Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)
Hoşgeldin, bir geldin pir geldin arkadaş ne iyi ettin kolaylıklar dilerim her iki durumun içinde Allah gönlüne göre versin

Bugün ki menüm
Sabah

Bir fincan kahve 1 kesme şekerli
Öğlen

2 haslanmis yumurta, 1domates, haşlanmış ispanak
Ara öğün

25 tane üzüm happesi (bu arada onu da yememem gerektiğini öğrendim

Akşam

1 tabak yoğurtlu makarna yanında 2 tane salatalık
Makarna yediğim için akşam 40 dk aralıksız 15 dk dinlendikten sonra yürüyüş yaptım .
1 bardak çay
2 litre uzerinde su ictim
Ben kahveyi tarçınlı içiyorum

Kızlar tozu dumana katmışsınız resmen fena bi rekabet var bakalım bunun içinde bana ne düşecek, herkese kolay gelsin😍
Dün kahvaltım ve akşam yemeğim sıkıntısızdı amma 2 ara öğün yaptım kaçamaklı😚abartmadım ama.davet vardı dün, ne çok yazmışınız

Hoşgeldin, bir geldin pir geldin arkadaş ne iyi ettin kolaylıklar dilerim her iki durumun içinde Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım. Bende her şey aşırı galiba canım.. diyet yapıyorsam da aşırı, kaçamak yapıyorsam da :) aslına bakarsan burada olmak kilo vermek için çabalamak bana çok iyi geliyor şu an. Ben de dikkatimi ona vermek istiyorum.

Bence bu kiloyu kırdığında hızlanacaktır. En azından bende her zaman öyle oluyor. Bende de 79, 75,72,69, 65,62 gibi gider direnç kiloları. Zaten her tüp bebek tedavisinde de kendimi soluksuz bu dirençlerde buluyordum :)
Bende de var bu dirençler son 2 aydır da onlardan birini yaşıyorum sanırım

K Karabiberim123
2000 tane ip atladım canım. Bunu da sana akşam bildirmek lazım aslında. Bugün yarım saat yürüyüş yapacağım bir de.. başka bir şey düşünmüyorum. Böyle yazabilirsin sporu. Teşekkürler

Eklentiler

• 670569B2-F193-492C-8CC9-210E3ADDE4D8.webp
    670569B2-F193-492C-8CC9-210E3ADDE4D8.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 15
Nasıl oluyor tadı ben de denesem mi.. bir de başta mı koyuyorsun sonradan mı? ben sütlü seviyorum ama tarçınlı da deneyebilirim. Çünkü sütü kahve içinde içmekten sade içemez oldum bu ara..
Sonra koyuyorum, sütlü pişiriyorum.pişirince koyarsam kesiliyodu nedense

Girdik canım benim. Liste Dışı motive olamıyordum böyle daha iyi olacak inşallah.
Çarşamba gününü kazasız belasız atlatırsın inşallah canım. Artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..
Biz de seni daha çok aramızda göreceğimiz için çok mutluyuz canım. :KK200:
Send2 hoşgeldin canım listeye böyle daha istikrarlı olacaksın inanıyorum sana😘

kızlar iyi akşamlar akşam maşallah hareket gelmiş takıma kızlar ben çok yorgunum bir türlü dinlenemeyince çok halsiz kaldım yarın bahçeye gideceğiz eşim kalırız diye ben kalmak istemiyorum bakalım sonuç ne olacak
Sen bahçeye sadece keyif için git bu sefer kaptanım bırak eşin çalışsın😉

O dönemsel bir şeydi. Normalde her şeyden vazgeçebilirim proteinden asla :)
Benim ilk başladığım liste şöyleydi ;

Sabah ; 2 dilim karabuğday ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, ( 2 hafta sonra sahanda yumurta veya menemen eklendi. Peynir de iki hafta boyunca vermedi.) 5 yeşil zeytin, 2 ceviz, domates salatalık, dereotu nane

Öğlen ; 1 tane tam buğday lavaşı, 3 köfte kadar et veya 2 baget, yağsız salata

Ara ; 1 porsiyon meyve 7 fındık

Ara; dereotlu kefir

Akşam; 6-8 kaşık sebze yemeği, 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

Ara Yeşilçay

Bu ilk listeydi ve 86 ile başlamıştım. 5 dilim ekmekle başladı, sonlara doğru 2-3 dilim ekmeke düştü. Sabah kahvaltısına, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi eklendi.. öğlen 2 baget olan liste 1 bagete düştü.. bende insülin direnci olduğu için günlük bir porsiyon meyveden fazlasını tüketmedim hiç. 2 hafta sonra yarım porsiyon sütlü tatlı eklendi. Çikolata, dondurma gibi kaçamaklarım olacaksa meyve değişiminde kullandım ve genelde bu kaçamakları erken saatte yapmamı önerdi diyetisyenim. İçkileri ekmek değişimi ile verdi. Şarap öneriyordu 1 dilim ekmek yerine, bira 2 dilim ekmek az yiyerek içebiliyordum, tabiki bunlar 70 lere 60 lara gelince verildi. Ama ben hiç denecek kadar az tükettim.
Tesekkur ederim =)
Bana da bi fikir oldu

Akşam çay yanına bir şeyler aramak, toplumsal bir sorun bence. Anamızdan babamızdan genlerle aktarıldığını düşünüyorum :)
Benim diyetisyenim, öğlen protein akşam sebze verirdi. Öğünlerin zorunlu olmadıkça değişmesini de istemiyordu. Daha önce gittiğim diyetisyen ise öğünler yer değiştirebilir diyordu. Ondan mıdır tam bilmiyorum ama sabit tutanla daha kısa zamanda daha iyi kilo verdim. Ama sana verdiğim iki cevizin hangi saatte yeneceği bile önemli derdi her zaman. Ölçüm yapıyorlar ya oradaki eksik fazlalıklara göre bir liste yapıyorlar.
Hiç unutmam, bir aradan sonra gittim bir liste verdi diğer hafta gitmişim kas almışım. Sen bir süredir düşüp protein mi alıyorsun dedi. Gerçekten de az protein yiyordum. Benim sana verdiğim liste ile kas almaman lazımdı, düşük protein beslendiğin için olmuş dedi :)
Senden öğrenilecek çok şey var gibi

Bizim evde de bu durum var sonuçta. Biz de akşam çayını kaldırdık :) Nadiren içiyoruz böylece akşam kaçamağından da kurtulmuş oluyoruz.
Bizde kalkmazki bu,başka çözüm bulmak lazım

Back
X