Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına :KK200:
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz :KK49:
yessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem :süslü:

Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
benide ekleyiver kaptanım.

Beni hemen yaz spora Şeyma’cım. En az spor yapan kişi olarak ilk atılan olmam biraz komik oldu ama olsun! Nerden başlasak kar! :)))))

yessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem :süslü:

Hahahah Ferah hadi o işe de bi el atıver valla yapsan yapsan sen yaparsın. Ölçülerimizi bi alıver de görelim boyumuzun ölçüsünü şöööylee... :))) Az rezil olalım da aklımız başımıza gelsin. :)))) Hadi bakalım herkes ölçülerini yazaın. Ama Ferah’cım sen başlık versen iyi olur. Geçen sefer nasıl yapmıştık malum balık hafızalıyım:KK42: sani iç bacak, alt bacak falan da yazmıştık...sırayla başlık versen çok iyi olur. Hepimiz düzenli şekilde yazalım ve takip edelim.

Kızlar menü oluştursak mı? hani diyetisyen değiliz tabii ki ama atıyorum bugün sebze günü, bugün şu kadar protein diye?
balpamuk balpamuk böyle bir şey söylemişti önceden.

Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?

Saol canım sende bir döndün pir döndün anacim. hadi bakalım gazan mübarek olsun...

Amin diyeyim. Valla takım düşerse bende düşüyorum. Ne olur düşmeyin ne oluuurrr.... Herkes tutaun bir ucundan da şu grubu ayağa kaldıralım. Ben sizi motive ediyorum ki siz de beni motive edin :))))) yoksa halimiz harap... ;)

Ben yürüyüş bile yapmıyorum ama en kısa zamanda ona da başlayacağım. Kızım okula başlamadı daha...Muhtemelen 1 Ekim’de başlayacak. Benim de yürüyüşler başlayacak...
Yarın ne olacağımız belli değil sonra degil hemen politikasını uygulamalisin cnm
Madem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık. morordek morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. :olamaz::olamaz: Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım. :KK200:
Fensim hep yarın diyorsun farkında mısın

pzrtesi menü morordek morordek
sabah 9 1 dilim hindifüme ve kaşar
2 dilim ekmek Domates salatalık
2 yk yogurtlu karşık kizartma önceden vardı olmadı biliyorum.
1 yumurta.
Yeşilçay
öğle 1 de sulu kofteli patates yemeği
3 yk mantar sote
patates salata 2 yk.
hazır kızarmış tavuk gogsu 3 kaşık
oglede komşum vardı ortadan takıldım.
arada 4 5 taze ceviz...
akşam 6 buçuk
1 kepçe Bulgurlu yayla çorbası
pancar kırmızı biber yogurtlamasi
3 4 lokma kuymak ekmekle
arada üzümde yedim
şu az 1 buçuk ancak
Spor 150 ip
menü yazmasam daha iyiymiş ama goremezdim yediklerimi. ne olur affedin pek uygun olmadı buraya ..sizide olumsuz etkilemek istemezdim.. ama hala açım ben. yanıyor midem...
Hadi yedin keşke yemeseydin de şu az spor az dengeleyecek yanın yok

Yarın ne olacağımız belli değil sonra degil hemen politikasını uygulamalisin cnm

Fensim hep yarın diyorsun farkında mısın

Hadi yedin keşke yemeseydin de şu az spor az dengeleyecek yanın yok
Ahhh ahhh daha nelerin farkındayım çiklatımda içimden gelmedi bir türlü. İstiyorum ama başlayamıyorum modundayum yani ama artık yumurta kapıya çok fena dayandı. Mutsuzum yine. Sebebi de kendimim. Mutlu ve sağlıklı olmak için, kendim için yapacağım. :KK200:

Hahahah Ferah hadi o işe de bi el atıver valla yapsan yapsan sen yaparsın. Ölçülerimizi bi alıver de görelim boyumuzun ölçüsünü şöööylee... :))) Az rezil olalım da aklımız başımıza gelsin. :)))) Hadi bakalım herkes ölçülerini yazaın. Ama Ferah’cım sen başlık versen iyi olur. Geçen sefer nasıl yapmıştık malum balık hafızalıyım:KK42: sani iç bacak, alt bacak falan da yazmıştık...sırayla başlık versen çok iyi olur. Hepimiz düzenli şekilde yazalım ve takip edelim.
Yarın atarım detayları o zaman Esracım. Ders çalışayym dedim fırsattan istifade ama çok uykum geldi yatıyorum artık.

