Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay canım 45 dk leslie yormustur seni bir daha yapma yazık sana:KK66::confused::KK8:
Hiç yormaz canım sen merak etme. Yarın daha fazlası olacak leslie kesmiyor artık.
:spor::spor::spor:
Asıl sen hiç yorulma bütün gün koşuşturup duruyorsun zaten. Yap kahveni boşluk bulduğun vakit. Uzat ayaklarını keyif yap biraz yahu. :süslü::ıslık:

Hiç yormaz canım sen merak etme. Yarın daha fazlası olacak leslie kesmiyor artık.
:spor::spor::spor:
Asıl sen hiç yorulma bütün gün koşuşturup duruyorsun zaten. Yap kahveni boşluk bulduğun vakit. Uzat ayaklarını keyif yap biraz yahu. :süslü::ıslık:
çok dusuncelisin canım benim :KK50: gel beraber olsun yada:spor: 500 benden yok mu artiran..:KK59:

Kodlamanın erkendir olmaz tatlım. İmkan varsa kesinlikle katılsın. Bu arada ben fen bilgisi öğretmeniyim ama yazılım ve tasarımla ilgili çalışıyorum.

Biz de 2-3 günde bir izlememe kararı alıyoruz ama kendimizi en kötü haberleri okurken, sonra konuşurken buluyoruz. Hele geceleri gündemi konuşurken uykumuz kaçıyor. Hani konuşmayacaktık moduna giriyoruz.

Yok artık. Daha yeni doğdu sanki umut. Okul çağı gelmiş.

Tebrikler kızlar, haftaya ilk 3 umarım.

Eline sağlık ördeğim. Benim 1 saat bisikletim var bugün.
Veli grubunda kodlamanın dersini verecek kişi için çok amatör olduğunu yazmış bir veli. Ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum. Zaten çocuk program yazmayacak, temel bilgiyi alacak alt tarafı. Bilmiyorum biraz ukalaca geldi yazdıkları da. Bakalım diğer veliler ne diyecek hedefcim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali, kafa karıştı işte ne kadar üslubunu falan beğenmesem de.

Okeeeyyyy. Bugün sporum yok maalesef. Zamanımın çoğu dışarıdaydı yine. Gerçi 16 kiloluk çocukla 2 katı 4-5 defa inip çıkmak sayılmazsa :KK48:
Bide kv min hediyesini hazırlamaya çalışıyorum bir yandan. Yoruldum, spora da enerjim kalmadı. :KK43: Yarına bebelerle dans edeceğim :KK76:

Yaaa di miiii
Sen deyince şimdi yeniden hatırladım :KK23:
Duygulandım da bir yandan. Sizi gerçekte tanımıyorum ama ne kadar şey paylaşmışız bu süreçte :KK74:

Şimdilik spor diye düşünmüştük ama aslında cuma günü verilen kilolara göre yüzdeleri de karşılaştırabiliriz isterseniz.
Gerçi hedef'in tartısının pili bitmiş, bir süre tartılmadan takılacak. Şimdilik spor diyelim :)

Devlete gönderince hala en yakın okula gönderme şartı devam ediyor değil mi? Şu an oturduğum semtteki devlet okuluna göndermem, bu konuda çok netim.
Ya bir de burada yaşamaya devam edecek miyiz o da belli değil aslında. Benim doktora bitince belki şehir bile değiştirme ihtimalimiz var. İşin özeti, henüz kendi geleceğim bile belli değilken çocuğun geleceğini planlayamıyorum :KK23: ama nereye gidersek gidelim güven en önemli kriterim olur benim de.
Umarım sen de memnun kalırsın okulunuzdan Esracım.
Neyseki bizim okul iyi şimdilik tüm bahsettiğiniz konularda. Ana sınıfında da oraya gittiği için hemen hemen herkesi tanıyorum. Pilot okul ve beyaz bayrak aldı geçen sene. Kapıdan girişler denetimli, bir de sadece ilkokul sınıfları olduğu için kalabalık değil. 4er sınıflık. 1.sınıflar 4 sınıf, 4ler 4 sınıf yani. Butik okul :KK48: Bakalım inşallah bu kalitede devam ederler.
Şeymacım yine yakın okul şartı devam ediyor ama farklı bir okula da bir şekilde istersen kayıt yaptırabiliyorsun. İnşallah Umut paşamızda gönlüne göre, içinin rahat ettiği bir okula başlar.

morordek morordek

Kahvaltı
Tam buğday ekmekli sandviç
Hindi füme ve kaşar peynirli

Öğle
Mercimek çorbası
5 yk bulgur
2 yk yoğurt

Akşam
1 yaprak sarma
Saç kavurma
2,5 dilim tb ekmek
***Kh çok oldu bugün farkındayım, yarın telafi edeceğim.

