- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.241
Aynen bir tık daha rahatım şuanYeniden uğraşmak zorunda kalacaksın ama bence yine de güzel haber bu canım. Biraz moralin düzelmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bir tık daha rahatım şuanYeniden uğraşmak zorunda kalacaksın ama bence yine de güzel haber bu canım. Biraz moralin düzelmiştir
Ben eksiyim.. ensendeki nefesimi hissediyor musun :) benim bu hcg seni yakalayayım diye mi sıfırlanmıyor acaba ?Kızlar bende +yım maalesefsporsuz geçti haftam o yzden yediklerim yanıma kar kaldı sanırım
@toplight kaptanın ecemi yapamadım :)) kaça bölünecek bilemedim :)
5. Takım 639. Etap***
toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8///)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/)
dennisgo (77,5///)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3///)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)
5. Takım Ortalaması:
Ah canım benim. Bazıları çok acıtıyor ama yaa.Benim de damarlarım çok kötüdür haftalarca morarmış kollarla geziyorum. Damar kalmıyor böyle her hafta verince de. Haftaya çarşamba randevum var doktora soracağım neden yavaş düştüğünü. salın beni gideyim artık diye yalvarmaya hazırım :)
Yakında 55 ler de tarih olacak. Tebrikler canım
Firmayla görüşmen iyi olmuş canım. Zararı karşılasınlar en azında.Kızlar salça konusunda ki talihsizliği mi biliyorsunuz .Firmayla görüştüm ve bana yardımcı olacaklarını soylediler. En azından tekrar biber alır tekrardan salcami yaparım.Dunden sonra bu bana çok çok iyi geldi.
Canım(90/89,8/0,2/%0,22)
Maalesef yalnızca - 200
Sagol cnm inşYakında 55 ler de tarih olacak. Tebrikler canım
Bildiğim kadarıyla yeni tedaviye başlayamıyo sıfırlanmadanBen anlamıyorum bu rakamlardan bağışlayın 0 olunca ne olacakdennisgo
Evet benim bir de içeri giriyor iğne ama damarı bulamıyorlar deri altında iğne damarı yakalamaya çalışıyorlar o çok acıyor ve öyle olduğu zaman minimum 3 haftada geçiyor.Ah canım benim. Bazıları çok acıtıyor ama yaa.
Aynen cnmFirmayla görüşmen iyi olmuş canım. Zararı karşılasınlar en azında.
Umarım canım bir an önce bitse de gitsem diyorum. Ama bitmemesine de bir kaç kg daha veririm gözü ile bakıyorum.Sagol cnm inş
Sende inş bu kan verme olayında bir an önce kurtulup sağlıkla bebisini kucağına alırsın cnm
Hmm anladım canım Allah herkesin gönlüne göre versin inş amaBildiğim kadarıyla yeni tedaviye başlayamıyo sıfırlanmadan
Ne emekler ne emeklerEvet benim bir de içeri giriyor iğne ama damarı bulamıyorlar deri altında iğne damarı yakalamaya çalışıyorlar o çok acıyor ve öyle olduğu zaman minimum 3 haftada geçiyor.
Düşük iğnesi nedeniyle 3-6 ay tedavi başlamayacak zaten canım. Çünkü düşük dozlu kemoterapi ilacı veriyorlar. Vücuttan tamamen atılmasını bekliyorlar. Benim doktorum 3 ay diyor bazıları 6 ay bekletiyor. Sıfırlansa da tedavi başlamayacak şimdilik.Bildiğim kadarıyla yeni tedaviye başlayamıyo sıfırlanmadan
Ozmann hiç kafayı oraya takmaDüşük iğnesi nedeniyle 3-6 ay tedavi başlamayacak zaten canım. Çünkü düşük dozlu kemoterapi ilacı veriyorlar. Vücuttan tamamen atılmasını bekliyorlar. Benim doktorum 3 ay diyor bazıları 6 ay bekletiyor. Sıfırlansa da tedavi başlamayacak şimdilik.
Emeksiz yemek olmuyormuş da.. bu kadarı da fazla ama ya :)Ne emekler ne emekler
Vardır bunda da bir sınav canım öyle düşünEmeksiz yemek olmuyormuş da.. bu kadarı da fazla ama ya :)
Kafamda bir kilo var ya ulaşana kadar her şeyi yaparım. Bir şeye takılmayayım, ya olacak ya olacak moduna giriyorum :)Şu azmine hayranım canım
Sıfır olunca Hamile değilsin olacak :) benim vücut şu an kendini hamile sanıyor. Bir de böyle olması bazen parça kalmasından vs den olabilir. Takip ediyorlar işte..Ben anlamıyorum bu rakamlardan bağışlayın 0 olunca ne olacakdennisgo
Evet bazen artıyor bazen yavaşlıyor. Bu arada ben Regl oluyorum falan. Saçma sapan bir süreç yaşıyorum ama böyle böyle bitecek. ÇArşmaba doktora soracaklarım var elbette bu konuda :)Ne kadar yavaş düşüyo![]()