Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 1 domates, biraz reçel bal, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara öğün hep suyla gecti
Aksam uzeri 5 gibi falan bi kase ciğer sote ve makarna

Sonrası 1 tane muz ve ardından malesef eti cin. Son bitene alıp uzaklastiriyorum kendimden😇
Farkindaysan sabah kuvvetli yapmamissin o yuzden yedigin makarna da sonra eti cin yedirmis sana, muz kesmemis cunku

cuma günü abiye aldım kendime eşim dedi artık daha zayıflama elbise pot durur ......akşamı sadece kelle paça çorbası ve bi tanecik çiğköfte yedim ama geç saatti...gündüzünde çok dikkat etmiştim....cumartesi kahvaltiyı çok geç yaptım....ama çok geç...69,9 u gördüm...pazar günü iskender yedim birde sabahı ekmekli kahvaltı ....bu sabah hop 68,2

ya leylicimmm...keşke cumartesi bildirim günü olsa ........benim cumartesi pazarlarda bişe var....işe gitmediğimden erken tartılmama gerek kalmıyo...şişim gidiyo

cuma günü abiye aldım kendime eşim dedi artık daha zayıflama elbise pot durur ......akşamı sadece kelle paça çorbası ve bi tanecik çiğköfte yedim ama geç saatti...gündüzünde çok dikkat etmiştim....cumartesi kahvaltiyı çok geç yaptım....ama çok geç...69,9 u gördüm...pazar günü iskender yedim birde sabahı ekmekli kahvaltı ....bu sabah hop 68,2
Gule gule giy ne mutlu sana hedefine ulas korumaya gec hemen bence
Darisi basimima artik

ya leylicimmm...keşke cumartesi bildirim günü olsa ........benim cumartesi pazarlarda bişe var....işe gitmediğimden erken tartılmama gerek kalmıyo...şişim gidiyo
Benim regl
Sisligim bi 10 gun suruyo deneyimledigim, hergun de odem attiramiyorum ki sonrada metabolizma eski hizina donuyo kaliyorum 300 500 grla iste napican en azindan almiyorum diyip teselli olmaya calusiyorum,seninde o hesap sabah aksam farki😆

3. 3 .lugunu tebrik ederim ayricaaa
:mad::mad:haha....takıldım üçüncülüğe birincilik çok isterken 2. bile olamıyorum...çarşamba perşembe grupça detoks yapalımmı ayran detoksunu iki gün denemek istiyorum................ama bu zayıflama serüveninde öğrendiğim sevdiğim....en güzel detoks hurma detoksu....hurma candır....

Ben bugunden itibaren 5 saat aralikli yi deniyorum engel cikmazsa,
Nurumcan yapar belki senle ama 1 gun yap bence halsizbirakabiliyo

Evet arkadaslar bu hafta yapabilceginiz farkli biseyler yokmu ozellikle listede olanlar
Paylasin gazlanalim😉

Selamlar herkese bos kalmis buralar zafer sarhosumusunuz dycemde haftasonu salmadiniz insallah
Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09 @Nurumcan94
Mesela
Ctesi sabahi biraz daha dusmustum ne guzel,haftasonu misafirlik yemekleriyle kayboldu o rakam 🙅ama gider ya dikkat ediyorum bugun,bayrama az kaldi ne de olsa
Sizler ne alemdesiniz hanimlar matruj1 matruj1 degistirdinmi yeme duzenini
Canım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan etti :((( huysuz aksi devamlı tepinme modunda canım sıkkın o yüzden yazasım gelmedi :(

Perşembe işten gelince tartıl ? Olmaz mı ertesi sabaha ne değişecek sanki çünkü çok doğru söylüyorsun sabah bende çok çıkıyorum

Leyl-i-fer Leyl-i-fer değişiklik pek yok 1/2dilim yediğim ekmeği hiç yemiyorum ve meyve nerdeyse hiç tükeümiyorum bu hafta böyle olsun bakalım ne kadar gidecek

KAHVALTI
Menemen salatalık 5 zeytin 4 ceviz peynir

ARA
1 tane salatalık

AKŞAM
5y.k bulgur pilavi bir kase etli kuru fasulye soğan salatası 2 bardak ayran

Su 3 litre içtim. Yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum bebeğimin durumuna göre çıkamayabilirm ama yürürsem 90 dk yapacam

Canım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan etti :KK43:(( huysuz aksi devamlı tepinme modunda canım sıkkın o yüzden yazasım gelmedi :KK43:
Geçmiş olsun eski düzene dönsün inşallah bir an önce

Canım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan etti :KK43:(( huysuz aksi devamlı tepinme modunda canım sıkkın o yüzden yazasım gelmedi :KK43:
hımm geçmiş olsun,dişmidir acep
Bu hafta sırf uykusuzluktan kilo veremeyeceğim gibi birde regli haftam modum düşük :kahve:
sen yinede salma kendini iyi verdin geri gelmesin,elbet uyuyacaksınız sende aldığın ödemi atmış olursun sadece
Leyl-i-fer Leyl-i-fer değişiklik pek yok 1/2dilim yediğim ekmeği hiç yemiyorum ve meyve nerdeyse hiç tükeümiyorum bu hafta böyle olsun bakalım ne kadar gidecek
olsun

bugün
11 de 2 d.ekmek 2 yumurta yarım domates peynir 1 tane incir
15 te 1 yeşil elma
17 gibi hasta ziyaretinde 1 sade türk kahvesi 2 yağsız bulgur sarma (hatır üzerine)
19 da 1 s.nescafe 1 yeşil elma
dayanabilirsem sadece yeşil çay içip yatıcam
aralarda bitki çayı içtim 1,5 litre su içtim 30 dk yürüyüş yaptım
detoksvari bi gün olsun istedim bugün

Back
X