• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Söylemiycem ne yaptığımı :))))) yatıyorum ben burada yaa :) yok cidden kahve içiyorum :)helal olsun sana ne diyelim :)
Ya şaka bir yana.. gerçekten siz olmasanız ben 500 yapar bırakırdım. Takımda olunca daha çok yapmak daha fazla kilo vermek istiyor insan. 100 gr bile versen önemli ve değerli geliyor. Bunun için de her türlü aktiviteyi yapmak istiyorsun.

Ip atladım ip atladım diye diye canımı cektirdiniz bende yapıcam ipsiz yaparım ip atlama hareketi :KK31: :KK200: :KK24:
Süpersin.. kesinlikle atla ve sana tavsiyem cardio egzersizler yap. 10-15 dakika ama çok etkili deniyor. Bugün yarım saat bir saat koşu bandı, bisiklet vs de çalışmaktan daha etkili diyordu videoyu çeken ama bilmiyorum öyle mi. Düzenli yapmak lazım etkisini görmek için. Ben bazen yapıyorum bazen bırakıyorum. O yüzden tam etkisini bilmiyorum. Fakat şunu diyebilirim koşu bandından daha çok zorlanıyorum, bittiğinde yerden jiletle kazınacak hale geldiğim videolar oluyor :)

Link atsana canım baktım şimdi ama hep 3 er dkkalıl videolar çıktı
Evet canım videolar 3-4 dakika ama arka arkaya geliyor ya yarım saat yaptım. Ysel g.h hesabı Micheal jackson parçasına salsa ile koreografi yapmış. Ben de daha önce salya ya gitmiştim ama çok uzun zamandır yapmıyordum. Onu yapayım dedim 4 dakika video zAten sonra devam ettim yarim saat çok keyifliydi

Bence incelir. İnstegramda birisi vardı onun da hep kalınmış. İdeal kiloda bile.. böyle düzenli bacak çalışarak incelmiş. Benim de kollar kalındır ve maalesef sarkık da. Diyorum düzenli her gün kol çalışacağım ama olmuyor ya. İp atlarken biraz çalışıyor o kadar. Düzenli yapsam benimki de toparlar belki ama bu sarkma seneler önce ilk kilo verişimden geliyor. Düzelir mi bu saatten sonra onu da bilmiyorum.
Bence düzelir canım düzenli yaparsan

Dondurmamı yedim sonunda. Öğleni akşamı arka arkaya yiyeceğim. Protein yiyeceğim için muhtemelen acıkmam akşam taze fasülye var ama yemeyebilirim..

Bugünkü menüm;

Sabah ; 3 dilim sucuk, 2 dilim kaşar ile yağsız tost, 1 dilim kavun

Ara ; 2 top çikolatalı dondurma

Öğlen ; 4 köfte kadar haşlanmış et, yeşil salata, 2 dilim ekmek

Akşam ; 8 kaşık taze fasülye, 2 kepçe mantar çorbası, 4 kaşık yoğurt

Ara; 1 bardak süt

-3 litre su
- Yeşilçay soda limon
kardelelen321 kardelelen321 30 dakika cardio egzersiz, 1500 ip, 30 dakika zumba

Bence düzelir canım düzenli yaparsan
Bir türlü yapamıyorum ya, en istikrarlı yaptığım zaman 2 hafta :) aslında çok zor değil ama bir şekilde aksıyor ve bırakınca da arkası gelmiyor.. bir de Leslie yaparken elimde hep ağırlık oluyor. Onda da bazen kol hareketleri oluyor ya ağırlıkla yapmış oluyorum. Şimdilik tek kol aktivitem bu. Ama yeniden başlayayım ipten sonra her gün 15 dakika çalışsam süper olur

Bir türlü yapamıyorum ya, en istikrarlı yaptığım zaman 2 hafta :) aslında çok zor değil ama bir şekilde aksıyor ve bırakınca da arkası gelmiyor.. bir de Leslie yaparken elimde hep ağırlık oluyor. Onda da bazen kol hareketleri oluyor ya ağırlıkla yapmış oluyorum. Şimdilik tek kol aktivitem bu. Ama yeniden başlayayım ipten sonra her gün 15 dakika çalışsam süper olur
Telefonda 30 günlük uygulamalar varya denizcim onlar da iyi gelebilir.

Kuzum o kadar canın istiyorsa ye yaa ne olcak 1 2 gün kıstın mı tmm benim kolay kolay pek bişey canım çekmez o yüzden aşure olsa yerim yani :) neyse sustum :)🙊
Yedim yedim 1 kaşık tadına baktım doğrusu komşum sağolsun.şerbetli tatlılar durduruyor benim gidişatı ondan, kendim yapınca en az 5 6 tabak yerim,allahtan eşimle çocuklar sevmiyo, zayıflayayım yaparım komşulara dağıtmak için sevaptır.
İçli köfte de yapıcam da çalışkan zamanıma denk gelirse😊onuda geçen köfte yiyerek körledim nefsimi.
Ben hamileyken aşermedim bile,diyet ondan betermiş ertele , dizginle dur.hayır az da yetmiyoki😱

iyi geceler kızlar hiç bişey yapmadım bu akşam yemeği bile büyük oğlan yaptı dinlendim

Canım bu hafta fazla yürüyüş yapamadım 7-8 ninde kalınca bildirmedim çünkü hoşuma gitmedi bu durum

bu hafta niyetim direk 77 yi görmek bugün dikkat edemedim ama yarın itibariyle sıkı başlayıp direk 77.9 da olsa o rakam görülecek biran önce iyileşip spora da abanacağım bugün hasta hasta 5 bin adım ve 30 dk pilates yaptım
Spor olunca bi adım öne geçtin demektir zaten,geçmiş olsun,benide rüzgar çarpmış dün başım sancıyodu,ilaç aldım napıyım

Dışarıdaydım bugün çocukların kitap kırtasiye alışverişi derken akşam ne varsa oldu
9 da 1 yumurta 2D ekmek peynir
13te 330 ml gazlı içecek
17de 1 tabak ezogelin 1tabak makarna 30 gr kadar ton balığı , 1 yk kadar kızarmış tavuk
1 sb ayran
19 1 sütlü türk kahvesi
Su şimdilik 1 litre 5 saat kadar dolaştık

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Meyve suyu
Simit

Ara elma
Öğlen

Bir kase aşure

Ara
Pul biberli yoğurt

Akşam
Tavuklu pilav
Cacık

2 lt su spor yok
Senin menüde yalan olmuş canım simit bir tam simit mi ?
Tavuklu pilav falnn hey yavrum hey :))) bence kendine ceza sporu ver kaptan yardımcısıda bunu yapacaksa :lülülü: :KK53:

Back
X