Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar
Misafirim vardı yazamadım. Doktor kontrolüm çok iyi geçmedi. Kalp atışı duyuldu ama doktor beklediğimiz gibi değil dedi. Olumsuz konuştu.. Pazartesi tekrar test yaptıracağım Salı kontrolde netleşecek durum.
Bu arada sorun olsa da endokrin insülin başladı. Bugün 3. Günüm, vuruyorum ama çok anlamlı bir fark olmadı. Bugün tokluk iğneye rağmen 135 çıktı beni şaşırttı
Canım hakkında hayırlısı olsun güzel neticeler al inş

Kızlar
Misafirim vardı yazamadım. Doktor kontrolüm çok iyi geçmedi. Kalp atışı duyuldu ama doktor beklediğimiz gibi değil dedi. Olumsuz konuştu.. Pazartesi tekrar test yaptıracağım Salı kontrolde netleşecek durum.
Bu arada sorun olsa da endokrin insülin başladı. Bugün 3. Günüm, vuruyorum ama çok anlamlı bir fark olmadı. Bugün tokluk iğneye rağmen 135 çıktı beni şaşırttı
Canım inşallah bi sonraki doktor kontrolunde, herşey çok normal iyi gidiyo diyecek. İçini ferah tut.

8
Kızlar
Canım rabbim hayırlısını versin... Böyle zamanlarda yürek hopluyor.... Bidahakine. Normal dönecektir... Herkes yaşıyor.... Çok geçmiş olsun canım

Kızlar
Denizcim her seyden önemlisi saglık, dilerim saglıkla gelir kuzucugun. Hayırlısı neyse o olsun. Umarım ki güzel haberlerle geleceksin :KK200:

KAHVALTI
2 Haş.yumurka 7 zeytin 5 ceviz peynir domates salatalık yeşil biber

ARA
3 y.k bulgur pilavi 1 kase yogurt 1 salatalık

AKŞAM
Yarım porsiyon kıymalı pide salata 2 bardak ayran
Su 3 lt. 70 dk yürüyüş

Tatilden yeni dönüyorum salıdan beri giremedim çünkü kızımın üfleyip balon yaptığı şeyin suyu telefonuma döküldü ve mahvoldu şimdi başka tel buldum öyle giriyorum kusura bakmayın diyete devam.

Kızlar
Canım inşallah güzel haberler alırız geçmiş olsun

Sabah 1 domates, biraz reçel bal, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara öğün hep suyla gecti
Aksam uzeri 5 gibi falan bi kase ciğer sote ve makarna

Sonrası 1 tane muz ve ardından malesef eti cin. Son bitene alıp uzaklastiriyorum kendimden😇

İsteyince yapıyorsun... Arkadaşlarda gayretlenirse bizle beraber....
hep istiyorumda detoks yapinca da geri geliyo bi kismi iste
Gorunurde sadece öksürüğüm var canim memlekete geldim pazartesi bir de burda gogus hastaliklarina gidecegim
allah te
Günaydın tez sifa versin canim
Bugun dukkanı acan olmamıs :KK48: Nerdesiniz hanımlar?
Hayirli gunler kaptanim haftasonu sehir disindaydim ben

Selamlar herkese bos kalmis buralar zafer sarhosumusunuz dycemde haftasonu salmadiniz insallah
Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09 N Nurumcan94
Mesela
Ctesi sabahi biraz daha dusmustum ne guzel,haftasonu misafirlik yemekleriyle kayboldu o rakam 🙅ama gider ya dikkat ediyorum bugun,bayrama az kaldi ne de olsa
Sizler ne alemdesiniz hanimlar matruj1 matruj1 degistirdinmi yeme duzenini

Günaydınlar
Pazartesi bildirimleri yok mu bu hafta? Herkes tatillerde heralde 😀
Ben 55.8 geldim ( cuma 55.9 du)
4 5 gundur de kol egzersizleri yapıyordum. Şimdiden 1 cm incelmiş gibi görünüyor ölçüde yanlışlık yapmadıysam
Cok guzel demek dogru yoldasin

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Umarım yarın kontrolde güzel şeyler duyabilirim. Liste paylaşmadım düzenli yiyemedim, öğün atlıyorum bazen, ama yine de dikkat ediyorum. Çünkü şeker değerlerim dalgalanıyor.

Bugun de dışarıda olacağım hafif bir şeyler yiyeceğim ama ne olacak henüz bilmiyorum :)

Takip edemedim geçen hafta @emnis ne kadar verdin?

Kızlar
Hayirlisi allahtan,bozma moralini sen tedavilerine devam et sonu hayir olur insallah

Back
X