Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya burada ben gün içinde şekersiz çay sade kahve falan tüketiyorum ama kalorisz şeyler diye yazmıyorm menülere :)

Menüm toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09

Kahvaltı
1 yumurta omlet
5 zeytin
Domates
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Bir kase yulaf +süt
Karpuz
Ara
Acıktımmm :) tarhana çorbası
Akşam
Çorba
3 kaşık et sote
Salata
Su 3 civarı
1 saat yürüyüş
Canım yulaf sütün içinde yumuşuyor mu nasıl kullanıyorsun? Ben yumuşatamıyorum

Günlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllll
Benimkiler de hep hasta iyice modum düştü.
geçmiş olsun canım kızına şimdi durumu nasıl
Sağolasın kaptanım. Büyük kızım iyileşti çok şükür ama şimdi de eşim ve küçük kızım hasta. Büyük hevesle başladım diyete derken motivasyon diye bişey kalmadı.

matruj1 matruj1 şimdi tariflere baktım da sütle pişirilirse daha iyi olacak galiba :)) içine kuru meyve muz tarçın falan olur yani yarın öyle deneyeceğim
Canım yulaflu omlet bile yapan var gördükçe yazarlar yada bilen yazsın ben pek yapmıyorum, bikere biraz sütün içinde bırakmıştım sütü çekmiş ve yumuşamıştı

hanımlar merhaba ben döndüm :KK66:
@morordek toplight toplight @ayvacicegi kaptaniçelerim :KK66:

şimdi kızlar kim geldi gelmedi bakmadım yeni gelenler hoş geldi sefalar getirdi,ben deniz parkbyull 41 kilo vererek 5. takımdan 2 kere mezun oldum şu an menülerden sorumlu kaptan yardımcısıyım..

menülerinizi yazdıktan sonra beni eklerseniz yanlışlarınızı söyleyebilirim beraber daha düzgün bir yol bulabiliriz..

bu arada tatilden kilo almadan döndüm reglimin ilk günü 62,7 kg yim ..

Leyl-i-fer Leyl-i-fer bu süreçte tek menü paylaşan sen oldun tebrik ederim öpüyorum gül cemalinden :KK74:
Hoşgeldin canım.
Beni de araniza alir misiniz boyum 1.62 kilom 95 ne yapmam lazim?
Hoşgeldin canım
@alwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedim :kusmuk: ayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Bence yulaf ezmesi en iyi yoğurtla yeniyor içine biraz kuru meyve de koyuyorum chia tohumu. Bi de öyle dene istersen canım

Varmı yapan,bilen,duyan??geri gelirmiki?doktorsuz yapılabilirmi?
parkbyull parkbyull

Varmı yapan,bilen,duyan??geri gelirmiki?doktorsuz yapılabilirmi?
parkbyull parkbyull
Sanmıyorum bu başka bir şey baksana doktorsuz olmaz gibi koç falan varmış
Ama 5 saatlik açlık olayını canan Karatay da der ara öğün yapmayın diyor vücut aç kalmalı aç kaldığımızda zayıflama hormonları devreye giriyormuş devamlı ara öğünde o hormonu çalıştırmıyorsunuz diyor

Back
X