Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısınız valla ben de kendime geleyim bi yarından itibaren devam ediyorum tekrar. Bayram hedefime ulasamam da ne kadar versem kardır
Tabi ki öyle ne kadar versen kar hatta sabit kalsan dahi kar :) olsun arada motivasyon kaybedilir önemli olan o esnada 3 5 kilo alıp geri başlayamayacak noktaya gelmemek :) hedefe çok yakınsın bırakma bu noktada canım

melita09 melita09 yarına kadar birinciler sırlarını paylaşıyor konusuna başarı sırrını yazman gerek, yoksa ceza alacağız. Bugun yazar mısın artık?

melita09 melita09 yarına kadar birinciler sırlarını paylaşıyor konusuna başarı sırrını yazman gerek, yoksa ceza alacağız. Bugun yazar mısın artık?

Bende kalsın diyor herhalde :))

kızlar özür dilerim...dengesiz bir hal aldım...işim yoğun ....bayram öncesi kursiyer ödemeleri....evde bayram temizliği...bir de bazı hazırlıklarım var....ondan....bide üzgünüm bu hafta delice yedim.....68 oldummm..hemen yazıyorum

kızlar özür dilerim...dengesiz bir hal aldım...işim yoğun ....bayram öncesi kursiyer ödemeleri....evde bayram temizliği...bir de bazı hazırlıklarım var....ondan....bide üzgünüm bu hafta delice yedim.....68 oldummm..hemen yazıyorum
Ne değişik bir diyet anlayışın var canım :)) al ver al ver :))) sonuç hayır olsun inş :)))

:eek::eek::eek::eek::eek:

yok dikkat ediyorum sadece biraz gecikmeli de olsa o hedefe ulaşılacak

Cepten bulmaya çalışayım canım iyi olur
sağol kaptanın bn bulamadım da ondan söylemiştim
sağol canım
Canım doğru besleniyor musun acaba ? Şekerini yükseltecek birşeyler mi yedin acaba yada tam doymadın mı protein sağlam alırsan acıkmazsın ( tabi başka bir rahatsızlık yoksa )
öğlenleri yemek yemeyi sevmitorum zaten et yerine yoğurt yedim tutmamış olabilir,eti de öyle aman aman yemiyorum zaten,bide bu hafta bedenen çok iş yaptım acıkıyorum galiba,geçmiş menülerimi bi bakıyım inceleyim bari hatalarını göriyim,inşallah hastalık değildir
Tabi ki öyle ne kadar versen kar hatta sabit kalsan dahi kar :) olsun arada motivasyon kaybedilir önemli olan o esnada 3 5 kilo alıp geri başlayamayacak noktaya gelmemek :) hedefe çok yakınsın bırakma bu noktada canım
ne güzel.demişsin önemli olan almamak az da olsa vermek

buyrun motivasyon

* Bu kadar dikkatli yemeye devam etmekten sıkıldığım zamanlar da oldu. Şöyle bir yöntem geliştirdim. Haftalık hedefime ulaşırsam kendime küçük bir hediye alacaktım. Örneğin; bir kemer.. Aksi halde de küçük bir ceza verecektim. Örneğin; baharat kutularının temizlenmesi.. (hani vardır ya aptalsı işler, yapsam iyi olur deriz ama üşeniriz, işte onlar)
başka bir diyet motivasyonu ne kadar zekice

buyrun motivasyon
7 ayda spor yapmadan vermiş biz 4 5ayda o kiloya geliriz inş :)))

KAHVALTI
peynir 5 zeytin 1 kase yoğurt salatalık domates

ARA
1 hurma 1 tabak şehriye çorbası

AKŞAM
1 Tb bul.pilüvi 1 kase yoğurt

Sabah
2 yumurta biberli soğanlı omlet
Peynir
Yarım sb.ceviz
Yeşil biber salatalık domates
Akşam
Bulgur pilavı 2 kaşık
Taze fasulye 4 kaşık
Salata
Su 3 lt gibi
Spor 35 dk yürüyüş
1 saat yüzme

kızlar iyi akşamlar bugün hiç yazamadım hastanede kontrolüm vardı tartım yapıldı tatile gitmeden önce ile arada 300 gr vermişim ama kastan vermişim yürüyüş az yaptığımı söyledi bu akşam yürüyüşe çıktım sahalara döndüm hadi sizden de bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190807-230736.webp
    Screenshot_20190807-230736.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
Back
X