- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.301
Harikasin canim1 saat 10 dakikalık yürüyüşüm bitmek üzere..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasin canim1 saat 10 dakikalık yürüyüşüm bitmek üzere..![]()
Olsun canim önemli değilPardon canım yanlış yazmışım
Hoşgeldin canimGünaydın ben geldim bugün itibariyle sahalara geri dönüyorum pazartesi tarti bildirimim 77.5 inşallah cumaya kadar 76.5 falan olurum pazar günü eltimde akraba günü var ona gidicem 100 gr bile aşağıda olsam kardır![]()
açtık açtıkBen dükkanı açtım, siz de gelin diyorum işte
Gerçi dükkanı patron açmaz di mi, sizin açmanız lazım![]()
ben nerdeyim bu listede
Hoşgeldim çiklatcımGünaydın ben geldim bugün itibariyle sahalara geri dönüyorum pazartesi tarti bildirimim 77.5 inşallah cumaya kadar 76.5 falan olurum pazar günü eltimde akraba günü var ona gidicem 100 gr bile aşağıda olsam kardır![]()
Burda sadece spor grubuna dahil ettiklerim var.ben nerdeyim bu listedeen düzenli üyeni unutman taktire şayan
![]()
Kaptaniçem inşallah düzene koyarsın tüm sorunlarını bir an öncegünaydınlarr
yoğun işlerime arasında işyerinde de sıkıntı çıktı kızlar müsait olursam 1-2 güne kadar gelirim, kaptanımla da görüştüm eğer durumları toparlayamazsam izne ayrılırım hakkınızı helal edin
yok özellikle spor grubuysa ekleme ben zaten günlük sporlarımı yazıyorum yapınca ,ne kızıyonBurda sadece spor grubuna dahil ettiklerim var.
Bas bas bağırdık spor grupları yapıyoruz, dahil olmak isteyenler yazsın diye. Senin yazdığını hatırlamıyorum? O yüzden spor gruplarına dahil etmedim.
İstersen ekleyeyim?
Kaptaniçem inşallah düzene koyarsın tüm sorunlarını bir an önce![]()
Arkadaşlar haftasonu nasıl geçti anlamadım koşturmacadan sevgili takım arkadaşlarım ördeğim de söyleyeceğim bu hafta beni mazur görün belki izne ayılabilirim yeni bir hevesle başlamıştım ama bu hafta seyahat görünüyor babamın hastaneye yatma durumu var eşimle aramız bozuk bu şartlar altındatakım kurallarına da uyamayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Ya durumlar toparlanan kadar kurallara uyamayacağım ama sadece bildirim yapacağım ya da izne ayrılacağım![]()
Arkadaslar bugun ne sabah ne aksam hic birsey yemedim sadece aksam biraz yaprak sarmasi yedim yarin daha duzenli olacak insallah
Hedef geçen günlerdeki halsizligim gitti sanki gerçi o zamanlar psikolojik iyi değildim galiba kızın tuvalet mevzuları ekstra yemek isteklerim falan azaldı içtim 1 ampul d vitamini yine alcam haftada 1 2 ay kullanmak lazım doktor 2 ay kullan demişti.
Bu sinek ilacı mevzusuda iyj fikir millet olarak gerekli valla herkeste azdır b vitamini..
Fancy davet için saol şekerim 2 Bebeyle zor gibj benim için belki eşimle falan geçersek olur tabi yine haber et. Kardelen Edirne'de çok uzak sayılmaz be yaa.
rint gönderelim Aşure sanada. Belediyenin falanda mı rastlamadın ozaman hazır al pişir diycem ördekcim duymasın senin kaçamakların yetti zaten diycek . sadece 2 dilim mandalina nasıl frenliyorsun hayranım valla helal olsun .
toplight kaptanım çok geçmiş olsun . Allah kolaylık versin işlerinde huzur versin yuvanda..
toptan aklımda olanları yazdım herkese En derin saygilar hürmetler.. hee çikolatacanavarı ve ozlemcim bekleniyorsunuz takımdan ..
hee birde Suzi den haber alan varmı aklıma o da düştü şimdi..
1 saat 10 dakikalık yürüyüşüm bitmek üzere..![]()
İnan ki ben de mesajlara baktım ama nasıl bir kafayla baktım bilmiyorum, o yüzden size sormak istedim hedefcim. Şimdi bisikleti de ekliyorum hemenCumartesi yapmamış mıydım hiç hatırlamıyorum ördeğim ama dün 1 saat bisiklet eklersen sevinirim
Hoşgeldin canim
Hoşbuldum canlarHoşgeldim çiklatcım
İnan ki ben de mesajlara baktım ama nasıl bir kafayla baktım bilmiyorum, o yüzden size sormak istedim hedefcim. Şimdi bisikleti de ekliyorum hemen