Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur mu :KK53:
Bence de oyle valla tek öğünle olur mu hic
Bayrama kadar 2 kilo daha fazla vercrm diye sonrasnda 5 kilo almayın da
Aynen hemen geri alınır bir de aç karna o sporu nasıl yaptın :)) rreyhann rreyhann

Kızlar yaptım valla evde olunca pek canım bişi yemek istemiyor regl öncesi döneminde sürekli bişiler yemek istiyorum ama regl dönemim geçince çok bişi aramıyorum yemek için şuan biraz açlık hissediyorum ama eşim işten gelicek birazdan yersem yarım dilim karpuz yerim anca kendimi çok iyi hissediyorum şuan :)

Bu arada karın çalışırken karnım çok kasılıyor ya bazen durmak zorunda kalıyorum Bi 10 15 sn dinlenip devam ediyorum :/

Kızlar yaptım valla evde olunca pek canım bişi yemek istemiyor regl öncesi döneminde sürekli bişiler yemek istiyorum ama regl dönemim geçince çok bişi aramıyorum yemek için şuan biraz açlık hissediyorum ama eşim işten gelicek birazdan yersem yarım dilim karpuz yerim anca kendimi çok iyi hissediyorum şuan :)

Bu arada karın çalışırken karnım çok kasılıyor ya bazen durmak zorunda kalıyorum Bi 10 15 sn dinlenip devam ediyorum :/
Zamanla kaslarının güçlenir rahat yaparsın canım süper valla ne güzel yapıyorsun sende gir listeye biran önce :)

Kurban Bayramı hedefleri (9.08.2019)

toplight(79/76,5)
Nurumcan94 (85,9/??)
Leyl-i-fer (76,6/74,6)
melita09 (69,8/65)
emnis (79,4/77,15)
matruj1 (63,5/??)
alwaysnforever(56,2/54,6)
kardelen321
(92,9/89,9)
sister12
(96/?? )
Mavimeltem(84/??)
Balpamuk (66,6/??)

kızlar kurban bayramı hedeflerini yazdım hata varsa düzeltirseniz sevinirim

Bayram hedefini tutturmuş geçmişim bile :)) 76.8 im 75.8 olarak güncelleyim burda dursun :))

Son düzenleme:
Sabah (~850 kalori)
-1 yumurta
-1dilim beyaz peynir
-2 dilim kaşar
-2 tane burgu peynir
-7 tane zeytin
-küçük bi parca sucuk
-1 yk kadar bal
-1 yk kadar reçel
-domates salatalık
Öğle (220 kalori)
-1 kabak ve domatesten yağsız sote
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
Akşam (~110 kalori)
-1 kase mercimek çorbası icecegim sadece

Sabah kahvaltıya gittik ailecek. Ekmek yemedim ama bir sürü sey yedim. Ve doymuyorum bugün onca şeyin üzerine 4 saat sonra yine cok acıktım. Az kalorili olsun diye yağsız kabak soteleyip onu yedim. Aksam yemeginde de sadece corba icecegim bugün yetetince yedim zaten.
Buraya da yemeden yazıyorum ki sozumu bozmayım 😁

Kızlar
Misafirim vardı yazamadım. Doktor kontrolüm çok iyi geçmedi. Kalp atışı duyuldu ama doktor beklediğimiz gibi değil dedi. Olumsuz konuştu.. Pazartesi tekrar test yaptıracağım Salı kontrolde netleşecek durum.
Bu arada sorun olsa da endokrin insülin başladı. Bugün 3. Günüm, vuruyorum ama çok anlamlı bir fark olmadı. Bugün tokluk iğneye rağmen 135 çıktı beni şaşırttı

Sabah (~850 kalori)
-1 yumurta
-1dilim beyaz peynir
-2 dilim kaşar
-2 tane burgu peynir
-7 tane zeytin
-küçük bi parca sucuk
-1 yk kadar bal
-1 yk kadar reçel
-domates salatalık
Öğle (220 kalori)
-1 kabak ve domatesten yağsız sote
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
Akşam (~110 kalori)
-1 kase mercimek çorbası icecegim sadece

Sabah kahvaltıya gittik ailecek. Ekmek yemedim ama bir sürü sey yedim. Ve doymuyorum bugün onca şeyin üzerine 4 saat sonra yine cok acıktım. Az kalorili olsun diye yağsız kabak soteleyip onu yedim. Aksam yemeginde de sadece corba icecegim bugün yetetince yedim zaten.
Buraya da yemeden yazıyorum ki sozumu bozmayım 😁
Karatay diyor ki :))) eğer kahvaltıdan 3 saat sonra acıkıyorsanız yedikleriniz doğru gıdalar değil :)) en az 5 saat tok kalmanız lazım

Daha ne olsun :)) güzel menü canım
Canım gitmiyor ama kilolar doğumdan sonra 78 dim gitti gitti 64 e kadar ondandan sonra gıdım gıdım gidiyor.bu hafta daha da dikkat edeceğim meyveyi çok çok azaltıcağım bugün hiç yemedim mesela 2 gündür ekmeğide tamamen kestim bakalım bu hafta ne olacak

Kızlar
Misafirim vardı yazamadım. Doktor kontrolüm çok iyi geçmedi. Kalp atışı duyuldu ama doktor beklediğimiz gibi değil dedi. Olumsuz konuştu.. Pazartesi tekrar test yaptıracağım Salı kontrolde netleşecek durum.
Bu arada sorun olsa da endokrin insülin başladı. Bugün 3. Günüm, vuruyorum ama çok anlamlı bir fark olmadı. Bugün tokluk iğneye rağmen 135 çıktı beni şaşırttı
Çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun herşey

Back
X