- 10 Temmuz 2019
- 204
- 303
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.701
Takıma hoşgeldiniz canlar
Hoş buldukTakıma hoşgeldiniz canlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıma hoşgeldiniz canlar
Hoş buldukTakıma hoşgeldiniz canlar
Ama bu sıvı diyeti kendim sıkıp içiyorumMeyve suları diyet icin hic uygun degil ki ama. Şeker içeriği cok yüksek kan şekerini cok hızlı oynatır ve kilo almaya sebep olur. Bence meyve suyu yerine meyevnin kendisini tüketin
Çok haklısın abla deniyorum bakalım bugün ne kadar başarabilcemmasal cım kendine değer ver tatlım iş herşey değildir kendin için birşeyler yapmaya başlayınca herşey daha güzel olacak
Çok teşekkür ederim denicem bakalım inşallah arttırabilirimHerşey yavas yavas başlıyor 1 litreyle başla sonra yarım bardak arttır hergün, içine aroma kat limon tarçın vb.sen bile şaşırıcaksın ne kadar su içtiğine
inşallah hep birlikte göreceğiz tatlımama düzenli ve devamlı olmak kaydıylaTeşekkür ederim hoşbuldum inşallah senelerdir görmeye çalıştığım kiloyu sizlerle görebilirim![]()
canım onu biliyorum ama maalesef şu aşamada onu yazmıyorum inşallah gelen arkadaşlar hevesli olur devam ederler listeye girmeden önce hedef kilo revizesini yaparız birlikte ama şu an gelen arkadaşların çoğu maalesef devam etmeyecek keşke devam etseler de ben utansamtoplight kaptanım üyeler için hedef belirleme de bi değişikliğe gidilmişti okudunmu onu acaba, hatırlatıyım dedim, gerçi oylamışsındır ama,yeni üyelerimizde var ya o yüzden dedim
libas cım sen 3 hafta düşünğyorsun dimi çok uzun 3-4 gün yeter benceAma bu sıvı diyeti kendim sıkıp içiyorum
denemek başarmanın yarısı emin ol başaracaksın ben sana arada hatırlatacağımÇok haklısın abla deniyorum bakalım bugün ne kadar başarabilcem
İnşallah sizi utandırmak istiyoruminşallah hep birlikte göreceğiz tatlımama düzenli ve devamlı olmak kaydıyla
canım onu biliyorum ama maalesef şu aşamada onu yazmıyorum inşallah gelen arkadaşlar hevesli olur devam ederler listeye girmeden önce hedef kilo revizesini yaparız birlikte ama şu an gelen arkadaşların çoğu maalesef devam etmeyecek keşke devam etseler de ben utansam![]()
![]()
Valla çok sevinirim abladenemek başarmanın yarısı emin ol başaracaksın ben sana arada hatırlatacağım![]()
![]()
hep birlikte başaracağızİnşallah sizi utandırmak istiyorum
hatırlatırım canımValla çok sevinirim abla![]()
2 bardağı geçmese iyi olurYeşil çay günde kaç kupa içilmeli
hoşgeldin canımBende denemek istiyorum sartları okudum kabul ediyorum. Boyum 1.80 92 kiloyum hedefim 85 84 ev hanımıyım