Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özlem sen çok az yiyorsun aç degilmisin uyuyabilcek misin. benim hortum fena açıldı doymuyorumda .. imrendim..
Canım ya aralarda meyve yemiştim onları yazmayı unuttum.:KK56: Aman dikkat et sen de sonra toparlaması zor oluyor!:KK20:

Madem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık. morordek morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. :olamaz::olamaz: Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım. :KK200:
Kolay gelsin canım iki çocukla zor oluyordur..
Kızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına :KK200:
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz :KK49:
Bana uyar..:KK39:

Kızlar menü oluştursak mı? hani diyetisyen değiliz tabii ki ama atıyorum bugün sebze günü, bugün şu kadar protein diye?
balpamuk balpamuk böyle bir şey söylemişti önceden.

Grup kurup çok güzel dukan ekspress yapmıştık hatırlarsan. Ne güzel olmuştu baya da motive ediciydi. Yine isteyenlerle ekspress yapabiliriz ?

Bana herşey uyar kızlar çoğunluk ne ısterse ayak uydurmaya çalışırım..

günaydınlar canlar ;):hasta::hasta::hasta::hasta: hastayım yazmayacam..

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dünki menü:

sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok

öksürük te başladı hayırlısı :hasta: mekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı:rapci:

günaydınlar canlar :KK66::hasta::hasta::hasta::hasta: hastayım yazmayacam..

dünki menü:

öksürük te başladı hayırlısı :hasta: mekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı:rapci:
Onu da yazalım bence puanlamaya kuzum :KK70:
Şaka bi yana çok geçmiş olsun cnm :KK61:

Günaydınnnnnnnn herkeseeee, hayırlı olsun bana, boğaz ağrısıyla uyandım. :sinirli:

Ben tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım :oha:
Ödem ve yolculuk vs etkenleri de vardır o tartıda bebeğim. İki güne halledersin sen onu.

Günaydın arkadaşlar 60 dakika yürüyüş yapılmıştır şimdi
Ohhhhh mis.

Günaydın kızlarrr..:KK3: Kızım okula gitti ben de kahvemi içiyorum.Sonra evi toparlayıp çarşıya gitmem gerek..Yine yürüyüş yolları göründü bana..:KK6:
Harika. Ben bugün çıkamam çünkü bitirmem gereken Online kişisel gelişim eğitimlerim var, 2 günüm kalmış. kızımı karşılamaya çıkarsam suları yağmur falan yağmazsa tabi. erken çıkıp biraz yürüyebilirim.

Canım ya aralarda meyve yemiştim onları yazmayı unuttum.:KK56: Aman dikkat et sen de sonra toparlaması zor oluyor!:KK20:

Kolay gelsin canım iki çocukla zor oluyordur..

Bana uyar..:KK39:

Bana herşey uyar kızlar çoğunluk ne ısterse ayak uydurmaya çalışırım..
Biraz zorlanıyorum gerçekten Özlemcim.

dünki menü:

Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler içip boğazını yumuşat.

@lydznp @gben @medusa38 @bluedolphin ve daha hatırlayamadıklarım.... Nerelerdesiniz yahu? Herkes iğne ipliğe mi döndü ? Prenses vardı birde onun nickini tam hatırlayamadım bir rakam vardı önünde :) Haydi gelin yeniden başlayalım! Hadi bir motivasyonla dönün sahalara.... Eski günlerdeki gibi sıkı sıkı sarılalım ve başlasın yarışlar! :))

günaydınlar
esra cım kızlar yazmış lyndzp mezun oldu, bluedolphin başka takıma geçti medusa zaten mezundu ama buralarda bir hareket gördüm çoık mutlu oldum
eşim yurtdışına gitti haftasonuna dönecek aynıgün annemlerde gelecek babamın sağlık kontrolleri var önümüzdeki hafta katılımım fazla olmasa da elimden geleni yapacağım

Kızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına :KK200:
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz :KK49:
ördekim beni de yaz gruplara
bu arada okuya okuya gidiyorum akşam ödev yaptık çocuklarla o yüzden girip menü bile yazamadım okumam bitince yazacağım dünki menüyü de

Amin diyeyim. Valla takım düşerse bende düşüyorum. Ne olur düşmeyin ne oluuurrr.... Herkes tutaun bir ucundan da şu grubu ayağa kaldıralım. Ben sizi motive ediyorum ki siz de beni motive edin :))))) yoksa halimiz harap... :KK66:
çok güzel yazmışsın esracım iyi ki varsın

dünki menü:

Yakında nefes aldık spordan sayılır mı diceksiniz :KK53:

Yakında nefes aldık spordan sayılır mı diceksiniz :KK53:
düzenli nefes egzersizi ile zayıflama diye manyak bir piyasa var ,düzensizlik türk milletinin yapısında var bakınız düzensiz ordular:KK53: ırksal bir durum gibi düşünüp düzensiz nefeslerimizi de spordan sayabiliriz aslına bakarsan:ruh:
he tamam sustum gidiyom :KK53::işsiz:

Back
X