- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #298.101
Herkese günaydınlarrr.nasılsınız? Bugün oğlum evde kızım da var eyvah eyvah diyorum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımSonunda ben de çok fena hasta oldum.
Bugün pek birşey yiyemedim çok afedersiniz yediğim şeylerde pek içimde durmadı zaten
Kafamın ağrısı biraz geçsin dönecem tekrar buraya.![]()
Sene iki sefer canim döndüm sükür eski moduma geri döndüm cok yoruldum bu sabah tekrar basladim iki dilim baklava bir trilice yedim tatli olarak baskada birsey yemedimtatlım ne sıklıkta geliyorsun türkiyeye bilmiyorum ama eğer sık gelmiyorsan abartmamak kaydıyla kaçamaklar olabilir daha listede değilsin henüz hem rahatça verirsin
Kız onların nesi masum cıs?Birazcık masum cısslardan yemis olablirim bisvuvi gibi cubuk kraker gibi![]()
Cidden değişik bi menü olmus canım gecmis olsunGünaydınlaaar
Dünkü menümü taktim ediyorum
Sabah
1 koca salatalık
Öğlen
2 tavuk butu
Akşam
1 tane küçük lokma
Su: 1.5 litre
Spor: 13.720 adım
Dün midem bozuktu bir şey giyemedim pek![]()
Hadi bakalım tekrardan hoşgeldin :)Selam kizlar ben dun döndüm
Kaldihim yerden aynen devam
Kilo almadim verdimmi bilmiorum yogunluktan
Cumaya bakicaz
TesekkurlerKız onların nesi masum cıs?
Cidden değişik bi menü olmus canım gecmis olsun
Hadi bakalım tekrardan hoşgeldin :)
Düşünsene ben spor salonun da cıbıldak tartılırmışımBen sadece iç çamaşırlarımla sabah wcye gittikten sonra tartılıyorum bişey yemeden içmeden en iyisi hem de farklı giysilerle bile tartılınca fark ediyor :)
Evde tartın yok mu bookcum?Düşünsene ben spor salonun da cıbıldak tartılırmışım
Hayır benim için sorun yok diğer hatunlar işte..
Cuma günü 63 kilo hayalinin özgüveni bu![]()
Yok tövbeler olsun kaptanicem kaçamak yaptığım yokTam diyecektim ki book bugün nerelerde kaçamak mı yapıyor diye ama kuzum hasta yatıyormuş geçmiş olsun canım Bi de regli olacaksın ya bağışıklığın düştüğü için daha zor geçer dikkat et
Evde tartı var ama milattan önce kalma.Evde tartın yok mu bookcum?
Ahahah evdeki tartıya güvenme bence deEvde tartı var ama milattan önce kalma.
Taaa annemin genç kızligindan kalmış bir esnaf tartısı gibi bisey
Böyle gr hesabı gibi göstermiyor.
Pek de güvenilir gelmiyor bena acikcasi.
Spor salonunda tartiliyorum Ben de.
Denk gelirse bir tane alacagim eve.
Evet ben niye bu kadar büyük oynuyorsam.bilmem çok gibi hedef inşallah tutar canım bu kilolarda biraz zor gidiyor gibi metobolizmana güveniyorsan ne ala
Avakadoyu tam olgunlaştıktan sonra içini tabağı içinde çatalla eziyorum.Maşallah canım iyi avokado yiyon yanılıyor muyum ben tadını pek sevemedim ya yogurtla gidiyor işte.. Çocuklara alistirayim faydali dedim ama pek sarmadi...
Çok geçmiş olsun canım baya müdahale atlatmışsın. İnsallah yeniden olusmaz. Ebenin gelmesi iyi olur, belki de cidden yanlış pozisyondan vs kaynaklanıyordur. Zor bir şey mastit...
Ben uyku eğitimi vermedim. Zamanında ben de araştırmıştım bu uyku eğitimi olayını. En sonunda anne-bebek bağının güvenli oluşması ve bozulmaması icin akışına bırakmaya karar verdim. Kendi başına uyumayı öğrenmeyen insan yok neticede :)
Ne derece katılırsın bilmiyorum ama bu konuda aşağıya bir blog yazısı bırakıyorum :)
http://bidunyacocuk.com/uyku-egitimi-mi/
Allah Allah ben ilk kez duyuyorum bu kadar fark ettiğini.Ahahah evdeki tartıya güvenme bence de
Neyse şimdilik spor salonundan bildirim yaparsın ama işte orada çıplak tartılamıyorsun ki ayakkabı kıyafet falan da var o kilonun içinde :)
hoşgeldin tatlımÇok geçmiş olsun ablacığım . Ben bugün aranıza katıldım . Genel olarak kuralları okudum. Benim okulum olduğu için cuma günleri 12 ye kadar atmam zor perşembe akşamı atsam olur mu ?
inşaat mühendisliği ile ilgili sormak istediğin birşey varsa sor tatlım 26 yıllık inşaat yüksek mühendisiyim yardımcı oluruzTabii . Adım Naz . Diş hekimliği veya inşaat mühendisiliği düşünüyorum ama ailem mühendisliğe pek sıcak bakmıyor . Hayatımda dönem dönem kilo yüzünden kötü hissettiğim zamanlar oldu . Polikistik over hastalığına sahibim ,kilo vermem çok sıkıntılı ve kilo aldıkça da adet göremiyorum .Çok stresli bir insanım . Özgüvenim hiç yok çünkü kendimi hiç beğenmiyorumHem sağlık hem de görünüş açısından kilo vermeye çok ihtiyacım var :)
helal kız orkidem sana tr ye gelip de 2 dilim baklava ve 1 triliçe ile dönmek çok iyi mantı, su böreği vs felan gömmemişsin şahsen ben olsam yapardımSene iki sefer canim döndüm sükür eski moduma geri döndüm cok yoruldum bu sabah tekrar basladim iki dilim baklava bir trilice yedim tatli olarak baskada birsey yemedim
Ekmek az birsey yedim