- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.721
Hoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurumhoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurumhoşgeldin canım
Hoşgeldin canımBende denemek istiyorum sartları okudum kabul ediyorum. Boyum 1.80 92 kiloyum hedefim 85 84 ev hanımıyım
Yanlış anlamayın lütfenHoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Hayır canım öyle bişey yok. Yemene dikkat ettikten sonra ilaç sana kilo aldırmaz. Azmin kırılmasın. biraz da egzersiz yaparsan çok harika sonuçlar görürsün emin olHoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Evet ben genel olarak herseye böyleyim gaza gelmem lazım :)) yarış halinde olunca veririm inşallah yasmin kullanıyorumYanlış anlamayın lütfenSiz bence kafa olarak hazır değilsiniz :)) bende doğum kontrol hapı kullanılıyorum eski hormonları çok oynatan haplarda oluyormuş o olay şimdiki haplar o kadar yan etkilerinden arındırılmışki kanıtlanmış bir kilo alımı durumu söz konusu değil hangisini kullanıyorsunuz ?
Yürüyüş yapsam çok iyi gelecekte evden çıkamıyorum ki bide diyet yaptığım zaman doyana kadar yemiyorum bu defa ara ara atıstırma isteği oluyorHayır canım öyle bişey yok. Yemene dikkat ettikten sonra ilaç sana kilo aldırmaz. Azmin kırılmasın. biraz da egzersiz yaparsan çok harika sonuçlar görürsün emin ol
Süper Yasmin de en iyi haplardan yaZz kullanıyorum bende içerik olarak yakınlar birbirlerine çok uzun süre kullandım kilo aldıysam tamamen boğazdan :))) bence en etkilisi aynada çıplak halimize bakmakEvet ben genel olarak herseye böyleyim gaza gelmem lazım :)) yarış halinde olunca veririm inşallah yasmin kullanıyorum
Evet ya çok fena gobek var bende bide :))Süper Yasmin de en iyi haplardan yaZz kullanıyorum bende içerik olarak yakınlar birbirlerine çok uzun süre kullandım kilo aldıysam tamamen boğazdan :))) bence en etkilisi aynada çıplak halimize bakmaksonra ye bakalım yiyebilirsen :))))
Şahsım 1 ayda 6 cm kalçadan gönderdi sende de olacak inş bugün eskiden üstüme yapıştığı için giyemediğim eşofman takımımı giydim süper durdu en az bir senedir giyemiyordum hiç bişey zor gelmesin acelemiz yok sakin sakin veririz kilolarıEvet ya çok fena gobek var bende bide :))
Bende yaptım :)) arkadaşlarım baya gitmiş dediler hepsi bana özenip Karatay yapıyor şimdi :))))Ben yaptım bi karsılaşturma, ben farkediyorum da başkasına pek farketmez diye bekliyorum bende,birax daha azalayım bakalım,kaç kilo oldu senin
Benim boy olduğu için kalçamı falan beğeniyorum da göbek olmasa daha iyi olacakŞahsım 1 ayda 6 cm kalçadan gönderdi sende de olacak inş bugün eskiden üstüme yapıştığı için giyemediğim eşofman takımımı giydim süper durdu en az bir senedir giyemiyordum hiç bişey zor gelmesin acelemiz yok sakin sakin veririz kiloları![]()
Evet göbek çok sırıtıyor insanda incecik kadınlarda dahi göbek var vallaBenim boy olduğu için kalçamı falan beğeniyorum da göbek olmasa daha iyi olacak
zencefil varmıydıKızlar detoks suyu beni kabız yaptı :)))) içinde de kötü bişey yok ki salatalık yeşil elma yeşil çay tarçın nane limon neden böyle oldum bennn şiştim resmen
A evet bir de ozencefil varmıydı
allah bağışlasın,hoşgeldin,kalıcı olmanı dilerim.Yaşımı yazmayı unutmuşum 28 yaşındayım iki evladım var
hemoroid varmıA evet bir de o
Bide benim beden 48 cok zayıf olsam bile etek de 48 giyiyorum bazılarının boyu 170 kilo seksen civarı 42 giyiyorum diyorlar nasıl oluyor bedenı nasıl düşürmek mümkün muEvet göbek çok sırıtıyor insanda incecik kadınlarda dahi göbek var valla
Sagolun inşallah bende istiyorumallah bağışlasın,hoşgeldin,kalıcı olmanı dilerim.