Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi aktif olunmayınca yeni üyeler de bize gelmiyor kaptanım ama hepimizin gerekli mesajı aldığını düşünüyorum.

Ben menüleri incelerken karnım acıkıyor diye biraz yüzeysel bakıp geçiyordum ama artık okuyabilirim, tabi yorum da yaparım.

Ayy, inşallah bir şey yoktur Özlemcim.

Ben yapıyorum pamuğum.
Haftada 3-4 gün eliptik yapıyorum. 1 saat oluyor her seferinde.
Dışarıda bisiklete çok biniyorum. Haftada 8-10 saat oluyordur herhalde.
Bugün de umarım koşmaya başlayacağız.

Yarışa da tabi ki varım.

Hahaha hedefcim menü okurken acıkma kısmına koptum!:KK70::KK70::KK70:

evet bende menümü yazayım
sabah
1 yumurta
30 gr peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
ara
1 elma
öğle
tavuk güveç
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
1 kepçe mantar çorba
7-8 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
yürüyüş
11000 adım
5000 tempolu

Şahnur’cum menün harika. Yorum yapamadım. Bize örnek olsun. ;)

Eki Görüntüle 2192052

Tabak oğluşla paylaşıldı. Yanında çay içildi.
Kurutulmuş maydonoz ve peynirli omlet oradaki, yarısını minik prensim yedi, fümelerden birini de.
Şimdi de yeşil çay yapıcim.
:KK25:

Süper başlangıç Ferah. Hadi bakalım. Ben bu haftayı sebze ağırlıklı geçirmeyi planlıyorum. Bugün pırasa yaptım.

Lütfen sohbetlere 13'ten sonra başlayalım şekerler. Güne ancak başlayanları hiç düşünmüyorsunuz!! :KK53::KK53:

Bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi peynir

Ogle
Omlet
Peynir
zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek

Aksam
Etli nohut yemegi
2 kasik pilav
Salata
Yarim muz

2.5 lt su
Spor yok

:nazar::nazar:

Madem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık. @morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. :olamaz::olamaz: Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım. :KK200:

Şekerliğimi kırdı :KK53:
Senin kız şekersiz beslenme prensibini benimsemiş şekerim. :KK53::KK53:

*Muhtemelen fazla karbonhidratlı beslendiğin için bunca yemene rağmen hala açsın. Yarın bu menüyü dengelemek için sebze ağırlıklı beslen. Bir öğünde et bir öğünde sadece sebze yiyebilirsin. Kan şekerini dengelemek için de ara öğününe üzerine tarçın ekleyeceğin bir meyve koy. Ben bazen kefir içiyorum içine tarçın koyuyorum. Hem midemi şişiriyor hem kan şekerini çok iyi dengeliyor tarçın.

Ya ben sebze ağırlıklı beslenince ya da meyveyi 2 porsiyon üzerine çıkarırsam çok acıkıyorum. Kişiden kişiye değişiyor mu bu acaba? Kefir gerçekten mucize bir besin.
Kızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına :KK200:
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz :KK49:

:KK200::KK200: Ben varım kaptanım.

Ben tartiya bi çıktım şok oldum 1 haftada bu kadar almış olamam heralde bugün 12 saat yol geldim bide tok karna olduğum sayilirsa 1.5 kilo buna saysak 2 kilo almışım :oha:

Ödem de vardır cikilatam. 1 haftada alınan 1 haftada gidiyor işte dengelenmiş oluyor iyi kötü.

Slmmmmm iyi geceler 5. Takımın çıtır hatunları :KK52:
Nolmus size yahuuu bi dökülmussunuz benden sonra arada girip okudum ama bi turlu yazmaya frsat olmadi smdi kizimi sallarken uzun uzun okudum @morordek kaptanimi cok uzmussunuz bende uzuldum gercekten bole olmasina ama son msjlara bakilirsa toparlanilmaya baslanmis sanirim cok az kaldi bende araniza donucem insallah kilom iyi durumda +1 kilodayim ama koruyorum biraz uzun yazicam burdan sonra naptigimi anlaticam sizleree

Ruhumu nefsimi biraz serbest braktim herseyden yedim hic pisman degilim hala yiyorum ama 1 gun cok kacirdiysam ertesi gun dikkat edip kilomu koruyorum tabiki odem oluyo bi asagi bi yukari ibre oynuyo surekli ben izne ayrilmadan once son zamnlarda aclık otu hergun iciyodum biliyosunuz diyeti brakinca 3 4 gun tuvalete cikamadim sonra yavs yavs kuru kayisiyla fln brazda olsa düzene sokmayi basardim bidaha musil tarzi bitki cayi icmicem töbeee bünyem alisti cok korktum bagrsaklarim bozuldu sandim ama ole degilmis sükür ki.. son zamanlarda cocuklar hastaliklar okul ve okul alisverisi derken baya bi yogun zamanlar gecirdim hala daha öle 2 haftaya insallah araniza dönucem kilo almadan tabikide sizleri cok seviyorum motivasyonunuzu dusurucek herseyden uzaklasin diyete ve spora tam gaz devam birbirize destek olduktan sonra herseyin ustesinden gelirsiniz biz bir takımız unutmayın arada ugrarim yine gorusmek uzere..:KK200::KK36:

Bekleniyorsun en kısa zamanda tatlım.
Yakında nefes aldık spordan sayılır mı diceksiniz :KK53:

:KK53::KK53: Rüya gördüm ben olmuyor mu?

