- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.101
Herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım.Acillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcem
Zaman yönetimiyle ilgili yotube da Videolar var canım. Sana yardımı olacaktır. Tabi burada kararlılıkta önemli. Yapacaklarını önem sırasına koyarak ve önemsiz olanları da yapmayarak vs kazanılan zamanla yapman gerekenleri yapıyorsun. Mesela sosyal medyada çok oyalanıyorum diyorsun. Yarım saat ayır atıyorum sosyal medyaya, hatta çok aciliyetin yoksa o gün bakma bile. İnternette bir bak söylediğim konuya tatlım.Günlerim çok boş geçiyor kızlar planlama yapamıyorum hiç
Yoğunum aslında çalışıyorum evde de çocuk var ama işten eve gidince bakıcı gidene kadar bir saatim var ve akşam kızım erken uyuyor orda zamanım var, hep sosyal medyada dolaşarak geçiyor zaman öldürüyorum resmen, çalışmam gereken işler var, kitap okumak istiyorum ama bir türlü başkayamıuorun
Aylık veya haftalık program yapan var mı aranızda? Program yaparsam daha düzenli olur diye düşünüyorum . Bullet journey diye bir şey duydum planlayıcı o tarz bir şey mi alsam acaba diyorum, bu konuda fikriniz nedir?
Yaaa belki bir hastalığı vardır. Neyse çok geçmiş olsun tekrardanSebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..
Rintcim senin kaçamak yapmaya hakkın yok aslındaBugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 kk peynir 5 zeytin
Öğlen 3 yk bulgur 3 yk kuru fasulye 1 kase cacık 1 küçük elma
Akşam fırında karnabahar 5 6 yk vardır ekmeksiz başka yemek de yoktu.
Bugün 1 porsiyon aütlü tatlı ve bir tane petibör bisküvi var.
Kaçamak yapınca dedim hemen dönüp yazmaya başlayayım yoksa ipin ucunu kaçırırım. Hemen kaptanım bir sopasını alsın eline. Az kaldı malum dayağı hak ettim.
5.000 adım
morordek
Sagol kuzum o iyi biraz daha ama ben fenayımAy çok güldümkorkma ördekim yalnız kalmazsın , ben burdayım hala sürünüyorum.
Ah kıyamam kuzuma yaa, İnşallah çabucak iyileşir. Hasta ya, memeye daha da düşkünleşir kuzu.
Menü güzel Ferahımmorordek
Kahvaltı
Sütle meyveli nesfit
Aralarda
Sütlü filtre kahve
Türk kahvesi
2 mandalina
2 avuç üzüm
Dünden kalan orman meyveli yoğurdum
Akşam
3 kepçe kereviz çorbası
1 porsiyon etli nohut
Gece
Filtre kahve sütlü
Su: 1,5 lt
Spor: yok![]()
Sağol SibelcimGeçmiş olsun canım yaa acil şifalar
Çok geçmiş olsun sana da neyin varmışAcillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcem
Baklava mıgünaydın canlarım
dün ki menüm:
sabah:yoğurt,muz,yaban mersini , keten tohumu (Smoothie)
öğlen:zerdeçallı kimyonlu kabak yemeği,Yoğurt,1 dilim ekmek
14:30 baklava geldi hediye tam fıstıklıdan yuvarlak bu küçük küçük iki tane yedim..
akşam:yemek yemedim kendime mantar ızgaraladım oğlum yiyince yemedim yoğurt yedim sadece
gece bir bardak nar suyu (biz her gece bir bardak içiyoruz)
su:2 litre
soda 1 bardak
filtre kahve 2 bardak
spor:10 dk bölgesel
güncel:71,9 umarım inmeye devam eder.
