- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.641
Ahahah sınav bu bakalım geçebilcen mi diye biz koydurdukZayıflama yarışmasında bu nasıl bir reklam? Bu bir imtihan mı ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah sınav bu bakalım geçebilcen mi diye biz koydurdukZayıflama yarışmasında bu nasıl bir reklam? Bu bir imtihan mı ?![]()
Ben büyük hissediyorum ben kesin 80i gördüm yineValla cok heyecanli canimm insallah az almissindir
Ellerine sağlık canimgünaydın canlar
hastalıktan geberiyorumama işe gelebildim ,dün aşuremi de yaptım ,tadına bakma dışına gitmedim
4 tencere oldu maşallah üredi de üredi bir tencere eşimin iş yerine bir tencere benim iş yerime bir tencere oğlumun kreşine diğer tencereyi komşulara dağıttım misafirim geldi yedi ama ben bitiğim ..
cuma menüsü;
kahvaltı (çğlen yemeği)
tavuk suyu çorba izmir köfte biber dolma
akşam:yoğurt çorbası yeşil mercimek
su 3 litre
spor:30 dk tempolu yürüyüş
cumartesi:
kahvaltı:avokadolu yumurta ,salatalık,peynir,zeytin,şekersiz çay
akşam:
fırında palamut ,bol rokalı salata,şalgam(ben mayaladım şalgamı)
su 3 litre
spor:30 dk tempolu yürüyüş
pazar:kahvaltı yok gibi bir şey oğluma kırdım smabah yumurta az ondan tırtıkladım,eşim uyandı öğlene doğru az ondan yumruta tırtıkladım..
saat 14:30 gibi bir porsiyon makarna ,kendi mayaladığım yoğurt
akşam yok hastayım ya gitmedi 22:00 gibi eşim acıkmış hadi dedim sana tost yapayım suriye ekmeğine qaz da ondan tırtıklayıp bir mandalina yedim..
su :1,5 litre ancadır gitmiyor..
spor sabah:07:30 dan 13:30 a kadar mıtfakta yaptığım aşureyi spordan saymazsak spor yok
bu sabah ki kilom 72,4 cumaya kadar 71,8 hedefim..
saygılar![]()
Evet onuda spora dahil edebilirizhoroz kovalamayı listeye ekleyek![]()
Ama verirsinnn sen canimm biryerden sonra dur demek önemliBen büyük hissediyorum ben kesin 80i gördüm yine
Kaptanim çok haklisinn ne desen doğru bu işi yapmakta kolay değil sen işinin gücünün arasinda bizle ilgileniyorsun ben hafta sonuda yanliz birakmadim menumu geldim paylasrim muhabbet donse katılacağım ama hafta sonu dahada sessizlesiyorValla aslında cumadan beri buradayım da bilerek yazmıyorum
Takıma olan kızgınlığım hala geçmedi
Bu hafta da 0,3'ün altında kalırsak resmen ceza alıyoruz ve bu takım belki yıllardır ceza almamıştır. Yani en azından ben takıma ilk başladığımdan beri (2016 Mart ayı) hiç ceza aldıgını görmedim.
Kendimi sorguluyorum, takımı sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum... Gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse bu aslında senin mesajına verilecek cevap değildi, kişisel algılamana gerek yok (ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun biliyorum). İçimi dökesim varmış demek...
:)))
Döndün mü artık ciklatım gel aramıza bak takım ne hallere düstü yoklugunda
Uykusuz mu kaldın? Reglin yaklaşıyor mu?
Bi dinleneyim listelere girmek için kosturcamAma verirsinnn sen canimm biryerden sonra dur demek önemli
Darisi bizlere inşallah@beyaz_inci 'nin karnesi yayınlandı arkadaşlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-79#post-57371770
Bekleriz canim buyur gel bir yesilcayimizi içSonunda ben de mezun oldum kızlar
morordek senin emeğin çok bunda, evin çocuğunun yanında tüm özverinle takımla ilgileniyorsun, iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım
Takım arkadaşlarım hepinizi tanıdığım için çok mutluyum, yine arada girip katılıcam size :)
Aynen öyle canim bende girmek için birkac hafta ugrastimBi dinleneyim listelere girmek için kosturcam
Listeden çıkmak kolay girmek zor![]()
İnşallah canim elimden gelenin en iyisini yapacagin ördekim içinarkadaşlar performans sonuçları yukardaki linktedir. bu hafta eğer %0,30 un altına inersek sonuç hazırlama cezası gelecek bu da ördeğime ceza olacak o yüzden lütfen bu hafta dikkat edelim kendimize ceza almamamız lazım
Kimsede tık olmasada gelin yazin arkadaşlar ben kendi kendimede konussam gelip birseyler yaziyorum günlük mesajim vardir her aksam menü de yaziyorum sizlerde gelin nolurYa geçen gün o kadar yazdım kimsede tık yok. Sanki bi enerjisizk var bu grupta. E öyle olunca motivasyon tabii sıfır oluyor... Günde 5 mesaj yazmayı yeniden gündeme almalıyız acilen. Kendi adıma; katı kuralların dışına çıktığımızda hemen salıyorum.![]()
Emziriyorum canım onu içemem de, bir sade kahve alırımBekleriz canim buyur gel bir yesilcayimizi iç
Aaa otomatik oluyor o bende hiç bilmiyorum kuzumArkadaslar saat ayari nerden yapiliyor benim mesajlarimda 3 saat fark var
Ya geçen gün o kadar yazdım kimsede tık yok. Sanki bi enerjisizk var bu grupta. E öyle olunca motivasyon tabii sıfır oluyor... Günde 5 mesaj yazmayı yeniden gündeme almalıyız acilen. Kendi adıma; katı kuralların dışına çıktığımızda hemen salıyorum.![]()
Bu da iyi olur bence. Valla eskidik ölü toprağı serpildi sanki üzerimize.