• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende +yım maalesef :kızgın:sporsuz geçti haftam o yzden yediklerim yanıma kar kaldı sanırım
@toplight kaptanın ecemi yapamadım :)) kaça bölünecek bilemedim :)

5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8///)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/)
dennisgo (77,5///)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3///)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:
Ben eksiyim.. ensendeki nefesimi hissediyor musun :) benim bu hcg seni yakalayayım diye mi sıfırlanmıyor acaba ?

Benim de damarlarım çok kötüdür haftalarca morarmış kollarla geziyorum. Damar kalmıyor böyle her hafta verince de. Haftaya çarşamba randevum var doktora soracağım neden yavaş düştüğünü. salın beni gideyim artık diye yalvarmaya hazırım :)
Ah canım benim. Bazıları çok acıtıyor ama yaa.

Kızlar salça konusunda ki talihsizliği mi biliyorsunuz .Firmayla görüştüm ve bana yardımcı olacaklarını soylediler. En azından tekrar biber alır tekrardan salcami yaparım.Dunden sonra bu bana çok çok iyi geldi.
Firmayla görüşmen iyi olmuş canım. Zararı karşılasınlar en azında.

Firmayla görüşmen iyi olmuş canım. Zararı karşılasınlar en azında.
Aynen cnm
Sadece kendi domates salçası in zararını karşılıyorlar .en azından 80 TL çöpe gitmemiş olacak
Zarara bakarsan biberlerimi 200 almıştım 200 TL zarardayim cnm

Bildiğim kadarıyla yeni tedaviye başlayamıyo sıfırlanmadan
Düşük iğnesi nedeniyle 3-6 ay tedavi başlamayacak zaten canım. Çünkü düşük dozlu kemoterapi ilacı veriyorlar. Vücuttan tamamen atılmasını bekliyorlar. Benim doktorum 3 ay diyor bazıları 6 ay bekletiyor. Sıfırlansa da tedavi başlamayacak şimdilik.

Düşük iğnesi nedeniyle 3-6 ay tedavi başlamayacak zaten canım. Çünkü düşük dozlu kemoterapi ilacı veriyorlar. Vücuttan tamamen atılmasını bekliyorlar. Benim doktorum 3 ay diyor bazıları 6 ay bekletiyor. Sıfırlansa da tedavi başlamayacak şimdilik.
Ozmann hiç kafayı oraya takma :KK200: zamanda ideal kg ye erişmek için iyiymiş :)

Back
X