Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence 60'a yaklaşınca mezun olabilirsin hedefcim. Ya da işte mezun olabildigin kiloya gelince. Koruma gibi takılabilirsin sonrasında :)

Haha spontane yasamayı seviyorsun sanırım :KK53:

:skandal::skandal:

Aynen aynen. İyice alıştım bir de, net şeyler çok yoruyor psikolojik olarak.

Bende hedef38beden gibi mezun olma zamanım gelınce mezun olacağım daha sonra bıraz ara verıp tekrar 55 olmak ıçın topıge devam edecegım.

Ha gayret o zaman gönül. Az kaldı sanırım senin de.

Ben pazartesi sahalara geri dönüyorum kaptanım o zamana kadar eski kiloma ulaşırım diye düşünüyorum :) bu arada kendi notlarımda en son 65.9 u gördüm ama ben kaçtım acaba izin öncesi :) inşallah daha düşük değildir :)) morordek morordek

Oo, nasıl geçti izin emnis

İyi Akşamlar
Sabah
1 tane galeta
1 domates
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 yumurta

Ara
1 turk kahvesi

Öğlen
1 tane galeta
5 yemek kaşığı patlican tava
1 domates
3 sivribiber

Ara
1 mandalina

Akşam
1 kepçe patates sulusu
1 kase çorba

Screenshot_2018-09-13-21-40-56.webp buda bugunki yürüyüş sayım
Sabah ve aksam yürüyüşe cikildi bugunki sporda tamamdir

Ben hala regl olmadim canlarım ve bu hafta 2 defa test yaptım hamilelik çıkmadı az önce eski mesajlarima baktim tek tek ve 4 Ağustosda regl olduğumu yazmışım normalde 28 günde olan biriyim kizlar çok fazla günüm geçmiş yarin ilk işim sağlık ocağında kan tahlili vermek olacak

Ben hala regl olmadim canlarım ve bu hafta 2 defa test yaptım hamilelik çıkmadı az önce eski mesajlarima baktim tek tek ve 4 Ağustosda regl olduğumu yazmışım normalde 28 günde olan biriyim kizlar çok fazla günüm geçmiş yarin ilk işim sağlık ocağında kan tahlili vermek olacak
Hadi hayırlısı canım bu arada yaş kaçtı belki öbür türlü sıkıntı olur menepoz falan bence kadın doğuma danis belkide stres falan yada diyet etkili olmuş olabilir mi

Hadi hayırlısı canım bu arada yaş kaçtı belki öbür türlü sıkıntı olur menepoz falan bence kadın doğuma danis belkide stres falan yada diyet etkili olmuş olabilir mi
Yaş 40 canim sprail var evet öyle yapacağım bir sağlık ocagina gideyim sonucu alayim haftayadaolmazsam eger kadin doğum doktoruna gidecegim

Cikilatacanavari Cikilatacanavari ve azaydidem azaydidem yarın sizleri izne ayırıyorum değil mi? Emin misiniz? Son kararınız mı? :KK53:
Ordekim sen bilirsin haftaya bildirim yapamam ama bi sonraki hafta yapabilirim bencillik yapmak gerekirse ayırma haftaya bildirimsiz geçsin demek isterim ki döndüğümde daha hızlı diyete adapte olabileyim salmak tan korkuyorum ama şöyle bi durum var kilo alacağım aşikar sonraki cumaya da eksi gelme sözü veremiyorum malesef ayır istersen grubu kotü etkileyecek sanırım

Ben bayağı bir gerilerden geliyorum kızlar. Mesajlara baka baka anca bitiririm. 280 küsür :confused:
Kusura bakmayın menü falan paylaşamıyorum çünkü kızın oryantasyonu beni altüst etti. Ufaklıkla birlikte perişanlardayız. Hiçbirşey yapmasam da okuldaki o bekleyiş, Mert’in peşinde koşuşturma beni pert ediyor. Ev topla, yemek hazırla, okul kırtasiye işleri, okul toplantıları, yeğenlerimin doğum günü var cumartesi de. Havalar bozmadan açık havada kutlayalım dedik ama bir yağmur yağıyor burda anlatamam. Hafta sonuna kadar sürmez umarım.
Bir de üniversite kaydımla uğraştım, enteresan işler başıma gelmeyi çok sever. Neyse detaya girmeyeceğim ama fazla uğraşmadan hallettim onu da.
Haftasonunu da atlatırsam artık rahat ederim diye düşünüyorum. Umarım. Okulun normal saatleri başlayınca ne yapacağım bilmiyorum ya, şimdi sürekli gözüm üzerinde ama bende onunla okula gidemeyeceğime göre. Bilemiyorum, offff. Kuduruk benim kız, erkek gibi valla. Bugün kaydıraktan düşüyordu az kaldı. Yukardan biri kayarken sen aşağıdan tırman ortada çarpıştılar. :KK57: Ben şok. Delirdi iyice, yapmaz dediğim şeyleri yapıyor. Şimdi 1. Sınıflar var sadece, üst sınıflar da gelecek aman ya Rabbi!!!!! Hiç düşünmek istemiyorum. Allah bütün çocuklarımızı koruyup kollasın. :dua:
Ay ne yazdım ne yazdım. :ukala::ukala::ukala:

günaydın balyanaklar;)

