Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
kilom hala sabit 71,6
öksürüyorum diye akşamları bir bardak boza içiyorum ondan mı bu sabit kalmalarım bilmiyorum ama yine bir duraklama dönemine girdim maalesef...

dünki menüm...

sabah:
1/2 avokado :25 KCAL
2 yumurta:144 KCAL
Zeytin:41 KCAL
Yağsız Lor:11 KCAL
Maydanoz:4 KCAL
Dereotu:7 KCAL
Toplam:232 KCAL

Öğlen:
az makarna:100 KCAL
az kavurma:100 KCAL
Toplam 200 KCAL

Akşam:Salata:90 KCAL
Pilav:70 KCAL
tavuk şinitzel (1 Adet) 200 KCAL (sanmıyorum yağsız pişirdim ama olsun)
Toplam:360 KCAL (Tabağıma bakınca imkansız diyorum ama üst sınırda yazdım)

21:30 :boza 144 KCAL

toplam 936 KCAL

su:2,5 litre
spor:iç bacak 10 dk

bu kalori sayma olayı bana uyacak mı bilmiyorum daha önce hiç saymadım..

tatlım ne sıklıkta geliyorsun türkiyeye bilmiyorum ama eğer sık gelmiyorsan abartmamak kaydıyla kaçamaklar olabilir daha listede değilsin henüz hem rahatça verirsin
Sene iki sefer canim döndüm sükür eski moduma geri döndüm cok yoruldum bu sabah tekrar basladim iki dilim baklava bir trilice yedim tatli olarak baskada birsey yemedim
Ekmek az birsey yedim

Birazcık masum cısslardan yemis olablirim bisvuvi gibi cubuk kraker gibi :olamaz:
Kız onların nesi masum cıs? :sinirli:
Günaydınlaaar
Dünkü menümü taktim ediyorum
Sabah
1 koca salatalık
Öğlen
2 tavuk butu
Akşam
1 tane küçük lokma
Su: 1.5 litre
Spor: 13.720 adım
Dün midem bozuktu bir şey giyemedim pek :KK43:
Cidden değişik bi menü olmus canım gecmis olsun
Selam kizlar ben dun döndüm
Kaldihim yerden aynen devam
Kilo almadim verdimmi bilmiorum yogunluktan
Cumaya bakicaz
Hadi bakalım tekrardan hoşgeldin :)

Ben sadece iç çamaşırlarımla sabah wcye gittikten sonra tartılıyorum bişey yemeden içmeden en iyisi hem de farklı giysilerle bile tartılınca fark ediyor :)
Düşünsene ben spor salonun da cıbıldak tartılırmışım:KK30:
Hayır benim için sorun yok diğer hatunlar işte.. :KK70:
Cuma günü 63 kilo hayalinin özgüveni bu:cool:

Tam diyecektim ki book bugün nerelerde kaçamak mı yapıyor diye ama kuzum hasta yatıyormuş geçmiş olsun canım Bi de regli olacaksın ya bağışıklığın düştüğü için daha zor geçer dikkat et
Yok tövbeler olsun kaptanicem kaçamak yaptığım yok:110:
2 gündür baya hastayım.
Kafami kaldıramadım.
Az iyileseyim dönüşüm mııhteşem olacak:KK76:

Evde tartın yok mu bookcum?
Evde tartı var ama milattan önce kalma.
Taaa annemin genç kızligindan kalmış bir esnaf tartısı gibi bisey:KK53:
Böyle gr hesabı gibi göstermiyor.
Pek de güvenilir gelmiyor bena acikcasi.
Spor salonunda tartiliyorum Ben de.
Denk gelirse bir tane alacagim eve.

Evde tartı var ama milattan önce kalma.
Taaa annemin genç kızligindan kalmış bir esnaf tartısı gibi bisey:KK53:
Böyle gr hesabı gibi göstermiyor.
Pek de güvenilir gelmiyor bena acikcasi.
Spor salonunda tartiliyorum Ben de.
Denk gelirse bir tane alacagim eve.
Ahahah evdeki tartıya güvenme bence de :KK53:
Neyse şimdilik spor salonundan bildirim yaparsın ama işte orada çıplak tartılamıyorsun ki ayakkabı kıyafet falan da var o kilonun içinde :)

Maşallah canım iyi avokado yiyon yanılıyor muyum ben tadını pek sevemedim ya yogurtla gidiyor işte.. Çocuklara alistirayim faydali dedim ama pek sarmadi...
Avakadoyu tam olgunlaştıktan sonra içini tabağı içinde çatalla eziyorum.
Üzerine biraz zeytin yağı ve limon koyuyorum.
Ben bu şekilde yedim hep.
Hiç yoğurtlu yemedim.

