Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))
Benim yolum uzun hedef kilom 59 yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))
Hoşbulduk inş hedefledigimiz kilolara duseriz

Diyet yerine sağlıklı beslenme desek daha doğru olur çoğumuz diyet yapıyoruz istedimiz sonuca ulaşınca eski sağlıksız beslenmeye dönüyoruz doğru olan ömür boyu sağlıklı beslenme
Merhaba haklısınız :)
14. Takım sizi davet etmiş ama yanlış mı oldu yoksa kendi tercihiniz mi :)

Davet ettiler bende katildim
Çok iyi yaptınız 14. Takım davet etmiş burası 5. Takım o yüzden söyledim yanlış olmasın diye :)
Linklerini ekledim buradan sayfaya gidebilirsiniz

AA bilseydim umutsuz konusmazdim:olamaz:
Bu arada kızın mı var oglunmu?
İki kızım var. Biri 5 biri 2 yaşında. İlkinde çok zor oldu. 2 yaşında bıraktırmıştım Emmeyi. Ama benimki bağımlı gibi emiyodu. 2,5 yaşında öğrenmişti tuvaletini yapmayı. Onunki zor olmuştu bu da öyle olursa diye korkuyorum açıkcası. Ama bundan kaçış yok olacak

Selamlar hatunlar ne ettiniz bugün böyle maşallah maşallah yeni arkadaşlarımız hoş gelmiş
Bende şu tatil modundan bi çıkayım dedim başladum yazmaya
DSC_0034.webp

DSC_0033.webp

Hoşbulduummm ah keşke hemencik mezun olsak hepimiz 😍

Back
X