Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen avm ye gittik herkes hamburger yedi...kendimi tutup çorba içecem dedim....gittim iskender yedimmmmmmm
akşam poğça yaptım eşim için geç vakit sadece yarım yedim tadına bakıyım diye yani,bak bugün hiç verememişim pogca yuzunden

morordek morordek kaptanım bu yeni kurallarla bizim yani şuan lstede olanların mezuniyetiyle ilgili bi değişiklik oluyomu bizi aydınlatırmısın

morordek morordek kaptanım bu yeni kurallarla bizim yani şuan lstede olanların mezuniyetiyle ilgili bi değişiklik oluyomu bizi aydınlatırmısın
Mezuniyette bir sıkıntı yok Leylicim. Şu anki kurallar yeni yarışmacıları kapsıyor aslında. Bu haftadan itibaren yeni kayıt yapan yarışmacılar belirli bir hedef kilosunun altında belirlemek zorunda kalacaklar :)

kızlar bugün Ankaraya geldim sabah 7.30 da yola çıktım 550 km araba kullandım malesef tartılma imkanım olmadı sağolsun morördeğim listeyi halletti artık haftaya güzel bir giriş yaparım ben

Yuppi
Birinci yim... Ama ben ne yazcammmmmm... İskender yedimm i diycem beni kimse örnek almasın
Tebrikler canım cok istedin azmettin ve sonunda başardın 1. oldun :KK9:
Tabi ki onu yazmayacaksın :KK53: Detoks yapmıssın ya işte ondan bahsedersin. Bir de bence 1. olma isteginden ve azminden bahset mutlaka :rapci:

kızlar çok ama çok teşekkür ederim sizlere hiç ilgilenemedim ama sizler başardınız melitacım tebrikler canım azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor

Back
X