Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ben geldim bugün itibariyle sahalara geri dönüyorum pazartesi tarti bildirimim 77.5 inşallah cumaya kadar 76.5 falan olurum pazar günü eltimde akraba günü var ona gidicem 100 gr bile aşağıda olsam kardır :KK70:
Hoşgeldin canim

ben nerdeyim bu listede:KK53:en düzenli üyeni unutman taktire şayan:olamaz:
Burda sadece spor grubuna dahil ettiklerim var.
Bas bas bağırdık spor grupları yapıyoruz, dahil olmak isteyenler yazsın diye. Senin yazdığını hatırlamıyorum? O yüzden spor gruplarına dahil etmedim.
İstersen ekleyeyim?
günaydınlarr
yoğun işlerime arasında işyerinde de sıkıntı çıktı kızlar müsait olursam 1-2 güne kadar gelirim, kaptanımla da görüştüm eğer durumları toparlayamazsam izne ayrılırım hakkınızı helal edin
Kaptaniçem inşallah düzene koyarsın tüm sorunlarını bir an önce :dua:

Burda sadece spor grubuna dahil ettiklerim var.
Bas bas bağırdık spor grupları yapıyoruz, dahil olmak isteyenler yazsın diye. Senin yazdığını hatırlamıyorum? O yüzden spor gruplarına dahil etmedim.
İstersen ekleyeyim?

Kaptaniçem inşallah düzene koyarsın tüm sorunlarını bir an önce :dua:
yok özellikle spor grubuysa ekleme ben zaten günlük sporlarımı yazıyorum yapınca ,ne kızıyon:dondurma:

Arkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altında:KK61: takım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım :KK22:

Kaptanım umarım her şey yoluna girer de derin bir nefes alırsın.

Arkadaslar bugun ne sabah ne aksam hic birsey yemedim sadece aksam biraz yaprak sarmasi yedim yarin daha duzenli olacak insallah

Neden karabibercim?

Hedef geçen günlerdeki halsizligim gitti sanki gerçi o zamanlar psikolojik iyi değildim galiba kızın tuvalet mevzuları ekstra yemek isteklerim falan azaldı içtim 1 ampul d vitamini yine alcam haftada 1 2 ay kullanmak lazım doktor 2 ay kullan demişti.
Bu sinek ilacı mevzusuda iyj fikir millet olarak gerekli valla herkeste azdır b vitamini..
Fancy davet için saol şekerim 2 Bebeyle zor gibj benim için belki eşimle falan geçersek olur tabi yine haber et. Kardelen Edirne'de çok uzak sayılmaz be yaa.
rint gönderelim Aşure sanada. Belediyenin falanda mı rastlamadın ozaman hazır al pişir diycem ördekcim duymasın senin kaçamakların yetti zaten diycek . sadece 2 dilim mandalina nasıl frenliyorsun hayranım valla helal olsun .
toplight kaptanım çok geçmiş olsun . Allah kolaylık versin işlerinde huzur versin yuvanda..
toptan aklımda olanları yazdım herkese En derin saygilar hürmetler.. hee çikolatacanavarı ve ozlemcim bekleniyorsunuz takımdan ..
hee birde Suzi den haber alan varmı aklıma o da düştü şimdi..

Çok iyi o zaman. Ben çok sık tüketmiyorum ama bu sıralarda arttırmak iyi olabilir.

1 saat 10 dakikalık yürüyüşüm bitmek üzere..:KK6:

Özlem geri dönmüş, maşallah :)

Hanımlar spor puanları aşağıdaki gibi
Eksik/unuttuğum var mı??

Eki Görüntüle 2193776

Cumartesi yapmamış mıydım hiç hatırlamıyorum ördeğim ama dün 1 saat bisiklet eklersen sevinirim

Cumartesi yapmamış mıydım hiç hatırlamıyorum ördeğim ama dün 1 saat bisiklet eklersen sevinirim
İnan ki ben de mesajlara baktım ama nasıl bir kafayla baktım bilmiyorum, o yüzden size sormak istedim hedefcim. Şimdi bisikleti de ekliyorum hemen

Menüm;
Uyanınca 400ml ılık limonlu su ve t.kahvesi

07:30
Domatesli yumurta

12:00
1 milföy
1 yk çökelek

17:30
1,5 tabak etli şehriye çorbası

2,5 L su
4 t.kahvesi

Spor; Bugun bol bol yurudum toplam 21500 adım atmisim.
En son az önce 45 dakikalık yürüyüş bitti. Şimdi oturdum kahvemi içerken yazıyorum.

morordek morordek

Screenshot_20181001-193052_Samsung Health.webp

Back
X