- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.241
varsa 9. takımda olur.....ama en kötü 2. lik sanki...bu ay yüzdeler çok az....bi bakimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varsa 9. takımda olur.....ama en kötü 2. lik sanki...bu ay yüzdeler çok az....bi bakimmmmm
akşam poğça yaptım eşim için geç vakit sadece yarım yedim tadına bakıyım diye yani,bak bugün hiç verememişim pogca yuzundengeçen avm ye gittik herkes hamburger yedi...kendimi tutup çorba içecem dedim....gittim iskender yedimmmmmmm
Mezuniyette bir sıkıntı yok Leylicim. Şu anki kurallar yeni yarışmacıları kapsıyor aslında. Bu haftadan itibaren yeni kayıt yapan yarışmacılar belirli bir hedef kilosunun altında belirlemek zorunda kalacaklar :)morordek kaptanım bu yeni kurallarla bizim yani şuan lstede olanların mezuniyetiyle ilgili bi değişiklik oluyomu bizi aydınlatırmısın
Evet ya neyse ikincilik de gayet iyi tebrik ederim hepinizitüh 8. takım kalabalık olsaydı keşke
birinci olcaktık
Harikasın canım tebrikleryine detoks yaptım 2 günbi maaşallah
alırım...çünkü kendimi rahatsızz hissediyorum....biraz daha bekleyip mezun olabilirdim...çok susadım
Teşekkür ederimHarikasın canım tebrikler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrikler canım cok istedin azmettin ve sonunda başardın 1. oldunYuppi
Birinci yim... Ama ben ne yazcammmmmm... İskender yedimm i diycem beni kimse örnek almasın
Teşekkürler kaptanım ama aslında birinciyiz.... Birinciliği bu hafta beklemiyor dum aslında... Bu hafta herkes az kilo vermiş ti..... Ondan oldu....iki side olsaydı tadından yenmezdiTakım olarak da 2. olduk arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum![]()
Tebrikler canım azmin zaferi supersinTeşekkürler kaptanım ama aslında birinciyiz.... Birinciliği bu hafta beklemiyor dum aslında... Bu hafta herkes az kilo vermiş ti..... Ondan oldu....iki side olsaydı tadından yenmezdi![]()
Canım 2 gün ayran detoks yaptım... Şu bakliyatlı olan... Ama aynı şeyi yemek zordu... Bence detoksların en güzeli ve kolayı hurma... Onunda ilk defa yapanlar için ilk günü zorTebrikler canım azmin zaferi supersinne Detoksu yaptın
Teşekkürler kaptanım....kızlar çok ama çok teşekkür ederim sizlere hiç ilgilenemedim ama sizler başardınız melitacım tebrikler canım azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor
Cok tebrik ederim birinciliginiTeşekkürler kaptanım....![]()