- 23 Mart 2016
- 30.151
- 90.794
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.861
Aha biz kurtulduk derken hastalık yayılıyorSabah 68.5 gördüm fakat ikindi 68.9 idim şok oldum aslında bildiğin aç geziyorum ama niye öyle oldu anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha biz kurtulduk derken hastalık yayılıyorSabah 68.5 gördüm fakat ikindi 68.9 idim şok oldum aslında bildiğin aç geziyorum ama niye öyle oldu anlamadım
Aynen öyle canım. Yarım saat ikna etmek için dil döküyorum. İnatçı keçiler zorluyorlar hep sınırlarıGeçmiş olsun canım onlarda atlatır inş biran önce . Eve bir grip girdimi fena oluyor zaten. Eşime diyorum dışarıdan bize virüs getirme hastalanır san git otelde kal :)))
Çorap giymiyorlar he benimkide çıkarmaz plaja bile çorap giyer yazın sıkıntı oluyor bize sana da kışıın :) ne yapsakta terslik olsa diye bakıyorlar işte :)))
Önceden taze meyveler taze sıkılmış meyve sularıyla takviye yapıyorduk ama şimdi biraz daha fazlası gerekiyo sanırım. Başlamayı düşünüyorum ben de bakalım. Propolis, balık yağı, multivitamin hangisi olursa artıkmaşallah .muradına erdin sonunda.ama dikkatli ol. yazıcam şimdi
kaptanım süpersin ama yorma kendini bu kadar heleki yardım eden yoksa.parça parça yap hasta olursun sonra
aynı fikirdeyim tek gün iyidir
bugün tamda onu tespit ettim.perşembe hurma yaptım.cuma eksiydim.ctesi sabit.pazar sabit.resmen kaçamak yapmamı bekliyomuş bi poğça insana +400 getirmez yoksa
ilk yaptığım eksi 400dü sanırım.bu seferki eksi 600
okul başlayınca hastalık kapıda demektir canım.yetmez bize de bulaşır.döner döner yine dolaşır.normal besinlerin yanında vitamin takviyesi şart en azından bahar aylarında.
Tamamdır ben de varım. Denemekte fayda var. Beni disipline sokacak bi hamle olur hiç yoktanTaneli çorba değildir herhalde
Sebze çorbası flaandır mercimek tarhana
Haklısın canım bi deneyeyim. Yapabilirim galibaaaİstersen başla zorlanırsan bir öğün yemek yersin.. ama başaracağını düşünüyorum çünkü çorba ve yoğurt serbest galiba
Haklısınız öyle takıntım yok da sabah 68.5 görünce acaba yanlış mı tartı dedimBenden sana tavsiye her gün tartılma hale günde bir kaç kere hiç tartılma :) geçen haftaki eziyetim buydu. Kendimi huzursuz ettim gereksiz yere.. bu hafta yapmıyorum kafam rahat
Hünnap yedim hayaller hayatlarpawlover yulaf var ise süt kakao muz falnn çok iyi oluyor
Hünnapa sarıldım dedim akıllı ol tatlım şeker meker yokRakibinin ye ne olacak ki? Bir daha mı geleceksin dünyaya dediğini duyar gibiyim.Nefesimmmsin akşama sarma yiyeceği için senin de çikolata yemen dengeli olur :)
Evet canım. Ama ayaklarım şişiyor. Belim ağrıyor.Kolik olması zordur eminim ama gerçekten sana spor yaptırıyordur
Geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallahSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
PerşembeTmm ozamnn bu hafta sıvı yapalım aynen perşembe mi olsun ? Yoksa Çarşamba perşembe mi
Tmmm kuzum öyle yapalım :))
Aleykümselam geçmiş olsun canımSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
Oğluşuna maşallah yzıyodum olmamışTmmm kuzum öyle yapalım :))
Sağol teyzesiOğluşuna maşallah yzıyodum olmamış
Aleyküm selam canım kıyamam yavruna nasıl o kadar üşütmüş daha kış gelmeden döküldü bebeler ofSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
Ben de hurma yapiciğiiim aldım hurmalarımıCuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum
kardelelen321
Cherry Mom
Leyl-i-fer
L Libas7 sıvı diyeti
pawlover
Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)
matruj1 G guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz
dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤❤❤
Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))