Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah senelerdir görmeye çalıştığım kiloyu sizlerle görebilirim🤗
inşallah hep birlikte göreceğiz tatlımama düzenli ve devamlı olmak kaydıyla
toplight toplight kaptanım üyeler için hedef belirleme de bi değişikliğe gidilmişti okudunmu onu acaba, hatırlatıyım dedim, gerçi oylamışsındır ama,yeni üyelerimizde var ya o yüzden dedim
canım onu biliyorum ama maalesef şu aşamada onu yazmıyorum inşallah gelen arkadaşlar hevesli olur devam ederler listeye girmeden önce hedef kilo revizesini yaparız birlikte ama şu an gelen arkadaşların çoğu maalesef devam etmeyecek keşke devam etseler de ben utansam o_O o_O

inşallah hep birlikte göreceğiz tatlımama düzenli ve devamlı olmak kaydıyla

canım onu biliyorum ama maalesef şu aşamada onu yazmıyorum inşallah gelen arkadaşlar hevesli olur devam ederler listeye girmeden önce hedef kilo revizesini yaparız birlikte ama şu an gelen arkadaşların çoğu maalesef devam etmeyecek keşke devam etseler de ben utansam o_O o_O
İnşallah sizi utandırmak istiyorum

En onemlisi hazir gidalardan uzak durmak bol su içmek Ben günde 3 litre su içiyorum hayatımdan şekeri tamamen çıkarttım dışarda spor yapma şansım yok evde koşu bandı var koşuyorum

Back
X