Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün fazla çıkmanın bedeli olarak sabah sadece 1 avuç içi kadar yulaf kepeği gevreği ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım. Öğlen; zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yedim. 2 ara öğün yaptım. İlkini 15.00’da 2 kızarmış yağsız yumurta ile şimdiki ara öğünümü ise bugarda pişmiş tarçınlı-bademli elma ile yapıyorum. Tatlı krizine girmemek için böyle birşey yapmayı denedim ve daha önce işe yaradı. Ayrıca kabızlık problemi olanlar için de şiddetle tavsiye ediyorum...
Çok güzel görünüyor afiyet olsun :KK72:
morordek morordek ben Cherry Mom Cherry Mom i goremıyorum. Pek takıp edemedıgım ıcın haberımde yok izne mi ayrıldı.
Evet Gonulcum izne ayrıldı. Baya oldu hatta.
Aslında geri döneceğim diyordu ama gelmedi.
Nerdesin Cherry Mom Cherry Mom :KK37:
Yaaaa demeyeyim dedim ama çok pahalı özel kreşler ve ben hiç sıcak bakmıyorum gerçekten. Evet belki eğitimleri güzeldir vs. Ama içinde okumak öğrenmek olan çocuk her şekilde öğreniyor. Biraz annelerin vicdanıyla, duygusallığı ve korumacılığıyla oynuyorlar açıkçası benim kanaatimce. Ben her zaman devlet okullarından yanayım, lise döneminde koleje gönderebilirim. Belki o zamana kadar Üniversite sınavları kalkar, güzel olur değil mi.
Hayaller.... hayatlar....
Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürüm :KK53:

Bu arada değişiklik olmazsa galiba 4.yüz.
3.lüğü de kıl payı kaçırdık :KK42:

Neyse... Kısmet değilmiş. Zaten performansın son haftasıydı. Haftaya yeni tur başlıyor. Güzel bir giriş yapalım..

Bu arada grupları oluşturuyorum. Evet, şu an :KK53:

1. Grup: fancynancy fancynancy balpamuk balpamuk hedef38beden hedef38beden

2. Grup: si_bel si_bel Deniz ve Kum Deniz ve Kum toplight toplight ve 0zlem 0zlem

Hadi bakalım haftaya cumaya dek menüler yarışsın :spor:

Gruplara katılmayanlar yarışmasalar da gözüm üzerlerinde. Nitekim listedeki çoğu kişi katılmayı tercih etmedi. Unuttuğum/atladığım varsa da ekleyebilirim.

Cikilatacanavari Cikilatacanavari kuzum neredesin? Bugün kilo bildirirsin diyordum.
Hadi artık kaldığın yerden devam et hamile olana kadar :)

askrhpozitif askrhpozitif bu arada üst mesajdaki gruplara seni de eklememi ister misin? Sen gelmeden önce konuşulmuştu galiba. Spor yarışması yapıyoruz. Istersen ekleyebilirim. Gerci bebeğin küçük belki spora henüz ağırlık veremeyebilirsin. Tercihi sana bırakıyorum :KK24:

kardelelen321 kardelelen321 bence seni de ekleyeyim gruplara :)

Cikilatacanavari Cikilatacanavari kuzum neredesin? Bugün kilo bildirirsin diyordum.
Hadi artık kaldığın yerden devam et hamile olana kadar :)

askrhpozitif askrhpozitif bu arada üst mesajdaki gruplara seni de eklememi ister misin? Sen gelmeden önce konuşulmuştu galiba. Spor yarışması yapıyoruz. Istersen ekleyebilirim. Gerci bebeğin küçük belki spora henüz ağırlık veremeyebilirsin. Tercihi sana bırakıyorum :KK24:

kardelelen321 kardelelen321 bence seni de ekleyeyim gruplara :)
Ekle canım iyi olur..

Neyse... Kısmet değilmiş. Zaten performansın son haftasıydı. Haftaya yeni tur başlıyor. Güzel bir giriş yapalım..

2. Grup: si_bel si_bel Deniz ve Kum Deniz ve Kum toplight toplight ve 0zlem 0zlem

Gruplara katılmayanlar yarışmasalar da gözüm üzerlerinde. Nitekim listedeki çoğu kişi katılmayı tercih etmedi. Unuttuğum/atladığım varsa da ekleyebilirim.
Oooo sibel toplight ve ozlemcim hadi başlıyoruz
Şimdi biz karşı taraftan daha çok kili vermeyemi çalışacağız yoksa biz birbirimizlemi yarisiyoruz

Kızlaaaarrr, özellikle sevgili öğretmenlerimiz; Veli toplantısından döndüm de bu robotik kodlama hakkında fikir verebilecek olan var mı? İlkokul 1 için iyi midir? Erken midir? Gerekli midir?

Kodlamanın erkendir olmaz tatlım. İmkan varsa kesinlikle katılsın. Bu arada ben fen bilgisi öğretmeniyim ama yazılım ve tasarımla ilgili çalışıyorum.

Aminnnn. :dua:
Kızabilirsiniz belki ama artık haberleri nadiren izliyorum.
Kimse dünyaya kazık çakmıyor nasılsa Sibelcim. Biz güzel evlatlar yetiştirelim ki; dünyada güzel olsun :KK200:

Biz de 2-3 günde bir izlememe kararı alıyoruz ama kendimizi en kötü haberleri okurken, sonra konuşurken buluyoruz. Hele geceleri gündemi konuşurken uykumuz kaçıyor. Hani konuşmayacaktık moduna giriyoruz.

Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürüm :KK53:

Yok artık. Daha yeni doğdu sanki umut. Okul çağı gelmiş.