Hem avakado göğüs büyütüyormus yenmez mi:KK53:

Çok geçmiş olsun canım baya müdahale atlatmışsın. İnsallah yeniden olusmaz. Ebenin gelmesi iyi olur, belki de cidden yanlış pozisyondan vs kaynaklanıyordur. Zor bir şey mastit...

Ben uyku eğitimi vermedim. Zamanında ben de araştırmıştım bu uyku eğitimi olayını. En sonunda anne-bebek bağının güvenli oluşması ve bozulmaması icin akışına bırakmaya karar verdim. Kendi başına uyumayı öğrenmeyen insan yok neticede :)

Ne derece katılırsın bilmiyorum ama bu konuda aşağıya bir blog yazısı bırakıyorum :)
http://bidunyacocuk.com/uyku-egitimi-mi/

Tartışmalı bir konu ama bebeğe birşey öğretmeye çalıştık diye güvenin zedeleneceğini sanmıyorum. Bu mantıkla kucağımda aşı olduğunda benden nefret etmesi gerekir. Uyku eğitiminden kastım bebeği bırakıp ağlatmak değil tabi ki.
Uykusu var, esniyor ama beşiğinde uykuya dalamıyor. Kucağımda dalsa bile sık sık uyanıyor, önceden 4 saat uyuyabiliyordu, şimdi en fazla 2 saat uyuyor. 4. ayda 2 fazlı uykudan 4 fazlı uykuya geçiyorlarmış hazır bunu öğrenirken kendi kendine uykuya dalmayı da öğrense ne güzel olur :)
İlginç olan gündüz uykuları kolay çünkü uyutmak için giydirdiğim kıyafetleri ve bebek arabasının sepetini uykuyla bağdaşırmış, giydirdiğim anda gözlerini kapatıp uyumaya başlıyor. Sadece gece uykusu için de benzer birşey yaratmam lazım gibi geliyor bana.

Ahahah evdeki tartıya güvenme bence de :KK53:
Neyse şimdilik spor salonundan bildirim yaparsın ama işte orada çıplak tartılamıyorsun ki ayakkabı kıyafet falan da var o kilonun içinde :)
Allah Allah ben ilk kez duyuyorum bu kadar fark ettiğini.
Peki mesela üzerimde mayoyla tartılsam olur dimi?
Daha fazla da çıkaramam yani:KK48:

günaaydınlarrrr

Çok geçmiş olsun ablacığım . Ben bugün aranıza katıldım . Genel olarak kuralları okudum. Benim okulum olduğu için cuma günleri 12 ye kadar atmam zor perşembe akşamı atsam olur mu ?
hoşgeldin tatlım
Tabii . Adım Naz . Diş hekimliği veya inşaat mühendisiliği düşünüyorum ama ailem mühendisliğe pek sıcak bakmıyor . Hayatımda dönem dönem kilo yüzünden kötü hissettiğim zamanlar oldu . Polikistik over hastalığına sahibim ,kilo vermem çok sıkıntılı ve kilo aldıkça da adet göremiyorum .Çok stresli bir insanım . Özgüvenim hiç yok çünkü kendimi hiç beğenmiyorum :KK43: Hem sağlık hem de görünüş açısından kilo vermeye çok ihtiyacım var :)
inşaat mühendisliği ile ilgili sormak istediğin birşey varsa sor tatlım 26 yıllık inşaat yüksek mühendisiyim yardımcı oluruz

Sene iki sefer canim döndüm sükür eski moduma geri döndüm cok yoruldum bu sabah tekrar basladim iki dilim baklava bir trilice yedim tatli olarak baskada birsey yemedim
Ekmek az birsey yedim
helal kız orkidem sana tr ye gelip de 2 dilim baklava ve 1 triliçe ile dönmek çok iyi mantı, su böreği vs felan gömmemişsin şahsen ben olsam yapardım :KK53:

Back
X