Ahhh ahhh daha nelerin farkındayım çiklatımda içimden gelmedi bir türlü. İstiyorum ama başlayamıyorum modundayum yani ama artık yumurta kapıya çok fena dayandı. Mutsuzum yine. Sebebi de kendimim. Mutlu ve sağlıklı olmak için, kendim için yapacağım. :KK200:
Ben tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım :oha:

Slmmmmm iyi geceler 5. Takımın çıtır hatunları :KK52:
Nolmus size yahuuu bi dökülmussunuz benden sonra arada girip okudum ama bi turlu yazmaya frsat olmadi smdi kizimi sallarken uzun uzun okudum morordek morordek kaptanimi cok uzmussunuz bende uzuldum gercekten bole olmasina ama son msjlara bakilirsa toparlanilmaya baslanmis sanirim cok az kaldi bende araniza donucem insallah kilom iyi durumda +1 kilodayim ama koruyorum biraz uzun yazicam burdan sonra naptigimi anlaticam sizleree

Ruhumu nefsimi biraz serbest braktim herseyden yedim hic pisman degilim hala yiyorum ama 1 gun cok kacirdiysam ertesi gun dikkat edip kilomu koruyorum tabiki odem oluyo bi asagi bi yukari ibre oynuyo surekli ben izne ayrilmadan once son zamnlarda aclık otu hergun iciyodum biliyosunuz diyeti brakinca 3 4 gun tuvalete cikamadim sonra yavs yavs kuru kayisiyla fln brazda olsa düzene sokmayi basardim bidaha musil tarzi bitki cayi icmicem töbeee bünyem alisti cok korktum bagrsaklarim bozuldu sandim ama ole degilmis sükür ki.. son zamanlarda cocuklar hastaliklar okul ve okul alisverisi derken baya bi yogun zamanlar gecirdim hala daha öle 2 haftaya insallah araniza dönucem kilo almadan tabikide sizleri cok seviyorum motivasyonunuzu dusurucek herseyden uzaklasin diyete ve spora tam gaz devam birbirize destek olduktan sonra herseyin ustesinden gelirsiniz biz bir takımız unutmayın arada ugrarim yine gorusmek uzere..:KK200::KK36:

Bence kötü bile olsa yazalım bundan sonra. Hepimiz azar yemeyi göze alalım çünkü kaçamakları yapıp saklayınca daha da olumsuz psikolojiye giriyor insan. Olan oldu deyip daha da çok abartıyoruz. Sen şimdi yediklerini yazsan biz sana bir düzenleme yaparız. Hemen şunu kesiyorsun bunu yemiyorsun veya yarın şöyle beslenip hemen toparlıyorsun diyebilmeliyiz birbirimize. Olumsuz da olsa, kaçamakta yapsak yazalım mutlaka...zaten öyle olduğunda dahi yazmazsak anlamı kalmıyor buranın...
Katiliyorum canim. Cogumuz aman simdi bozdum bunu yedim ama burda birakayim kacamak isini demektense, bozuldu zaten diyip yiyoruz.
Menün gayet iyi violincim. Sadece muzun akşama kalmasaydı daha iyi olurdu. 5’ten sonra meyve yemiyoruz çünkü şeker direkt vücudumuza yapışıyor. Meyvelerimizi 5’e kadar bitirelim arkadaşlar. Sana söylerken bu hatayı dün bende yaptım bu arada. Akşam muz yemiştim bende!:olamaz: Ama artık acı yok! :))))
Haklisin canim. Kucuk yemeyince ben yiyiverdim iste. Hep bu yuzden almadik mi kilolari.
Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?
Grup gercekten cok etkili. Daha bi sorumlu hissediyo insan kendini.

Back
X