Eki Görüntüle 2192052

Tabak oğluşla paylaşıldı. Yanında çay içildi.
Kurutulmuş maydonoz ve peynirli omlet oradaki, yarısını minik prensim yedi, fümelerden birini de.
Şimdi de yeşil çay yapıcim.
:KK25:

Kızım daha da küçükken bunu çok yapardım. İkimizde yerdik. Aklıma geldi birden. İnanılmaz güzl oluyor. Çok lezzetli hem tatlı krizlerine birebir!

Ben de dönem dönem böyle kahvaltıları çok beğeniyorum. Acayip çekici geldi.

Hahaha hedefcim menü okurken acıkma kısmına koptum!:KK70::KK70::KK70:

Nasıl ya, sizin canınız istemiyor mu yoksaaa :KK53:

Lütfen sohbetlere 13'ten sonra başlayalım şekerler. Güne ancak başlayanları hiç düşünmüyorsunuz!! :KK53::KK53:

Ya ben sebze ağırlıklı beslenince ya da meyveyi 2 porsiyon üzerine çıkarırsam çok acıkıyorum. Kişiden kişiye değişiyor mu bu acaba? Kefir gerçekten mucize bir besin.

Ödem de vardır cikilatam. 1 haftada alınan 1 haftada gidiyor işte dengelenmiş oluyor iyi kötü.

Benim sadece kahve kısımlarını görünce canım çekiyor “ay bi kahve yapayım” diyorum. Mesela şimdi kalkıp yapacağım.:KK70:Birde tok karnına, yemekten hemen sonra okumayı dene. Valla çok açaam etkileyebilir beni de ama galiba açken okumaktan kaçınıyorum.:KK48:
Beslenme olayı kesinlikle bünueden bünyeye değişiyor. Bende protein almadığımda et yemediğimde inanılmaz halsiz kalıyorum. Şöylr yapıyorum; öğlen et yediysem akşam sebze, öğlen sebze yediysem akşam et yiyorum. Sadece sebze yemek beni de çok yoruyor. “0”kan grubuna sahip olanların protein olmazsa olmazıdır zaten. Ben 0 rh + kan grubuna sahibim. Sende mi sıfırsın?

Owww parkycim çok azimli gördüm seni. Aç gezmişsin resmen. Gece erimişsindir. :)))
yok kız aç gezmedim şimdi yazmayı unutmuşum baya hasta olduğumdan 21:00 gibi iki tane de mandalina yediydim burası için cıs değil ama benim sistemim için olmaması gereken bir durum.

Kahvaltın gayet iyi zaten gün içind kahvaltıdan birşey kalmıyor. Önemli olan akşam zaten biliyorsun. Akşam nefsimize hakim olabilirsek bu işi çözüyoruz da kriz akşam geliyot işte mesele o zaten! :)))
Aksami bilmem de su an cok acim. Bebegimi emziriyorum sonra ogle yemegi yicem.

Şahnur’cum ben bir anda ne yapabilirim diye atağa geçip coştum öyle. Hiç düşünmedim bile mezun olan var mı giden var mı diye... :KK70:ama neyse yine bir aksiyon oldu ve sanki herkes bir uyandı gibi hissediyorum şu an :)))
çok iyi yaptın esra cım iyi ki de yaptın bak harekete geçtik az da olsa

kızlar öğleyin koşturmaca ile çocuklara kştap aradım süs biberi aldım turşu için 8000 adım atmışım ama öğle yemeği olarak birşey yoktu arkadaşın yanına uğradığımda öğle yemeği yerine kahvaltı yapıyorlarmış kan şekerim düşmesin diye 1/8 bazlama (avuç içinin dörtte biri kadar) ile peynir yedim 30 gr kadar diğer cıssların hiç birini yemedim inanamadılar bari 1 dilim elmalı kurabiye ye diye ısrar ettiler ama ben kazandım keşke fırsatım olsaydı da adamakıllı menüme uygun yemek yiyebilseydim

Benim sadece kahve kısımlarını görünce canım çekiyor “ay bi kahve yapayım” diyorum. Mesela şimdi kalkıp yapacağım.:KK70:Birde tok karnına, yemekten hemen sonra okumayı dene. Valla çok açaam etkileyebilir beni de ama galiba açken okumaktan kaçınıyorum.:KK48:
Beslenme olayı kesinlikle bünueden bünyeye değişiyor. Bende protein almadığımda et yemediğimde inanılmaz halsiz kalıyorum. Şöylr yapıyorum; öğlen et yediysem akşam sebze, öğlen sebze yediysem akşam et yiyorum. Sadece sebze yemek beni de çok yoruyor. “0”kan grubuna sahip olanların protein olmazsa olmazıdır zaten. Ben 0 rh + kan grubuna sahibim. Sende mi sıfırsın?