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

öncelikle geçen hafta 74,1 bildirim yapmışım bu sabah bol gazla wc ye çıkmamış halimle 72,7 kg gelmekteyim..:rapci::rapci::rapci: giden 1,4 kg ile selamlıyorum sizleri:KK52:

dünki menüme gelirsek
sabah türk kahvesi 3 adet gün kurusu arasına ceviz
öğlen:bir kase yoğurt muz ceviz
akşam bir kase makarna ,salata ve yoğurt

su 3 litre
spor yok

şimdi de değişiklik olsun diye hurma aldım 3 hurmanın arasına cevizi koydum kahvemle yudumluyorum:KK48:

Ben bayağı bir gerilerden geliyorum kızlar. Mesajlara baka baka anca bitiririm. 280 küsür :confused:
Kusura bakmayın menü falan paylaşamıyorum çünkü kızın oryantasyonu beni altüst etti. Ufaklıkla birlikte perişanlardayız. Hiçbirşey yapmasam da okuldaki o bekleyiş, Mert’in peşinde koşuşturma beni pert ediyor. Ev topla, yemek hazırla, okul kırtasiye işleri, okul toplantıları, yeğenlerimin doğum günü var cumartesi de. Havalar bozmadan açık havada kutlayalım dedik ama bir yağmur yağıyor burda anlatamam. Hafta sonuna kadar sürmez umarım.
Bir de üniversite kaydımla uğraştım, enteresan işler başıma gelmeyi çok sever. Neyse detaya girmeyeceğim ama fazla uğraşmadan hallettim onu da.
Haftasonunu da atlatırsam artık rahat ederim diye düşünüyorum. Umarım. Okulun normal saatleri başlayınca ne yapacağım bilmiyorum ya, şimdi sürekli gözüm üzerinde ama bende onunla okula gidemeyeceğime göre. Bilemiyorum, offff. Kuduruk benim kız, erkek gibi valla. Bugün kaydıraktan düşüyordu az kaldı. Yukardan biri kayarken sen aşağıdan tırman ortada çarpıştılar. :KK57: Ben şok. Delirdi iyice, yapmaz dediğim şeyleri yapıyor. Şimdi 1. Sınıflar var sadece, üst sınıflar da gelecek aman ya Rabbi!!!!! Hiç düşünmek istemiyorum. Allah bütün çocuklarımızı koruyup kollasın. :dua:
hey maşallah hayırlı olsun ben de bir ay tatilde olunca oğlan otomatik oryantasyonda ;)
hayırlı olsun öğrenciliğin beraber 4 sene gül gibi okur gideriz:D

evet kaptanim izne ayir beni insallah cok gzel donucem geri :KK36:
Tamamdır Didos :)
Ordekim sen bilirsin haftaya bildirim yapamam ama bi sonraki hafta yapabilirim bencillik yapmak gerekirse ayırma haftaya bildirimsiz geçsin demek isterim ki döndüğümde daha hızlı diyete adapte olabileyim salmak tan korkuyorum ama şöyle bi durum var kilo alacağım aşikar sonraki cumaya da eksi gelme sözü veremiyorum malesef ayır istersen grubu kotü etkileyecek sanırım
Ciklatim ayırayım o zaman ama 2 hafta sonra izinde değilmişsin gibi hemen gel burada bildirimlere devam et. Kısa sürede toparlarsın alsan da :)
Kolay gelsin canım :KK36:
günaydın balyanaklar:KK66:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

öncelikle geçen hafta 74,1 bildirim yapmışım bu sabah bol gazla wc ye çıkmamış halimle 72,7 kg gelmekteyim..:rapci::rapci::rapci: giden 1,4 kg ile selamlıyorum sizleri:KK52:

dünki menüme gelirsek
sabah türk kahvesi 3 adet gün kurusu arasına ceviz
öğlen:bir kase yoğurt muz ceviz
akşam bir kase makarna ,salata ve yoğurt

su 3 litre
spor yok

şimdi de değişiklik olsun diye hurma aldım 3 hurmanın arasına cevizi koydum kahvemle yudumluyorum:KK48:
Veee parkbyull listelere geri dönüyorduuuu :KK9:

Tamamdır Didos :)

Ciklatim ayırayım o zaman ama 2 hafta sonra izinde değilmişsin gibi hemen gel burada bildirimlere devam et. Kısa sürede toparlarsın alsan da :)

Kolay gelsin canım :KK36:

Veee parkbyull listelere geri dönüyorduuuu :KK9:
dönücüğüm tabi ne sandındı:KK59::D:D:D:D:D:KK37::KK36:

Back
X