Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Yanlış anlamayın lütfen :dua:Siz bence kafa olarak hazır değilsiniz :)) bende doğum kontrol hapı kullanılıyorum eski hormonları çok oynatan haplarda oluyormuş o olay şimdiki haplar o kadar yan etkilerinden arındırılmışki kanıtlanmış bir kilo alımı durumu söz konusu değil hangisini kullanıyorsunuz ?

Hoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Hayır canım öyle bişey yok. Yemene dikkat ettikten sonra ilaç sana kilo aldırmaz. Azmin kırılmasın. biraz da egzersiz yaparsan çok harika sonuçlar görürsün emin ol

Yanlış anlamayın lütfen :dua:Siz bence kafa olarak hazır değilsiniz :)) bende doğum kontrol hapı kullanılıyorum eski hormonları çok oynatan haplarda oluyormuş o olay şimdiki haplar o kadar yan etkilerinden arındırılmışki kanıtlanmış bir kilo alımı durumu söz konusu değil hangisini kullanıyorsunuz ?
Evet ben genel olarak herseye böyleyim gaza gelmem lazım :)) yarış halinde olunca veririm inşallah yasmin kullanıyorum

Hayır canım öyle bişey yok. Yemene dikkat ettikten sonra ilaç sana kilo aldırmaz. Azmin kırılmasın. biraz da egzersiz yaparsan çok harika sonuçlar görürsün emin ol
Yürüyüş yapsam çok iyi gelecekte evden çıkamıyorum ki bide diyet yaptığım zaman doyana kadar yemiyorum bu defa ara ara atıstırma isteği oluyor

Evet ben genel olarak herseye böyleyim gaza gelmem lazım :)) yarış halinde olunca veririm inşallah yasmin kullanıyorum
Süper Yasmin de en iyi haplardan yaZz kullanıyorum bende içerik olarak yakınlar birbirlerine çok uzun süre kullandım kilo aldıysam tamamen boğazdan :))) bence en etkilisi aynada çıplak halimize bakmak:eek: sonra ye bakalım yiyebilirsen :))))

Dün gece 1 buçuk saat bisiklete bindim gece 2 oldu yattım oğlan 2.30 dan 6 ya kadar uyumadı sonra ilaç verdimde 6 dan 10a kadar uyumuşuz yani 4 saat uyku uyuduğuma mı yanayım zayıflama hormonlarından mağrum kaldım ona mı :(

Evet ya çok fena gobek var bende bide :))
Şahsım 1 ayda 6 cm kalçadan gönderdi sende de olacak inş bugün eskiden üstüme yapıştığı için giyemediğim eşofman takımımı giydim süper durdu en az bir senedir giyemiyordum hiç bişey zor gelmesin acelemiz yok sakin sakin veririz kiloları :rapci:

Ben yaptım bi karsılaşturma, ben farkediyorum da başkasına pek farketmez diye bekliyorum bende,birax daha azalayım bakalım,kaç kilo oldu senin
Bende yaptım :)) arkadaşlarım baya gitmiş dediler hepsi bana özenip Karatay yapıyor şimdi :))))
Benim 5 6 kg oldu galiba

Şahsım 1 ayda 6 cm kalçadan gönderdi sende de olacak inş bugün eskiden üstüme yapıştığı için giyemediğim eşofman takımımı giydim süper durdu en az bir senedir giyemiyordum hiç bişey zor gelmesin acelemiz yok sakin sakin veririz kiloları :rapci:
Benim boy olduğu için kalçamı falan beğeniyorum da göbek olmasa daha iyi olacak

Back
X