- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.681
Hesap detayları/özel başlıkinan ben bilmiyom deneme yapmaya çalıştım 5. takım kaptanı diye beceremedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap detayları/özel başlıkinan ben bilmiyom deneme yapmaya çalıştım 5. takım kaptanı diye beceremedim![]()
Sonuçlarını ilgiyle bekliyorum bakalum geri alıcakmısın,kaç gün oldu,ayrıca bende sağlıklı bulmuyorum safece detoks gibi uygulanabilir nacizane fikrimBen sıvı diyeti yapıyorum
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün 1 bardak sütlü kahve
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası
Yanında ayran
Ara öğün meyve suyu
Akşam 1 tarhana çorbası
Yanında ayran
Yatmadan önce yoğurt pul biber limon karışımı
Okudum kabul ediyorum.canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun kendini de tanıtırsan sevşniriz
Pazartesi günü başladım bugün 3. günüm bakalım neler olacakSon
Sonuçlarını ilgiyle bekliyorum bakalum geri alıcakmısın,kaç gün oldu,ayrıca bende sağlıklı bulmuyorum safece detoks gibi uygulanabilir nacizane fikrim
Bu arada teşekkür ederim özel başlık içinPazartesi günü başladım bugün 3. günüm bakalım neler olacak
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah senelerdir görmeye çalıştığım kiloyu sizlerle görebilirim
Hoşgeldin canımOkudum kabul ediyorum.
1.68 boyundayım 62 kiloyum hedef kilom 56 fakat vücudum diyet ve kiloya o kadar alıştı ki farklı ne yapabilirim bilemiyorum sizin bilgilerinize ihtiyacım var o yüzden
Herşey yavas yavas başlıyor 1 litreyle başla sonra yarım bardak arttır hergün, içine aroma kat limon tarçın vb.sen bile şaşırıcaksın ne kadar su içtiğineKaç şişe devrildi minnoş gönlümdene şişeler aldım özenip içeyim diye ilk bi hafta herşey çok güzel sonra yine unutuyorum
![]()
İnşallah bu sabır ve kararlılıktan geçiyor,gerçekten istiyorsak sıkılmaya hakkımuz yok ömür boyu sağlıklu beslenicezzz,hepimiz için geçerliTeşekkür ederim hoşbuldum inşallah senelerdir görmeye çalıştığım kiloyu sizlerle görebilirim![]()
Geçmiş olsun canım yaz günü hastalıkta fena zaten sıcak.bol su iç her iki işede yararElimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum canım. Bugün biraz daha iyiyim ama..
hoş bulduk
2. en sevdiğim detoks hurmaya göre biraz sıkıcı çarşamba perşembe yapacan sanırım ben hep öyle yapıyordum....hadi kolay gelsin
Yok sadece bugün 2. Gün sıkılıyorum vede şişiriyo, sende yapsana aldığını verirsin işte2. en sevdiğim detoks hurmaya göre biraz sıkıcı çarşamba perşembe yapacan sanırım ben hep öyle yapıyordum....hadi kolay gelsin
Ayy cok tesekkur ederim ❤
Meyve suları diyet icin hic uygun degil ki ama. Şeker içeriği cok yüksek kan şekerini cok hızlı oynatır ve kilo almaya sebep olur. Bence meyve suyu yerine meyevnin kendisini tüketinBen sıvı diyeti yapıyorum
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün 1 bardak sütlü kahve
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası
Yanında ayran
Ara öğün meyve suyu
Akşam 1 tarhana çorbası
Yanında ayran
Yatmadan önce yoğurt pul biber limon karışımı
Takıma hoşgeldiniz canlar
Hoş buldukTakıma hoşgeldiniz canlar