Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz Şeyma’cım. Henüz evlenmedi. Diyor ki; herkes bana iki defa teyze oldun ama bir anne olamadın diyor. Yahu sen deli misin dedim. En iyi çocuk güzel güzel sevip-oynadıktan sonra evine giden çocuk. Valla bunu düşünmemiştim, haklısın evine giden çocuk en iyisi galiba diyor :))))))) Ne kadar da toz pembe bakıyormuşum zamanında. Öyle kendi kendine büyüyecek sanıyordum herhalde:işsiz: Resmen enerjim yetmedi çocuk büyütmeye. :KK61: :)))
Haha
Ya kesinlikle katılıyorum. İçim ölmüş benim meğer :-) kendimi genç enerjik sanıyormusum ama cocuk büyütmeye mecalim yetmedi :))))

morordek morordek ordekim siz dedikten sonra araştırdım birazı telefonda bi uygulama var uyku kaliteni ölçüyor dün gece denedm tam 4 saat 22 dk derin uyku uyumuşum :oha:
Hey maşallah :oha:
Ben bu akıllı saati Umut doğduktan sonra aldım. O yüzden çok kaliteli uyudugumu söyleyemeyecegim :KK53::KK53: Önceden kaç saat derin uyuyordum acaba :KK51:
Tebrik ederim arkadaşlar sizleri
Kaptanim benim baslangic 68 diye gosteriyor ama buraya 85 le girdim acaba birkac yil once 68yle ayrildim onumu demek istediler acaba
Karabiberim yarışmaya ilk kayıt kilonu baz alıyor yanlış bilmiyorsam..

Ben sana ilk hedefi koyuyorum işte, izne ayrıldığın kiloya in sonra da listeye alıp seni mezun edelim :)

Esra'cım şu cümlelerde kendimi buldum desem :)))) dün gece yine gecenin 2'sinde oynamaya kalktı Umut :olamaz: ve yemin ederim aynı şeyleri düşündüm. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin edememisim :)
Aynen çok haklısınız annelerin hakki neden ödenmezin kanıtı

Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz Şeyma’cım. Henüz evlenmedi. Diyor ki; herkes bana iki defa teyze oldun ama bir anne olamadın diyor. Yahu sen deli misin dedim. En iyi çocuk güzel güzel sevip-oynadıktan sonra evine giden çocuk. Valla bunu düşünmemiştim, haklısın evine giden çocuk en iyisi galiba diyor :))))))) Ne kadar da toz pembe bakıyormuşum zamanında. Öyle kendi kendine büyüyecek sanıyordum herhalde:işsiz: Resmen enerjim yetmedi çocuk büyütmeye. :KK61: :)))
Bende evlenince herşey güllük gulistanlik olacak saniyordum annem hiç kiyamazdi sabah kaldirmazdi beni ooooi evlendim sabahin 6sinda adam işe gidecek kahvalti hazirlamami bekliyor simdiki gibi nerde Çaycı sallama çay birde demlerdik uyumamak için zor dururdum ozaman çok pişman olmuştum evledigime ne gizel annem herseyimi önüme taşırmışta kiymetini bilememisim

Hey maşallah :oha:
Ben bu akıllı saati Umut doğduktan sonra aldım. O yüzden çok kaliteli uyudugumu söyleyemeyecegim :KK53::KK53: Önceden kaç saat derin uyuyordum acaba :KK51:

Karabiberim yarışmaya ilk kayıt kilonu baz alıyor yanlış bilmiyorsam..
Bu gruba katildigimmi yoksa bir kac yil once baska gruptaydim onumu acaba kaptanim 85 olsaydı kilo vermiş gozükecektim

Günaydın eskı mesajları okumadan menulerı yazayım dedım.

Eşim hasta evde günler daha yorucu geçer oldu. Grip sogukalgınlıgı gıbı bırseyler. Kadınlar daha dırayetlı oluyorlar her konuda ama erkekler pek nazlı. Bı de esim en ufak bırseyde hasta olur işim daha zor.

