- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.561
Az önce marketten geldim ananasın kabuklarını kaynatıp içeceğim. Bence çok iyi bir ödem atıcı.. ama bu hurma diyeti ile içilmeyecek bir şey mi acaba Pazartesi mi yapsam ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede onu sonra yap canımAz önce marketten geldim ananasın kabuklarını kaynatıp içeceğim. Bence çok iyi bir ödem atıcı.. ama bu hurma diyeti ile içilmeyecek bir şey mi acaba Pazartesi mi yapsam ?
Evet başladım daha 7 tane yedim. (5 kahvaltı 2 kahve ile) şimdi yiyeceğim tekrar ama hiç acıkmadım. Fakat ceviz istiyor canım enteresan şekilde. Bende 15 tane yerim belkiBaşladın mı nasıl kaç tane yiyebildin ?
Sanırım bugun spor yapmayacağım hiç canım istemiyorum. Yarın yaparım artık.Cuma sporlarında eksiklik var mı arkadaşlar yazıpta eklemediğm ?
Eki Görüntüle 2309676
Evet çok tok tutuyor gerçekten ikinci gün daha kolay geçiyorEvet başladım daha 7 tane yedim. (5 kahvaltı 2 kahve ile) şimdi yiyeceğim tekrar ama hiç acıkmadım. Fakat ceviz istiyor canım enteresan şekilde. Bende 15 tane yerim belki
Benimde istemiyorSanırım bugun spor yapmayacağım hiç canım istemiyorum. Yarın yaparım artık.
Günlük spor puanın canımKızlar 68 puan mı.
Devamını unuttumKahvaltı
Salatalık
Kibrit kutusunun yarısı peynir
1 yumurtalı sebzeli omlet
Hadi şifa olsun inşallahEvet başladım daha 7 tane yedim. (5 kahvaltı 2 kahve ile) şimdi yiyeceğim tekrar ama hiç acıkmadım. Fakat ceviz istiyor canım enteresan şekilde. Bende 15 tane yerim belki
Haftasonu güzel bi hareketli aktiviteyle veya sporla telafi edilebilir gibiDevamını unuttum
İkindi
Etli bulgur pilavı 10 kaşık
Bizim buraya ait dövme yemeği bi tabak![]()