Yaaa ben öyle hissederim de çağırırım işteGünaydın kızlar nasılsınız? :)
morordek ördeğim tam da ihtiyacım olan zamanda kulağımı çınlatmışsın:) 55,3e kadar inmiştim uzun zamandır tartılmıyordum dün bir baktım 57lerdeyim
ama hiç spor yürüyüş yapmıyorum ve yediklerime de hiç dikkat etmedim ne canım isterse yiyordum, ben de burada takılmaya karar verdim cuma sabah kilomu bildiririm:)
Karatay usulü beslenmenin çok faydasını gördüm ben kızlar size de tavsiye ederim. Ara ğün yok, kahvaltıda ekmek yendiğim oldu bir dilim veya tost falan diğer öğünlerde zaten ekmek aramıyorum akşam yemeğinden sonra da meyve vs yemiyordum. Size de tavsiye ederim, ben de uygulamaya başlıcam. 4saat civarı açlık periyodu olacak
Sagol kaptanicemcanım paşama gçmiş olsun
Inan ki aynı durumdayım. Akşamları genelde tv ya da sosyal medyaya dalıp gidiyorum, kitap okuyayım diyorum ama onu bile beceremiyorumGünlerim çok boş geçiyor kızlar planlama yapamıyorum hiç
Yoğunum aslında çalışıyorum evde de çocuk var ama işten eve gidince bakıcı gidene kadar bir saatim var ve akşam kızım erken uyuyor orda zamanım var, hep sosyal medyada dolaşarak geçiyor zaman öldürüyorum resmen, çalışmam gereken işler var, kitap okumak istiyorum ama bir türlü başkayamıuorun
Aylık veya haftalık program yapan var mı aranızda? Program yaparsam daha düzenli olur diye düşünüyorum . Bullet journey diye bir şey duydum planlayıcı o tarz bir şey mi alsam acaba diyorum, bu konuda fikriniz nedir?
Gecmis olsun ya ben oglunun hasta oldugunu kacirmisim.Selam hanımlar
Geç kaldım bugün çünkü ben de hasta oldumoglus daha iyi neyse ki. Dün gece birden boğazım ağrımaya başladı, gece çok fenaydım, sabah her yanım ağrıyordu. Parol aldım şimdi biraz daha iyiyim bakalım geçer inşallah.
Geçmiş olsun canımSelam hanımlar
Geç kaldım bugün çünkü ben de hasta oldumoglus daha iyi neyse ki. Dün gece birden boğazım ağrımaya başladı, gece çok fenaydım, sabah her yanım ağrıyordu. Parol aldım şimdi biraz daha iyiyim bakalım geçer inşallah.
Geçmiş olsun bol sarmısak tuketsen sute etki eder mi bilemedim bir baş sarmısak iyj geldi pazar fenaydim ne onersem emzirme olması bozuyor adaçayı falan zararlı en iyisi dinlenme limonSelam hanımlar
sağlığına etkilediğini düşünüyorsan tabiki en doğru karar senin belkide grip etkiliyordur bu kadar kötü olman sadece diyete mi bağlı acaba geçmiş olsunBen çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen![]()
Bence bırak canım böyle devam etmez.Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen![]()
Fattofitcim dün akşam ve bu saate bakamadım. Ancak gördüm mesajını. Dukan böyle sarsar. Normal bir durum. Bünyeye göre değişmekle beraber normal. Spor falan da yapmışsın sanırım.Bana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Günlerim çok boş geçiyor kızlar planlama yapamıyorum hiç
Selam hanımlar
Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen![]()
Geçmiş olsun hedefcim. Baş ağrısı kaç gündür bende de var.Selam şekerler.
Bugün uğrayamadım ama dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şimdi daha iyiyim ama insanın canını sıkıyor.
Saf proteinin ilk gününü başarı ile atlattım. Hafiflediğimi hissediyorum resmen.
Pazar gününe kadar böyle devam.
Pazartesi itibari ile 1+1 devam edeceğim.
Yeni yıla az kaldı. Bence 58 kilo girebilirim!!
Geçmiş olsun hedefcim. Baş ağrısı kaç gündür bende de var.
İnşallah yeniyıl hedefine ulaşırsın canım . Ben de yeni yıla 70 kilo girmek istiyorum ama inşallah olur
Bilmiyorum gerçekten ama 2 3 gündür gribim bitti ama ben hala böyleyim 2 gündür durup dururken başım dönüyor titriyorum midem bulanıyor. Daha kiloluyken rahatça cıktığım merdivenleri dizlerim titreyerek zar zor çıkabiliyorum dinlene dinlene. Sağlıklı beslenip akşam yemeklerinden kısmaya karar verdim. 13 14 gündür yapıyorum dukanı artık ilk günler geçtisağlığına etkilediğini düşünüyorsan tabiki en doğru karar senin belkide grip etkiliyordur bu kadar kötü olman sadece diyete mi bağlı acaba geçmiş olsun
Bilmiyorum gerçekten ama 2 3 gündür gribim bitti ama ben hala böyleyim 2 gündür durup dururken başım dönüyor titriyorum midem bulanıyor. Daha kiloluyken rahatça cıktığım merdivenleri dizlerim titreyerek zar zor çıkabiliyorum dinlene dinlene. Sağlıklı beslenip akşam yemeklerinden kısmaya karar verdim. 13 14 gündür yapıyorum dukanı artık ilk günler geçtihedef38beden
kardelelen321
si_bel