Aralarda:
3 filtre kahve
9-10 kaju

Su: 2 lt
Spor: yok

Eğitim mevzuuna girecektim ama inanın çok Yoruldum. Sıpa biraz önce uyudu evi toplayıp menü paylaştım ancak.

Benim aklım özelden gönlüm devletten yana
Hele kreş..
İyi bir semtte iyi bir devlet okulu olursa iti bir öğretmen bulunabilirse bir de üstüne çocuğu dışarıdan spor, dil ve sanat ile destekleyebileceksek devlet tabii. Ama şu an o kadar zor ki.
O yüzden asla istemesem de özel mantıklı geliyor .
Ben şu an umutluyum ama. Eğitim iyiye gidecek ülkemde.

Bu arada hindistan cevizi yağı dişlere de kullandım iyi gibj kullanmaya devam bebelere de yapıyorum.
Hindistan cevizi yağını dişe nasıl kullandın Sibelcim?
Neyseki bizim okul iyi şimdilik tüm bahsettiğiniz konularda. Ana sınıfında da oraya gittiği için hemen hemen herkesi tanıyorum. Pilot okul ve beyaz bayrak aldı geçen sene. Kapıdan girişler denetimli, bir de sadece ilkokul sınıfları olduğu için kalabalık değil. 4er sınıflık. 1.sınıflar 4 sınıf, 4ler 4 sınıf yani. Butik okul :KK48: Bakalım inşallah bu kalitede devam ederler.
Şeymacım yine yakın okul şartı devam ediyor ama farklı bir okula da bir şekilde istersen kayıt yaptırabiliyorsun. İnşallah Umut paşamızda gönlüne göre, içinin rahat ettiği bir okula başlar.
Şanslıymışsın Ferahcım. Benim oturduğum semtte öyle bir okul bulmak zor. Taşınmak gerek ya da bir şekilde başka semtteki okula yazdırmanın yolunu bulmam lazım :) Bakalım inşallah hayırlısı olur.
fancynancy fancynancy hedef38beden hedef38beden morordek morordek
Biz şimdi spor grubu olduk da ne yapacağız? Yarış mı yapacağız anlamadım ki :)) diğer grupla mı yarışacağız yoksa nirbirimizle mi? Bildirim mi yapacağız her gün, nasıl olacak?
Gruplar arası yarışacaksınız Esracım. Sizin grup diğer gruba karşı, en çok spor yapan kazanacak :)
Eğitim mevzuuna girecektim ama inanın çok Yoruldum. Sıpa biraz önce uyudu evi toplayıp menü paylaştım ancak.

Benim aklım özelden gönlüm devletten yana
Hele kreş..
İyi bir semtte iyi bir devlet okulu olursa iti bir öğretmen bulunabilirse bir de üstüne çocuğu dışarıdan spor, dil ve sanat ile destekleyebileceksek devlet tabii. Ama şu an o kadar zor ki.
O yüzden asla istemesem de özel mantıklı geliyor .
Ben şu an umutluyum ama. Eğitim iyiye gidecek ülkemde.
Yeni eğitim bakanı sebebiyle mi? Birçok öğretmen arkadaşım da öyle düşünüyor. İşin içinde olmadığımdan bana hala uzak bir hayal gibi geliyor :) inşallah sizin dediğiniz çıkar.

Veli grubunda kodlamanın dersini verecek kişi için çok amatör olduğunu yazmış bir veli. Ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum. Zaten çocuk program yazmayacak, temel bilgiyi alacak alt tarafı. Bilmiyorum biraz ukalaca geldi yazdıkları da. Bakalım diğer veliler ne diyecek hedefcim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali, kafa karıştı işte ne kadar üslubunu falan beğenmesem de.

Okeeeyyyy. Bugün sporum yok maalesef. Zamanımın çoğu dışarıdaydı yine. Gerçi 16 kiloluk çocukla 2 katı 4-5 defa inip çıkmak sayılmazsa :KK48:
Bide kv min hediyesini hazırlamaya çalışıyorum bir yandan. Yoruldum, spora da enerjim kalmadı. :KK43: Yarına bebelerle dans edeceğim :KK76:
Kodlamaya yonlendirebilirsin canim. Gelecekte her sey yapay zeka uzerine olacak. 1. Sinif seviyesine gore ogrenir simdiden.

Back
X