Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..:KK23:
Tabiki öyle hiç olmamasindan çok çok iyi canim ben bazen sabah aksam yürüyüş yapıyorum

pzrtesi menü morordek morordek
sabah 9 1 dilim hindifüme ve kaşar
2 dilim ekmek Domates salatalık
2 yk yogurtlu karşık kizartma önceden vardı olmadı biliyorum.
1 yumurta.
Yeşilçay
öğle 1 de sulu kofteli patates yemeği
3 yk mantar sote
patates salata 2 yk.
hazır kızarmış tavuk gogsu 3 kaşık
oglede komşum vardı ortadan takıldım.
arada 4 5 taze ceviz...
akşam 6 buçuk
1 kepçe Bulgurlu yayla çorbası
pancar kırmızı biber yogurtlamasi
3 4 lokma kuymak ekmekle
arada üzümde yedim
şu az 1 buçuk ancak
Spor 150 ip
menü yazmasam daha iyiymiş ama goremezdim yediklerimi. ne olur affedin pek uygun olmadı buraya ..sizide olumsuz etkilemek istemezdim.. ama hala açım ben. yanıyor midem...

Bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi peynir

Ogle
Omlet
Peynir
zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek

Aksam
Etli nohut yemegi
2 kasik pilav
Salata
Yarim muz

2.5 lt su
Spor yok

Menün gayet iyi violincim. Sadece muzun akşama kalmasaydı daha iyi olurdu. 5’ten sonra meyve yemiyoruz çünkü şeker direkt vücudumuza yapışıyor. Meyvelerimizi 5’e kadar bitirelim arkadaşlar. Sana söylerken bu hatayı dün bende yaptım bu arada. Akşam muz yemiştim bende!:olamaz: Ama artık acı yok! :))))

Bence kötü bile olsa yazalım bundan sonra. Hepimiz azar yemeyi göze alalım çünkü kaçamakları yapıp saklayınca daha da olumsuz psikolojiye giriyor insan. Olan oldu deyip daha da çok abartıyoruz. Sen şimdi yediklerini yazsan biz sana bir düzenleme yaparız. Hemen şunu kesiyorsun bunu yemiyorsun veya yarın şöyle beslenip hemen toparlıyorsun diyebilmeliyiz birbirimize. Olumsuz da olsa, kaçamakta yapsak yazalım mutlaka...zaten öyle olduğunda dahi yazmazsak anlamı kalmıyor buranın...
Yazmaya basladikca insan kacamak yapmayida frenliyor en güzeli herseyi yazmak

Menün gayet iyi violincim. Sadece muzun akşama kalmasaydı daha iyi olurdu. 5’ten sonra meyve yemiyoruz çünkü şeker direkt vücudumuza yapışıyor. Meyvelerimizi 5’e kadar bitirelim arkadaşlar. Sana söylerken bu hatayı dün bende yaptım bu arada. Akşam muz yemiştim bende!:olamaz: Ama artık acı yok! :))))
ok öyle kurallar koyalım iyi olur 7 takım öyleydi 2 öğün o da azcık olacaktı. Bundan sonra meyveler 5 ten önce zaten kış geliyor. daha erken bitsin yemeler...

Madem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık. morordek morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. :olamaz::olamaz: Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım. :KK200:
Valla canim senin şap diye onumuze bak bugün menu yazmadin dediğin gunleri özledim

İşte ben o ayarlarin neresi oldugunu bulamadim
Screenshot_2018-09-24-23-51-35.webp Screenshot_2018-09-24-23-51-22.webp Screenshot_2018-09-24-23-50-11.webp

pzrtesi menü morordek morordek
sabah 9
1 dilim hindifüme ve kaşar
2 dilim ekmek Domates salatalık
2 yk yogurtlu karşık kizartma önceden vardı olmadı biliyorum. *(kızartmanın olmadığını zaten anlamışsın ama en azından sabah olduğu için akşamki fazlalıkları yemeseydin tolere edilebilir bir kaçamakmış.)
1 yumurta.
Yeşilçay

öğle
1 de sulu kofteli patates yemeği
3 yk mantar sote
patates salata 2 yk.
hazır kızarmış tavuk gogsu 3 kaşık
oglede komşum vardı ortadan takıldım.
*(hem patates yemeği hem patates salata biraz fazla olmuş zaten sende farkındasındır.)

arada
4 5 taze ceviz...
*(2 tam cevizi geçmediysen sorun yok.)

akşam 6 buçuk
1 kepçe Bulgurlu yayla çorbası
pancar kırmızı biber yogurtlamasi
3 4 lokma kuymak ekmekle
arada üzümde yedim
*(meyve hele de üzüm gibi şekerli meyveler asla akşama kalmamalı. Ekmek-kuymak meselesini hiç söylemiyorum bile... :))) geri kalanına lafım yok.)
şu az 1 buçuk ancak
Spor 150 ip
menü yazmasam daha iyiymiş ama goremezdim yediklerimi. ne olur affedin pek uygun olmadı buraya ..sizide olumsuz etkilemek istemezdim.. ama hala açım ben. yanıyor midem...

*Muhtemelen fazla karbonhidratlı beslendiğin için bunca yemene rağmen hala açsın. Yarın bu menüyü dengelemek için sebze ağırlıklı beslen. Bir öğünde et bir öğünde sadece sebze yiyebilirsin. Kan şekerini dengelemek için de ara öğününe üzerine tarçın ekleyeceğin bir meyve koy. Ben bazen kefir içiyorum içine tarçın koyuyorum. Hem midemi şişiriyor hem kan şekerini çok iyi dengeliyor tarçın.

Kızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına :KK200:
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz :KK49:

Back
X