrar enfeksiyonu bugün bezi çıkardım akşam acıyor demeye başladı genelde kaçırdı bugün yikadim hep ama huysyzluk ediyor çok sıkıldım bu çiş olayı çok zorladı alışmaya meyilli ama psikolojim bozuldu artık alissin iyice kış olmadan.

Back
X