Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim

Ara
Yarim şeftali

Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt

Ara
10 kadar uzum
1 galeta

Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata

Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma

3 litre su

Spor: 5000 adim toplight toplight Leyl-i-fer Leyl-i-fer melita09 melita09 alwaysnforever alwaysnforever Cherry Mom Cherry Mom @morordek kardelelen321 kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 matruj1 dennisgo dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin🤩
Bizde seni seviyoruz canım özletme kendini

Bu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Bende öyle canım ama diyet ve spor devam.. geçmiş olsun

selamlar dün memlekete geldim yarın Ankaraya döneceğim bu 2 hafta hiç yanınızda olamadım sağolsun ördeğim kaptanım yalnız bırakmamış size heryere hızır gibi yetişmiş

Kızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Canım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorum
Her zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşan toplight toplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zaten :kızgın:
Bu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Canım kuzuna geçmiş olsun

Kızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Canım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorum
Her zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşan toplight toplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zaten :kızgın:
Canım kuzuna geçmiş olsun
Tebrikler melitacım

Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun
Yaparsın ben sana inanıyorum :)
cok guzel canim menun kendine gelmissin olunca sevindim bizde seni seviyoruz sen yine de firsat bulunca gel
gelmis gecmis olsun hayirli. Olan buymus demekki allah saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin sana
yinemi melita09 melita09 😤
Saka saka o bizim gururumuz 💜
Canım bizler senin yanındayız hep yeterki sen de burdan kopma. Sen de seviliyorsun tatlım
Çok teşekkür ederim kızlar bu hafta elimden geleni yapıyorum adet de oldum ama sisligim inmedi ya

KAHVALTI
2 haş yumurta domates peynir salatalık maydanoz 1 bardak tarçınlı süt

ARA
1 şeftalı Küçük dilimlenmiş karpuzdan 2 çatal

AKŞAM
1 Tabak dometesli bul.pilavi 1 kase cacık
Su 3 litre akşam yemeğimi de bu saatte yedim artık yemem bu akşam bir kek tarifi deneyeceğim ondan 1 dilim alırm🙈

Teşekkür ederim. Kasım’dan beri bu gündemle yaşıyoruz, arka arkaya 5 tedavi gördüm, sonuçta elde var 15 kilo.. bir süre ara vermek ve gereksiz kazanımları üstümden atıp hafifleme zamanı. Şimdilik spor olmaz ama diyetle biraz toparlamak istiyorum. Sonra yolumuza devam ederiz tekrar

Bugünkü menüm;

Sabah; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin

Ara ; 15 kiraz, bir bardak süt

Öğlen ; 4 kaşık et sote, salata, 4 kaşık makarna

Ara; sütlü Türk kahvesi, soda

Akşam ; 1 kabak ile sote, yoğurt

Ara; 1 avuç kabak çekirdeği

-3 litre su

Dunki menu
10 da 1 d ekmek b.peynir yarim domates erik
14 te. 1 kase yogurt,1 d ekmek salatalik 1 incir
18 de biraz tavuk 1 d ekmek salata karpuz
Gec vakit bi dondurma kacamagim oldu
3 litre su icmisim spor yok

Bugun
10da 1 yumurta 1 d ekmek yarim domates yarim yesil elma
14 te 2 sb zencefilli ayran diger yarim elma
18 De 1 kase kavrulmus kiyma salata 1 d ekmek 3 d karpuz
Su az ictim bugun icmeye calisicam

Gunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.

Gunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Günaydın kuzum sen ne işlere girdin ya :( ondanmıymış öksürük falann Rabbim yardımcın olsun dualarımız senle inş birşey çıkmayacak.. bizleri haberdar et :(

Back
X