Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyet beni mutlu ediyor çaba sarfettiğimi bilmek güzel ama Nezaman ki spor yapamazsam işte o zaman bitiyor diyet.geçen sene eşim sağolsun 1 ay beni köylerine götürdü gelde spor yap olmadı tabi... Bu sene yine gidelim dedi yoook dedim hayatta gitmem
Ben de senin gibiyim. Gerçekten sporsuz olmuyo. Spor diyete disiplin katıyo. Kendini iyi hissettiriyo. Motivasyonu arttırıyo.

IMG_20190717_002658.webp

Ders çalışmaya çalışıyorum sıkıldıkca da mutfakta buluyorum kendimi :KK43:
SSıkılınca bi kahve yap canım çık balkona iç, hava al. Anlıyorum psikolojini ama bu durumlar insana gereksiz kilo aldırır. Sonrası pişmanlık ve hüsran. Bak bayram hedefi koyduk ha gayret ulaşalım şu hedeflere

SSıkılınca bi kahve yap canım çık balkona iç, hava al. Anlıyorum psikolojini ama bu durumlar insana gereksiz kilo aldırır. Sonrası pişmanlık ve hüsran. Bak bayram hedefi koyduk ha gayret ulaşalım şu hedeflere
Evet gercekten cok istiyorum bayrama kadar bi kac kilo vermis olmayı ama kendimi tutamıyorum. Daha doğrusu bu kadar tutabiliyorum. Bu biraz dikkat etmis halim. Aksama kadar ictigim cay ve kahvenin sayısını unuttum buraya yazmıyorum da onları.
Yine de ulaşacağız insallah hedeflerimize =)

Mezunum bi kac ay once mezun oldum mühendisim :)
Bi sirketin mülakatlarına hazırlanıyorum onun için çalışıyorum aslında ders dedigim oydu
Anladım canım Allah yolunu bahtını açık etsin :KK36: kolay gelsin ben dükkanı kapatıyorum iyi geceler herkese benim bıdık 7 de zıplar :))

Back
X