• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ev müsait ben evde atlıyorum canım. Yürüme sesinize bile laf ediyorsa komşunuz evin yalıtımı da fenaymış ya.. spor yapsan da sıkıntı o zaman.
Bina da ses yalıtımı yok evet çok kötü. Dışarı çıkmam lazım bir cocuk bir bebeklede zor oluyor neyse artık bir süre daha böyle devam

Ya inan spor yapmadığımda herşey bitmiş 10 kg geri almışım gibi oluyorum.o da bana ekstra stres :// neyse sabah sabah güzel spor yaptım kendime geldim :))
Spor yapmak gerçekten çok iyi hissettiriyor biliyorum. Ama yapamamak da o günlük/ o haftalık bir şey sonuçta ilk fırsatta tekrar dönüyorsun, senin bu sabah yaptığın gibi :)

Kızlar ipi nerde atlıyorsunuz biz yürrken bile alt komşu ses geldiğini söylüyorda :63::63:ipi hiç düşünemiyorum siz evde mi yapıyorsunuz o işi
Cnm benim balkonum teras gibi ve kör nokta da alt katta balkonda pek oturmadığı dan problem olmuyor

Çok aşırı yemedim
Yine öneride bulunabilir miyim canım? patates kızartmasını seviyorsan veya evdekiler seviyorsa sıfır yağlı fırında çok güzel oluyor. Denemeni tavsiye ederim. Halka halka kesip baharatlayıp fırına atıyorum ben. Bir orta boy patates 1 dilim ekmek oluyor. Böyle yaptığımda ben de yiyorum keyifle..
1 su bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısır da 1 dilim ekmek ediyor. Yağ neyse de ben tuzsuz yiyemem dökerim yine de tuz diyorum ama hiç yemedim diyette. Zayıflamam isteyip de diyetisyene gidenler bu 1 su bardağı mısırı duyunca; patlamış mı patlamamış mı diye soranlar oluyormuş ve sanırım diyetisyenleri onlara sen kilo falan veremezsin diye rencide eden gözlerle bakıyormuş :)
1 avuç kadar vardı mısırım kendimi sıkma ya çalışsam diyet yapamam bu şekilde en azından daha dikkatli oluyorum

Ben daha çok fayda görüyorum ama kiloya, dizlerde sorun olup olmamasına ve de Doğumun sezeryan olup olmadığına bağlı olarak başlamak gerekir.
Kuzum sen nasıl atlıyorsun çift ayak mı kaldırıyorsun tek tek mi ? Ben ipsiz bile senin kadar atlayamıyorum ya :)))

Aramızdasın zaten canım ama sanırım fazla katılım göstermediğin için listeye giremedin. düzenli katılım gösterirsen belki haftaya girersin listeye. Bu şekilde kaldığın yerden devam. Nasıl oldu bebeğin bu arada
iyi çok şükür, çok anneci oldu, 6,5 aylığız, bir o var sorunumuz:)

Aaa ben sezeryan yaptim. Bı problem olur mu ki acaba o_O
İlk altı ay yapmamak lazım canım. Sonuçta açık ameliyat oluyorsun.. Onun için dedim. Mesela ben laparoskopi oldum yaklaşık 1,5 ay önce kapalı olduğu için 1 ay sonra kontrollü atlamaya başladım. Ağrım olursa dikiş yerlerimde ara veriyorum. Ama açık ameliyat olsa 6 ay geçmeden başlamazdım.

Holgeldin canım
Umarım bir an önce diyet için motive olur istediğin kiloya gelirsin :)
inşallah, devam edeceğim, bu 10 gün boşladım ama boşlamamam lazım, benim eşim aşırı ince seviyor. adamcağız resmen hamile kaldım, bebekdoğdu diye katlanıyor benim kiloma diye düşünüyorum :)

ip atlama demişsiniz, sayenizde ben de gaza geldim, kız yarım saat uyuyor gündüz, alt kattakiler de zaten yılın çoğunda yoklar. ben de atlayayım kız uyurken madem:) bu kiloyla hamlıkla nasıl atlarım bilmiyorum ama denemek lazım..
Başla canım. Kolay gelsin.. ipten iyi sonuç alıyoruz sen de alacaksın bence

Bebişin daha küçükmüş cnm
İlk bebeis mi ?
evet ilk bebiş, 3 yıl uğraştık olsun diye. tabi ben de her tüp bebek denemesinde kilo aldım. sonunda 86 ile hamileliği bitirdim. şimdi galiba 77 yim. doğumdan sonra da veremedim emzirmem rağmen. emzirirken kilo verenlerin hastasıyınm

inşallah, devam edeceğim, bu 10 gün boşladım ama boşlamamam lazım, benim eşim aşırı ince seviyor. adamcağız resmen hamile kaldım, bebekdoğdu diye katlanıyor benim kiloma diye düşünüyorum :)
Sonuçta anne olmak hem bedenen hem ruhen bazı değişikliklere neden oluyor. Şu an hamilelik kilolarını veriyorsun sanırım.. istedikten sonra gelemeyeceğin kilo yok. Bence ara vermek de sorun değil. Yeter ki hızlıca geri dönüp kaldığın yerden devam et..

ip atlama demişsiniz, sayenizde ben de gaza geldim, kız yarım saat uyuyor gündüz, alt kattakiler de zaten yılın çoğunda yoklar. ben de atlayayım kız uyurken madem:) bu kiloyla hamlıkla nasıl atlarım bilmiyorum ama denemek lazım..
İlk gün çok zorlandım ben üstelik hedef 500 du
Benim bir huyum vardir. 500 demissem aralıksız ziplayarak o hedefime ulaşmaya çalışırım yani asla yarım bırakıp tekrardan başlama yok .
Başlama ve bitiş var .masela 50 kere atladım diyorum ki dur bı 50 daha atlim sonra dur 250 yarı yarıya olsun diye diye 10 ,15 dk 500 ip atlıyorum cnm belki daha kısa sürede sen öyle yapma fırsatını buldukça dinleme dinlene yap vücudun alışsın diye
Sırf dinlene dinlene yapmadığım için (ki çalıştığım için fırsatım da olmuyor ) söyle 600 geçmedim daha .

Back
X