• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak arada şu 10-15 dakika cardio egzersizleri dene.. düldülden etkisi fazla diyorlar.. deneyelim görelim hepimiz. +15 yapmayı unutma. Ben de senim için yarın hangi sporu yapsam diye düşünüyorum :)
Ozman Cezam için o egzersizleri yapayım :)))ne yazarsam çıkar YouTube da

Ben bugün iki tane yaptım ama bence daha kolay ve zevkli olanı buydu. Bununla başla basit gelirse başka videolar da var aynı hesapta..

Kuzum sağol ikisinide indirdim bile :)
Ama yapacak gücüm kalmadı göğsümün arasına bir sızı giriyor nefes alırken batıyor falan :/ geç oldu zaten anca duş ve yatış. Yarın yapacağım ama..
kardelelen321 kardelelen321 1 saat cardio bisiklet cezamıda ayrıca yaptım :KK52:
Cümleten iyi gecelerrr 😘

Kuzum sağol ikisinide indirdim bile :)
Ama yapacak gücüm kalmadı göğsümün arasına bir sızı giriyor nefes alırken batıyor falan :/ geç oldu zaten anca duş ve yatış. Yarın yapacağım ama..
kardelelen321 kardelelen321 1 saat cardio bisiklet cezamıda ayrıca yaptım :KK52:
Cümleten iyi gecelerrr 😘
Canım
Öyle bir ağrı varsa tabiki yapma. Biliyorsun spor esnasında da olursa tempo düşürüp devam ediyorsa kesmek gerekir sporu. Umarım anlık bir şeydir. Dinlenirken geçmiştir.

Geçti canım sadece yaparken batma oluyor sonra geçiyor :)
Kendini zorluyorsun da ondan mı acaba. Göğüs ağrısı ile spora devam etmemem gerekiyor. Bence ağrı girdiğinde tempo düşür geçtiğinde yükselt. Geçmezse de bırak, hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz :)

Kendini zorluyorsun da ondan mı acaba. Göğüs ağrısı ile spora devam etmemem gerekiyor. Bence ağrı girdiğinde tempo düşür geçtiğinde yükselt. Geçmezse de bırak, hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz :)
Dün biraz daha hızlı yaptım ondan galiba canım dikkat ederim sağol :)

Selam kızlar
Ben tekrar sıvı diyetine başladım
Sabah limonlu su
Meyve suyu
Öğlen türk kahvesi
Akşam yoğurt
3 litre su
1 saat yürüyüş kardelelen321 kardelelen321
Canım
Böyle bir menü uyguluyorsun ama metabolizmasına ve daha da önemlisi uzun vadede bağışıklık sistemine zarar vermekten korkmuyor musun.
Yakınlarımdan birisi düşük kalorili diyetler nedeniyle hemen değil belki ama bir kaç sene içinde ciddi sağlık sorunları yaşamıştı. Amacım kesinlikle seni korkutmak değil lütfen beni yanlış anlama. Ama böyle beslenmenin bir nedeni, sağlıklı kalabileceğine dair bir güvencesi var mı diye mutlaka araştırmak lazım.
Buna örnek dukan diyetidir mesela. Protein diyetleri uzun vadede böbreği yorar diye bir bilgi var. Ama yaptığı araştırmalar öyle sonuçlanmamış. Onu referans alıp başlayabiliyorsun. Aklına yatarsa, bu araştırmalara bakıp ikna olursan başlayabiliyorsun. senin beslenmen bana açlık grevinin bir tık fazlası gibi geldi ve sağlığını bozar mı diye düşündürdü.

Aşureciler :))
Screenshot_2019-09-15-09-56-03-162_com.android.chrome.webp

Back
X