- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.181
Çok güzel görünüyor afiyet olsunBugün fazla çıkmanın bedeli olarak sabah sadece 1 avuç içi kadar yulaf kepeği gevreği ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım. Öğlen; zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yedim. 2 ara öğün yaptım. İlkini 15.00’da 2 kızarmış yağsız yumurta ile şimdiki ara öğünümü ise bugarda pişmiş tarçınlı-bademli elma ile yapıyorum. Tatlı krizine girmemek için böyle birşey yapmayı denedim ve daha önce işe yaradı. Ayrıca kabızlık problemi olanlar için de şiddetle tavsiye ediyorum...

Evet Gonulcum izne ayrıldı. Baya oldu hatta.
Aslında geri döneceğim diyordu ama gelmedi.
Nerdesin

Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürümYaaaa demeyeyim dedim ama çok pahalı özel kreşler ve ben hiç sıcak bakmıyorum gerçekten. Evet belki eğitimleri güzeldir vs. Ama içinde okumak öğrenmek olan çocuk her şekilde öğreniyor. Biraz annelerin vicdanıyla, duygusallığı ve korumacılığıyla oynuyorlar açıkçası benim kanaatimce. Ben her zaman devlet okullarından yanayım, lise döneminde koleje gönderebilirim. Belki o zamana kadar Üniversite sınavları kalkar, güzel olur değil mi.
Hayaller.... hayatlar....