Kahve bende de hep var. "K" deseler, ayy dur ben bir kahve yapayım diyorum. Artık eşim bakışlarımdan anlıyor. Senin canın kahve istiyor getireyim mi diyor. :KK53::KK53:

Aynen, ben de sıfırım. Proteinsiz asla modundayım. Hele yoğurt, ayran, peynir olmazsa olmazlarım. Yalnız saf protein yapınca da başım ağrıyor. :KK53:

kızlar öğleyin koşturmaca ile çocuklara kştap aradım süs biberi aldım turşu için 8000 adım atmışım ama öğle yemeği olarak birşey yoktu arkadaşın yanına uğradığımda öğle yemeği yerine kahvaltı yapıyorlarmış kan şekerim düşmesin diye 1/8 bazlama (avuç içinin dörtte biri kadar) ile peynir yedim 30 gr kadar diğer cıssların hiç birini yemedim inanamadılar bari 1 dilim elmalı kurabiye ye diye ısrar ettiler ama ben kazandım keşke fırsatım olsaydı da adamakıllı menüme uygun yemek yiyebilseydim

Maşallah kaptanım. Koşuşturma arasında biberleri de unutmamışsın. Öğünleri geçiştirmek kaçamağa neden oluyor gibi geliyor. Dikkat etmeye bak derim.

Kahve bende de hep var. "K" deseler, ayy dur ben bir kahve yapayım diyorum. Artık eşim bakışlarımdan anlıyor. Senin canın kahve istiyor getireyim mi diyor. :KK53::KK53:

Aynen, ben de sıfırım. Proteinsiz asla modundayım. Hele yoğurt, ayran, peynir olmazsa olmazlarım. Yalnız saf protein yapınca da başım ağrıyor. :KK53:

Maşallah kaptanım. Koşuşturma arasında biberleri de unutmamışsın. Öğünleri geçiştirmek kaçamağa neden oluyor gibi geliyor. Dikkat etmeye bak derim.
yaa biber için çıktım oğlana test kitabı aldım turşu kuracam biberleri unutmam mümkün değil ama yemek işi kötü oldu midem kazınıyor acıktım bile ama yemeyeceğim kahve içeyim de tıkasın bari

bu arada regli öncesi olunca bıraksan dünyayı yerim potansiyeli var ama yemeyeceğim bu arada haftasonu aşure yaptım dağıttım kendim sadece yarım kase yedim oğlum kızıyo anne nden bütün aşueyi dağıttın bize hiç bırakmadın diye ee ne yapayım bıraksam o da yiyecek ben de yiyecem en güzeli başkaları yesin kilo alsın :oops::oops:

Amaninnn yağmur mu dedin? Biz hafta sonu denize girdik burada..:KK8:
Yazın ortasında olmamıstı kızım yeni yeni isilik olmaya başladı.
Bu arada memnun musun online eğitimden?
Yaniii çok uzun uzadıya dersler olmadığı için yeterli bulmadım açıkçası bebeğim. Daha kapsamlı bir eğitim araştıracağım.
Aslında biraz da araştırıp kitap okumak lazım. Ben önden temeli bir atayım diyorum, detaya gireceğim inşallah.

yaa biber için çıktım oğlana test kitabı aldım turşu kuracam biberleri unutmam mümkün değil ama yemek işi kötü oldu midem kazınıyor acıktım bile ama yemeyeceğim kahve içeyim de tıkasın bari

Kaçıncı sınıf oldu büyük kaptanım? Şimdi sınav süreçleri de yakındır artık sizin?

Kefir, ayran falan içsen.

bu arada regli öncesi olunca bıraksan dünyayı yerim potansiyeli var ama yemeyeceğim bu arada haftasonu aşure yaptım dağıttım kendim sadece yarım kase yedim oğlum kızıyo anne nden bütün aşueyi dağıttın bize hiç bırakmadın diye ee ne yapayım bıraksam o da yiyecek ben de yiyecem en güzeli başkaları yesin kilo alsın :oops::oops:

Uff, aşure o_Oo_O
Benim de tarifim hazır, bu hafta yapacağım bakalım ilk kez.

Ya ben bugün mutfaktan çıkamadım. Sabahtan yemek işini halledeyim deyip yemek yaptım. Onun için yaptığım yulaf lapası donmuş, buz gibi olmuştu. Görüntüsünü atmadığım iyi oldu bence.:KK70:
Olsun bence yine de güzel görünürdü. Elin lezzetli maşallah canım benim. Allahtan dünden yemeklerim var bugün onu düşünmüyorum. Bi tek farklı olarak yeşil mercimek yaptım çocuklara öğle için.

insallah canım az kaldı bomba gibi dönucem aranıza:KK36:

Back
X