- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe öğleden sonraya randevu verdi ölçmeye devam ediyorum. Perşembe belli olacak kaptanım.Canım doktorla görüştün mü ne dedi insülin mi
Anladım, hamilelikte şekere baya dikkat ediyorlar. Dilerim diyetle halledebilirsin ama insülin kullanmak zorunda kalırsan da her şey bebişin iyiliği için sonucta :)
Hamilelikte vücut biraz garip çalışıyor bence ödeme bile ihtiyacı olduğunu düşünüp vermemiş olabilir :))Fazla titizler bence ama öyle diyorlarsa öyle olsun. Diyet yapıyorum zAten ama enteresan olan 100 gr bile vermedim. Hiç mi ödem yoktu o da mı gitmedi :)
Evet biraz da yapısal belki.. benim kilo alma eğilimim de tartışılmaz yani hızlı alabiliyorum sonuçta. benim bir kuzenim var, hamile olduğunu öğrendi, ilk hafta 2 kg almıştı. O şikayet ederdi o zamanlar, bir haftada ne yemiş olabilirim diye :) zAten hamileliği de 30 kg alarak tamamladı.hala der sonradan çok yedim ama o ilk hafta yememiştim diye :)Hamilelikte vücut biraz garip çalışıyor bence ödeme bile ihtiyacı olduğunu düşünüp vermemiş olabilir :))
Günaydın canım.Günaydın herkese ❤ biz yine erkenciyiz tabi ki :) bu çocuklar kaç yaşında geç kalkmaya başlıyor Allah aşkına?![]()
Günaydın canımGünaydın herkese ❤ biz yine erkenciyiz tabi ki :) bu çocuklar kaç yaşında geç kalkmaya başlıyor Allah aşkına?![]()
Günaydın canımDikkat et canım insülin de kilo almaya sebep olabiliyor.
Ufff valla sorma 7 den beri o koltuktan bu koltuğa kendimi atıyorum böyle güne başlamak çok kötü bütün gün o mod kalıyor üstümde ayılamıyorumGünaydın herkese ❤ biz yine erkenciyiz tabi ki :) bu çocuklar kaç yaşında geç kalkmaya başlıyor Allah aşkına?![]()
Annem yıllardır şeker hastası benim.Günaydın canım
İştah mı açıyor, ondan mı kilo alınıyor? Aman almışım alacağımı mümkün olsa da versem ama bu istek de pek gerçekçi değil.
Çok zor olmalı onun için. Biliyor musun annenin anlattığı bu şey bende insülin direnci tespit edilirken vardı. Ne yersem doymazdım, yemeğimi bitirdikten sonra sıfırdan hiç yememiş gibi başlayabilirdim. Yıllar içinde şekerimin dengesizleştiğini anlama yöntemim de bu aslında. Doktora derdim ki, ben yine yanımdakilerin tabağına bakmaya başladım, masadaki her şeyi ben yemek istiyorum :) ne zaman böyle hissetsem şeker dengesinde sorun olurdu.Annem yıllardır şeker hastası benim.
Senelerce ilac kullandı kilosu hiç değişmedi. İnsüline başlamak zorunda kaldı. Ondan sonra aşırı kilo aldı. İnsülin olunca çok uzun süre aç kalma ardından yemeğini ye. Sanırım insülin bi anda kandaki şekeri düşürüyor çok aç kalınca da annem elim ayağım boşalıyo derdi. Yemek yerken doyduğumu anlamıyorum diyordu. İlaç kullanırken hep 70 kilo olan annem şimdi 100 e dayandı.
Evet canım annem günde 4 kez aldığı dönemler oldu. Annem vurup ardından hemen yemediği olurdu. Canım bişey istemiyor derdi. Sonrası kötü oluyo tabi. Annem yerinde duramayanlardan, kendini çok yorar yemesine de özen göstermez. Kaç kez krize girdi bu yüzden. Velhasıl annem zamanla düzene soktu insülin olayını alıştı ama kilolar da kaldı.Çok zor olmalı onun için. Biliyor musun annenin anlattığı bu şey bende insülin direnci tespit edilirken vardı. Ne yersem doymazdım, yemeğimi bitirdikten sonra sıfırdan hiç yememiş gibi başlayabilirdim. Yıllar içinde şekerimin dengesizleştiğini anlama yöntemim de bu aslında. Doktora derdim ki, ben yine yanımdakilerin tabağına bakmaya başladım, masadaki her şeyi ben yemek istiyorum :) ne zaman böyle hissetsem şeker dengesinde sorun olurdu.
Sonuçta takip altındadır insüline geçtikten sonra oluşan bu durum için doktor ne diyor peki? Gerçekten zor bir şey yemeyi durduramamak ya da doymamak.
Bir de insülin yemek yemeden hemen önce vurulmuyor mu zAten. Ana öğünlerde iğneyi vurup yemeğe başlaman gerekiyor diye biliyorum. Annen daha sık mı kullanıyor gün içinde
Günaydın canım.
Sanırım hiç bi zaman![]()
Hamileliğin ilk dönemlerinde akşam 8'de uyuyakaldığım olurdu benim, nasıl tatlı tatlı uykusu geliyor insanın anlatamam :) Sabah da erken kalkmazdım hiç. Bak bence fırsatın varken geç kalk, sonra zaten istesen de olmayacak :)) Her gün 6:30-7'de ayaktayım, ki eskiden asla kalkmazdım bu saatlerde :)Günaydın canım
Ben normalde çok geç kalkan birisi değilim. Sabah 8 de ilaç içiyorum tedavi başından beri ve alarm kurulu. Ama sanırım 3 haftadır 6;30 da uyanıyorum ve bir daha uyku yok. Akşam da film izlerken sızıyorum o başka tabii :)
Kesinlikle aynı durumdayım emniscim :)) Bir gün ya bir gün de şöyle uzuuun uzuuun uyusak ne olurduUfff valla sorma 7 den beri o koltuktan bu koltuğa kendimi atıyorum böyle güne başlamak çok kötü bütün gün o mod kalıyor üstümde ayılamıyorum![]()