Tebrikler kızlar, haftaya ilk 3 umarım.

Eline sağlık ördeğim. Benim 1 saat bisikletim var bugün.

Canim okuldan çok öğretmen önemli sayfamizda öğretmenler var ama onlar daha iyi bilir ben ogretmenlerimizden çok memnun kaldim

Ekle canım iyi olur..
Tamam canım o zaman seni de ilk gruba ekliyorum.
Oooo sibel toplight ve ozlemcim hadi başlıyoruz
Şimdi biz karşı taraftan daha çok kili vermeyemi çalışacağız yoksa biz birbirimizlemi yarisiyoruz
Yarışma gruplar arası olacak karabibercim
Karşı takımdan daha çok spor yapmanız gerek :)
Yok artık. Daha yeni doğdu sanki umut. Okul çağı gelmiş.
1.5 yaşına çok az kaldı hedefcim :)
Bana da daha dün doğdu gibi geliyor ama küçük bir çocuk oldu resmen :)

Canim okuldan çok öğretmen önemli sayfamizda öğretmenler var ama onlar daha iyi bilir ben ogretmenlerimizden çok memnun kaldim
Çok haklısın aslında, iş öğretmende bitiyor. İşte iyice bi araştırmak lazım. Daha çok var ben o yüzden şu an çok farazi konuşuyorum :) son kararım ne olur kimbilir

Şaka gibi gerçekten. Artık yatamıyorum karnımdan dediğin günler dün gibi, :KK47:

Verdiğimiz kilolarda onemlimi yoksa sadece spormu önemli
Bu hafta daha aktif olacağım sporda inşallah

Çok haklısın aslında, iş öğretmende bitiyor. İşte iyice bi araştırmak lazım. Daha çok var ben o yüzden şu an çok farazi konuşuyorum :) son kararım ne olur kimbilir

İnan bana biz de 1 yaşından beri daha çok var diye diye o gün birden geldi :) Açıkçası hep konuşuyorduk özel mi/devlet mi? konusunu. İnan ben devlet okuluna gönderebilirim diye ikametimi bile almadım doğup büyüdüğüm semtten. Devlet okuluna göndereceksen bence önce semt sonra öğretmen önemli. Şu dönemde en önemli şey güvenlik aslında.... onun için güvenliğinden de emin olduğun nir yer olmalı veya rahat iletişim kurabileceğin bir okul yönetimi. Biz bir anda karar verdik. Hadi gidip bir bakalım dedik evde otururken. Bir anda kalktık gittik. Ancak okul daha önceden bilgi aldığım, özele verirsem burası olabilir diye düşündüğüm bir yerdi. Daha önce bir çok arkadaşımdan da geri bildirim aldığım bir okul. Yönetim de çok ulaşılabilir ve güvenilir geldi. O anda karar verdik. Hızlı oldu ancak içime sindi. Umarım okul başlayınca da aynı şeyi söyleyebilirim... :) sonuç olarak; nereye giderse gitsin bence en önemli şey; önce güven, iletişim ve şeffaflık.

Şaka gibi gerçekten. Artık yatamıyorum karnımdan dediğin günler dün gibi, :KK47:
Yaaa di miiii
Sen deyince şimdi yeniden hatırladım :KK23:
Duygulandım da bir yandan. Sizi gerçekte tanımıyorum ama ne kadar şey paylaşmışız bu süreçte :KK74:
Verdiğimiz kilolarda onemlimi yoksa sadece spormu önemli
Bu hafta daha aktif olacağım sporda inşallah
Şimdilik spor diye düşünmüştük ama aslında cuma günü verilen kilolara göre yüzdeleri de karşılaştırabiliriz isterseniz.
Gerçi hedef'in tartısının pili bitmiş, bir süre tartılmadan takılacak. Şimdilik spor diyelim :)
İnan bana biz de 1 yaşından beri daha çok var diye diye o gün birden geldi :) Açıkçası hep konuşuyorduk özel mi/devlet mi? konusunu. İnan ben devlet okuluna gönderebilirim diye ikametimi bile almadım doğup büyüdüğüm semtten. Devlet okuluna göndereceksen bence önce semt sonra öğretmen önemli. Şu dönemde en önemli şey güvenlik aslında.... onun için güvenliğinden de emin olduğun nir yer olmalı veya rahat iletişim kurabileceğin bir okul yönetimi. Biz bir anda karar verdik. Hadi gidip bir bakalım dedik evde otururken. Bir anda kalktık gittik. Ancak okul daha önceden bilgi aldığım, özele verirsem burası olabilir diye düşündüğüm bir yerdi. Daha önce bir çok arkadaşımdan da geri bildirim aldığım bir okul. Yönetim de çok ulaşılabilir ve güvenilir geldi. O anda karar verdik. Hızlı oldu ancak içime sindi. Umarım okul başlayınca da aynı şeyi söyleyebilirim... :) sonuç olarak; nereye giderse gitsin bence en önemli şey; önce güven, iletişim ve şeffaflık.
Devlete gönderince hala en yakın okula gönderme şartı devam ediyor değil mi? Şu an oturduğum semtteki devlet okuluna göndermem, bu konuda çok netim.
Ya bir de burada yaşamaya devam edecek miyiz o da belli değil aslında. Benim doktora bitince belki şehir bile değiştirme ihtimalimiz var. İşin özeti, henüz kendi geleceğim bile belli değilken çocuğun geleceğini planlayamıyorum :KK23: ama nereye gidersek gidelim güven en önemli kriterim olur benim de.
Umarım sen de memnun kalırsın okulunuzdan Esracım.

Back
X