Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya geçen hafta detoks suyu içtim kabız oldum :)) niye bilmem :) bu hafta yeşil çay aç karna başladım bakalım inş ödem az olur
Ya ben sabah bi yeşil çay içiyorum söylemesi ayıp tuvaletten çıkamıyorum. Ne içtiysem anında atıyorum. Ben de bundan sıkıldım
Doğru diyorsun olabilir şöyle bir sıkıntı varki Karatay yaptığım için meyve yemiyorum tam buğday ekmeği falanda bıraktım. Fındkk cevizde lif varsa alıyorumdur yani :)) kefir hiç içemem yaa başka nelerde lif oluyor ki çok sebze de yiyemiyorum eşim sevmiyor genelde et ağırlıklı besleniyorum
Sabahları kuru kayısı yiyebilirsin canım 2-3 tane..
yeşil sebzeler lif kaynağı aslında. Çok olmasa da bir miktar tüketsen iyi gelebilir. ıspanak, brokoli olabilir. Bana ıspanak çorbası çok iyi gelir mesela. Keten tohumu olabilir, yoğurt veya salatalara ekliyorum ben. Fındık fıstık zaten yiyorsun..
Yoğurt da mutlaka tüketilmeli söylediğin gibi. Bağırsaklar için de çok faydası var.

@Karabiberim123
2000 tane ip atladım canım. Bunu da sana akşam bildirmek lazım aslında. Bugün yarım saat yürüyüş yapacağım bir de.. başka bir şey düşünmüyorum. Böyle yazabilirsin sporu. Teşekkürler
İnşallah canım
Bu arada @kardelelen321 i etiketliycektin sanırım

Ya ben sabah bi yeşil çay içiyorum söylemesi ayıp tuvaletten çıkamıyorum. Ne içtiysem anında atıyorum. Ben de bundan sıkıldım

Sabahları kuru kayısı yiyebilirsin canım 2-3 tane..

Yoğurt da mutlaka tüketilmeli söylediğin gibi. Bağırsaklar için de çok faydası var.
Ben sabah Yeşilçay içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Öğleden sonra ara öğünü ya da akşam yemeği sonrası içersem sorun olmuyor. Onu da soda limonla içiyorum zaten.. İnsan bünyesi çeşit çeşit işte :) ama dediğin gibi iyi bir ödem atıcı..

Çayın yanına da hep karbonhidrat arıyor insan. Şimdi diyeceğim salatalık kes onu ye.. çay salatalık ne alaka diyeceksin haklı olarak. Şöyle olur mu, sen Yeşilçay içsen mesela ? Yeşilçay soda limon yapabilirsin..
Limonlu yeşil çay veya nescafenin yanına taze meyve veya kuruyemiş şeklinde uyguluyorum mümkün oldukça,şu aralar dondurma oluyo malesef

Ben sabah Yeşilçay içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Öğleden sonra ara öğünü ya da akşam yemeği sonrası içersem sorun olmuyor. Onu da soda limonla içiyorum zaten.. İnsan bünyesi çeşit çeşit işte :) ama dediğin gibi iyi bir ödem atıcı..
Tansiyonunu oynatıyor demekki

Limonlu yeşil çay veya nescafenin yanına taze meyve veya kuruyemiş şeklinde uyguluyorum mümkün oldukça,şu aralar dondurma oluyo malesef
Yaz bitince dondurma isteği biraz azalacak ama şimdilik normal gibi.. ben bu yaz defalarca kavun, karpuz peyniri ana öğün olarak yedim. Yanlış mı yanlış, ama süper gidiyor ne yapabilirim diye diye yedim :) burada bence önemli olan dengeli olmak. Dondurma tabiki yiyebiliriz.. miktarını ayarladıktan sonra, her gün yemedikten sonra bence afiyetle yiyebiliriz. Ayrıca külah veya magnum gibi çikolata yoksa yediğimiz dondurmada bence iyi bir ara öğün..

@Karabiberim123
2000 tane ip atladım canım. Bunu da sana akşam bildirmek lazım aslında. Bugün yarım saat yürüyüş yapacağım bir de.. başka bir şey düşünmüyorum. Böyle yazabilirsin sporu. Teşekkürler
Kuzum beni yanlış etiketlemişsin kardelelen321 kardelelen321 olacak.
Tamam böyle kaydeder im o zaman.
Send2 hoşgeldin canım listeye böyle daha istikrarlı olacaksın inanıyorum sana😘
İnşallah canım benim çok sağol :KK15:

Sodalı olanı da sevdim aslında ama günde bir kez kullanıyorum söylediğim nedenden ötürü😀

Öyle mi diyordu hatırlamıyorum hiç ya bu kitabında ara ara tekrar okumak gerekiyor insan unutuyor :)) kayısı yiyebilirim aslında ne olacak doğru diyorsun ben Karatay dan da sıkı yapıyorum galiba :KK53:
Aynen =) Ben kitabini okumadim ama internette öyle yazmışlardı yanlış yönlendirmek istemem

Valla ben devamlı kek yapıyorum buzluğa atıyorum 2 3 gün eşimle oğlum bitiriyor ben bakıyorum :)) alıştım artık sadece çaya ama eskiden 3 bardak içerdim şimdi bir iki tadı kalmadı :)))
Ben de yapar yemem diyet zamanlarında. Ama diyet yapmıyorsam yiyorum ya. Hep diyorum ki bunu yiyeyim dengelerim. Ama hep yeme kısmında kalıyorum. Dengeleme hiç olmuyor. Diyette çok farklı bir insana dönüyorum.

Selam kızlar ben sıvı diyeti yapıyorum artık ne yidiğimi içtiğimi yazmama gerek yok
Akşam misafirlerim vardı tatlılar çerezler meyveler havada uçuştu ama ben sadece çayımı yudumladım ve yavaş yavaş iştahımında azalmaya başladığını hissediyorum bu sefer başaracağım inşallah :halay:

Back
X