Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar haftasonu anlamadığım bir koşturma içinde dinlenmeye vakit bulamadım neti falan da açamadım o yüzden buralara giremedim dün de yatılı misafirim vardı o kadar telaşın üzerine sabah bir türlü tartılamadan işe geldim ancak yarın sabaha tartılabilirim

canım ben menülerimi günlük yazıyorum cumaya kadar pazartesi de 3 günlük yazıyorum takıma ilk girişimden beri böyle ,hatta menü bildiriminde belki de en tertipli üyecanımdır:KK66:
canım geçmişe bkamadım senin ptesi 3 günlük yazdığını bilmiyordum sadece cuma gün olarak bakmıştım mesela ben ctesi sabah çocukların veli toplantısı ile güne başladım eve girdiğim akşam 8,30 du spor olarak o kadar koşturmacanın üzerine 45 dk horoz kovalamak helak etti beni acaip efor sarfettirdi olmazsa haftasonları ben horoz mu kovalasam :KK53::KK53:

canım geçmişe bkamadım senin ptesi 3 günlük yazdığını bilmiyordum sadece cuma gün olarak bakmıştım mesela ben ctesi sabah çocukların veli toplantısı ile güne başladım eve girdiğim akşam 8,30 du spor olarak o kadar koşturmacanın üzerine 45 dk horoz kovalamak helak etti beni acaip efor sarfettirdi olmazsa haftasonları ben horoz mu kovalasam :KK53::KK53:
horoz kovalamayı listeye ekleyek:KK53::KK70::KK70::KK70:

Sabah tartıldım. 58,8 geldim. Bu nasıl olabilir. Cuma 57,7 idim ve hafta sonu kaçamak falan yapmadım, suyunu içiyorum bebemi emziriyorum...
Ne bu şimdi ödem mi yorgunluk mu ne bu???

günaydın ,e tabi patron olmak geç gelmeyi gerektirir:KK53:
Valla aslında cumadan beri buradayım da bilerek yazmıyorum
Takıma olan kızgınlığım hala geçmedi
Bu hafta da 0,3'ün altında kalırsak resmen ceza alıyoruz ve bu takım belki yıllardır ceza almamıştır. Yani en azından ben takıma ilk başladığımdan beri (2016 Mart ayı) hiç ceza aldıgını görmedim.
Kendimi sorguluyorum, takımı sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum... Gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse bu aslında senin mesajına verilecek cevap değildi, kişisel algılamana gerek yok (ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun biliyorum). İçimi dökesim varmış demek...
Yine yakacan ordekimin kafayı :KK70:
Ben de dün mağara gezdim sürekli en az 1000merdiven inip cikmisimdir onu da mı eklesek :ıslık::ıslık:
:)))
Döndün mü artık ciklatım gel aramıza bak takım ne hallere düstü yoklugunda
Sabah tartıldım. 58,8 geldim. Bu nasıl olabilir. Cuma 57,7 idim ve hafta sonu kaçamak falan yapmadım, suyunu içiyorum bebemi emziriyorum...
Ne bu şimdi ödem mi yorgunluk mu ne bu???
Uykusuz mu kaldın? Reglin yaklaşıyor mu?

Yine yakacan ordekimin kafayı :KK70:
Ben de dün mağara gezdim sürekli en az 1000merdiven inip cikmisimdir onu da mı eklesek :ıslık::ıslık:
bak merdiven indim çıktıma girme orda çıldırdıydı horoz kovalamak aday adaylaığını koyar ben de gider paşa paşa oy veririrm bana bir horoz bulun.:KK53::KK70:

Bu hafta da 0,3'ün altında kalırsak resmen ceza alıyoruz ve bu takım belki yıllardır ceza almamıştır. Yani en azından ben takıma ilk başladığımdan beri (2016 Mart ayı) hiç ceza aldıgını görmedim.
Kendimi sorguluyorum, takımı sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum... Gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse bu aslında senin mesajına verilecek cevap değildi, kişisel algılamana gerek yok (ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun biliyorum). İçimi dökesim varmış demek...

biliyom vak vakım o günde hiç üstüme alınmadım zaten :D az alınayım dimi:KK14::spor::spor:

Üzmeyin arkadaşlar ördeğimi, katılım az kaç haftadır, katılım az olunca gerçekten de ortalamalar çok düşük oluyur bu bir gerçek, kendim için de geçerli aynısı, buraya yazmayı bırakınca sporu bıraktım dikkat etmeyi de, 30gündr egzersiz programını 10378362902.kez tekrar indirip telefonuma göbek bölgesi egzersizlerine başlıyorum, bugün tartışmayı unuttum cuma bildirim vericem ben de, hadi herkes egzersize, ipe, yürüyüşe, o kadar spor yaptım diye kaçamaklar da azalıyor bence spor yapınca

Sonunda ben de mezun oldum kızlar
morordek morordek senin emeğin çok bunda, evin çocuğunun yanında tüm özverinle takımla ilgileniyorsun, iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım :KK200:
:KK200::KK200:
Takım arkadaşlarım hepinizi tanıdığım için çok mutluyum, yine arada girip katılıcam size :)
Biz de seni iyi ki tanımışız :KK200:
Mezun olmak demek ayrılmak demek değil tabi ki her zaman bekliyoruz muhabbete :)

Ördeğim sen uzun süre kızgın kalamazsın bize :KK200:
Bu hafta hareketleniriz şimdi cumaya süper ortalamalar gelir.

morordek morordek senin emeğin çok bunda, evin çocuğunun yanında tüm özverinle takımla ilgileniyorsun, iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım :KK200:
Takım arkadaşlarım hepinizi tanıdığım için çok mutluyum, yine arada girip katılıcam size :)

Tebrik ederim Sibelcim, harika bir şekilde mezun oldun. :nazar::nazar:

Canım tekrar almaman dileğiyle Tebrikler sağlıklı günler... ayrilamazsin buralardan.... gitme kal canım.... bekleriz herzaman dert dinlemeye mutluluk Paylaşmaya ....

Back
X