- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.081
Sağol canım daha iyi yüzdelere inş hep birlikte :)Teşekkür ederim canım... Bende seni tebrik ederim... Süperdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım daha iyi yüzdelere inş hep birlikte :)Teşekkür ederim canım... Bende seni tebrik ederim... Süperdin
Ay diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur mu![]()
Bence de oyle valla tek öğünle olur mu hic
Bayrama kadar 2 kilo daha fazla vercrm diye sonrasnda 5 kilo almayın da
Aynen hemen geri alınır bir de aç karna o sporu nasıl yaptın :))rreyhann
Canım tebrik ederimKızlar 3. 3.lüğüm geliyor galiba... 2. Bile olamadım... Birinciliğin hayalini kuruyorum
Günaydın canımGünaydınlar ❤
Gorunurde sadece öksürüğüm var canim memlekete geldim pazartesi bir de burda gogus hastaliklarina gidecegimparkbyull nasıl oldun daha iyimisin,tuz mağaraları var ya o geldi aklıma durumun bayağı ciddiyse izndeyken hazır
![]()
Geçmiş olsun canımGorunurde sadece öksürüğüm var canim memlekete geldim pazartesi bir de burda gogus hastaliklarina gidecegim
Zamanla kaslarının güçlenir rahat yaparsın canım süper valla ne güzel yapıyorsun sende gir listeye biran önce :)Kızlar yaptım valla evde olunca pek canım bişi yemek istemiyor regl öncesi döneminde sürekli bişiler yemek istiyorum ama regl dönemim geçince çok bişi aramıyorum yemek için şuan biraz açlık hissediyorum ama eşim işten gelicek birazdan yersem yarım dilim karpuz yerim anca kendimi çok iyi hissediyorum şuan :)
Bu arada karın çalışırken karnım çok kasılıyor ya bazen durmak zorunda kalıyorum Bi 10 15 sn dinlenip devam ediyorum :/
Kurban Bayramı hedefleri (9.08.2019)
toplight(79/76,5)
Nurumcan94 (85,9/??)
Leyl-i-fer (76,6/74,6)
melita09 (69,8/65)
emnis (79,4/77,15)
matruj1 (63,5/??)
alwaysnforever(56,2/54,6)
kardelen321 (92,9/89,9)
sister12 (96/?? )
Mavimeltem(84/??)
Balpamuk (66,6/??)
kızlar kurban bayramı hedeflerini yazdım hata varsa düzeltirseniz sevinirim
Anam bunu görmemişimBayram hedefini tutturmuş geçmişim bile :)) 76.8 im 75.8 olarak güncelleyim burda dursun :))
Daha ne olsun :)) güzel menü canımKAHVALTI
Omlet 5 zeytin peynir domates yeşillik
ARA
1 Tabak kısır 2 barrak ayran
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt su 2.5 litre 60 dk yürüyüş
Karatay diyor ki :))) eğer kahvaltıdan 3 saat sonra acıkıyorsanız yedikleriniz doğru gıdalar değil :)) en az 5 saat tok kalmanız lazımSabah (~850 kalori)
-1 yumurta
-1dilim beyaz peynir
-2 dilim kaşar
-2 tane burgu peynir
-7 tane zeytin
-küçük bi parca sucuk
-1 yk kadar bal
-1 yk kadar reçel
-domates salatalık
Öğle (220 kalori)
-1 kabak ve domatesten yağsız sote
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
Akşam (~110 kalori)
-1 kase mercimek çorbası icecegim sadece
Sabah kahvaltıya gittik ailecek. Ekmek yemedim ama bir sürü sey yedim. Ve doymuyorum bugün onca şeyin üzerine 4 saat sonra yine cok acıktım. Az kalorili olsun diye yağsız kabak soteleyip onu yedim. Aksam yemeginde de sadece corba icecegim bugün yetetince yedim zaten.
Buraya da yemeden yazıyorum ki sozumu bozmayım![]()
Canım gitmiyor ama kilolar doğumdan sonra 78 dim gitti gitti 64 e kadar ondandan sonra gıdım gıdım gidiyor.bu hafta daha da dikkat edeceğim meyveyi çok çok azaltıcağım bugün hiç yemedim mesela 2 gündür ekmeğide tamamen kestim bakalım bu hafta ne olacakDaha ne olsun :)) güzel menü canım
Çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun herşeyKızlar
Misafirim vardı yazamadım. Doktor kontrolüm çok iyi geçmedi. Kalp atışı duyuldu ama doktor beklediğimiz gibi değil dedi. Olumsuz konuştu.. Pazartesi tekrar test yaptıracağım Salı kontrolde netleşecek durum.
Bu arada sorun olsa da endokrin insülin başladı. Bugün 3. Günüm, vuruyorum ama çok anlamlı bir fark olmadı. Bugün tokluk iğneye rağmen 135 çıktı beni şaşırttı
Aslında karatayın dediklerinin hepsini yemistim bolca peynir zeytin yumurta domates salatalık. Biraz recel ve bal yedim diye mi acıktım yani =)Karatay diyor ki :))) eğer kahvaltıdan 3 saat sonra acıkıyorsanız yedikleriniz doğru gıdalar değil :)) en az 5 saat tok kalmanız lazım
Evet şekeri çok oynattı demekki canım neyse sıkıntı yok yine iyi börek gözleme vs yememişsin :)Aslında karatayın dediklerinin hepsini yemistim bolca peynir zeytin yumurta domates salatalık. Biraz recel ve bal yedim diye mi acıktım yani =)