• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa
Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar:KK43:((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana:KK43:(
çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme
Benim niyet çoktandır var da gelen giden yok. Hiiiç beklemeden kavuşursunuz inşallah bebişlere 🤗😍
en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım
Hamişlik konusunda mı :)) E ecem847 var Allah herkesin gönlüne göre versin inş fit anneler ♥
amin canım inş

hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa

çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme

en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım

amin canım inş
Canım cok tesekkurler hedeflerımız aynı:)

Bugünkü menüm
Sabah (11:30) 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir bir dilim light kaşar peyniri, 5 zeytin domates salatalık

Ara; (13;30) 1 elma 3 ceviz

Öğlen ; (15:00)2 dilim ekmek, 3 köfte kadar kağıt kebabı, yarım közlenmiş domates, 1 bardak ayran

Ara; (17:00) 3 hurma, sütlü kahve

Akşam; (19:00) fırında mantar 1 kase yoğurt

- Yeşilçay soda limon
- 3 lt su
- 45 dakika tempolu yürüyüş kardelelen321 kardelelen321

Ya bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..
Olsun ne yapalım sen onu hallletmişindir yılda kaç kez doğumgünü oluyor :) Kasım'da da benim ki ya yol yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Sağol canım
Yürüyüş ten geldim tartıya çıktm gram oynamamış hiç umrumda değil ben elimden geleni yapıyorum yarın sabah belli olcak etkisi zaten.olmazsada canım sağolsun artı gelmiyim yeter oda takımım için.😍

Back
X