Pazartesi
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Domates salatalık bıber peynır zeytın yesıllık

Akşam
Fırında balık salata yarım dılım ekmek

Salı günü
Sabah
Sucuklu yumurta
Yarım dılım ekmek
Yesıllık domates peynır

Akşam
Küçük karnıyarık
Cacık
3 kaşık kıymalı makarna

Spor
Pazartesi 1 saat yürüyüş
Salı 15 dk ağırlık çalışması yarım saat yürüyüş

morordek morordek

Toplight üzülme bende sondan 4ncüyüm :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-12-13-59-22.webp
    Screenshot_2018-09-12-13-59-22.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 22
Bende evlenince herşey güllük gulistanlik olacak saniyordum annem hiç kiyamazdi sabah kaldirmazdi beni ooooi evlendim sabahin 6sinda adam işe gidecek kahvalti hazirlamami bekliyor simdiki gibi nerde Çaycı sallama çay birde demlerdik uyumamak için zor dururdum ozaman çok pişman olmuştum evledigime ne gizel annem herseyimi önüme taşırmışta kiymetini bilememisim

Bugüne kadar 1 veya 2 defa kalkıp kahvaltı hazırlamışımdır ondada eşim “gözlerim yaşardı” diyerek güldü :)))) Nasıl yapabildiysem.... çocuk doğana kadar bende çalışıyordum sonuçta. Sabah zaten koştur koştur çıkıyorduk evden. Kahvaltı yapacak vaktimiz olmuyordu. hele İstanbul trafiğinde işe gitmek için en az 1.5 saat önceden yola çıkman gerekiyor. Çocuk doğduktan sonrasını da zaten hiç anlatmıyorum. Ainirim bozuluyor... :)))))

Bugün diyetisyende randevum vardı
Kilom 76.9 geldi evdede aynı geldim doktor tebrik etti tam 35 gün olmuş baslıyali 4.4 kilo vermisim yine hedef koydu bana 16 ekimde 73 kilo gormek istiyorum dedi
tatlım bireysel listeye baktım da senin ilk kilon
75 . karabiber01 ► 07.09.07 ► 68,20 ► 77,40 ► -9,20 ► -13,49%
7 eylül 2007 deki kilon benimki gibi benimde 11 ocak 2008 deki kilom bu kilo yarışmaya ilk geldiğimiz kilo
76 . toplight ► 11.01.08 ► 66,90 ► 77,50 ► -10,60 ► -15,84%
o zamanlar bana 66 kg fazla geliyordu şimdi hedef 66 ya inmek hayaller ve hayatlar ne başka oluyor dimi
bu arada 16 ekim benim doğum günüm

Bugüne kadar 1 veya 2 defa kalkıp kahvaltı hazırlamışımdır ondada eşim “gözlerim yaşardı” diyerek güldü :)))) Nasıl yapabildiysem.... çocuk doğana kadar bende çalışıyordum sonuçta. Sabah zaten koştur koştur çıkıyorduk evden. Kahvaltı yapacak vaktimiz olmuyordu. hele İstanbul trafiğinde işe gitmek için en az 1.5 saat önceden yola çıkman gerekiyor. Çocuk doğduktan sonrasını da zaten hiç anlatmıyorum. Ainirim bozuluyor... :)))))
Siz çalışıyorsunuz canım ben ev hanımı olunca hazirlamam gerekiyor ama hazirliyamadigim zamanlarda oldu okadar zor ki uykudan kalkip hazirlamak ama benim esim kuralci illaki o kahvalti hazirlanacak evliligimizdeki tek aşamadigimiz konu sabah kahvaltisini işe giderken ona zevkle hazirlamamam olmustur öyle disardan pogaca simit yemeyide sevmez nasil özenirim karicim kalkma bugün sen yorulma ben kahvaltiyi disarda yapayim diyen kocalara
Ama tabiki yillar geçtikçe alisiyorsun 3 çocuk var mecbur kalkiyorum kizlar artik istemesede oğlan var 3 ncu sinif ona kalkacagim mecbur ama şunu unutmayin yaş ilerledikçe herşey daha bir yoluna giriyor

6 30 da sutcumu. Asla kapıyı açmam o zaman. 11 gıbı falan gelıyor bize sütçü.
:KK70:hele bizim sütçü 7de zile basıyor ven uyuyorum zile basar kiz açar kapiyi annen süt alacakmi der kiz gelir sorar yok annem almicam derim kadin bidaha sor hele der inanmaz kiza kiz birdaha gelir bu kac kez öyle olunca biraktim o sütçüyü

Back
X