• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın tartılacağım ama 74 civarıyım 81 le diyete başladım 3 ay oldu. Daha önce yine takımdaydım yazın izin aldım 65 küsürle kilo alıp geldim 🙈
Bısey kalmamıs canım hep bırlıkte verıcez ınsallah

28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa
Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar:KK43:((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana:KK43:(
çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme
Benim niyet çoktandır var da gelen giden yok. Hiiiç beklemeden kavuşursunuz inşallah bebişlere 🤗😍
en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım
Hamişlik konusunda mı :)) E ecem847 var Allah herkesin gönlüne göre versin inş fit anneler ♥
amin canım inş

hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa

çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme

en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım

amin canım inş
Canım cok tesekkurler hedeflerımız aynı:)

Bugünkü menüm
Sabah (11:30) 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir bir dilim light kaşar peyniri, 5 zeytin domates salatalık

Ara; (13;30) 1 elma 3 ceviz

Öğlen ; (15:00)2 dilim ekmek, 3 köfte kadar kağıt kebabı, yarım közlenmiş domates, 1 bardak ayran

Ara; (17:00) 3 hurma, sütlü kahve

Akşam; (19:00) fırında mantar 1 kase yoğurt

- Yeşilçay soda limon
- 3 lt su
- 45 dakika tempolu yürüyüş kardelelen321 kardelelen321

Ben tok kalmak için genelde protein yiyorum ama ağır spor yapmıyoruz kas alır mıyız bilmem yaptığımız cardiolarla..
Koptunuz bu hafta o video bu video

Niden hakkımızı yiyorsun kardeşim :)))
Ben pişman değilim tığ gibi oldum kalın bir tığ hahahaha
Yemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.
Vücudunuz şaşırdı o kadar videoyu görünce 😂

Desenize senin gibin pasta yimedik 😳
Ya bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..
Olsun ne yapalım sen onu hallletmişindir yılda kaç kez doğumgünü oluyor :) Kasım'da da benim ki ya yol yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Ya bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..
Olsun ne yapalım sen onu hallletmişindir yılda kaç kez doğumgünü oluyor :) Kasım'da da benim ki ya yol yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Sağol canım
Yürüyüş ten geldim tartıya çıktm gram oynamamış hiç umrumda değil ben elimden geleni yapıyorum yarın sabah belli olcak etkisi zaten.olmazsada canım sağolsun artı gelmiyim yeter oda takımım için.😍

Back
X